Har lige handlet elektronik i Power. Fik en god vejledning til nogle ordfører jeg ikke kendte og de fungerer som jeg ønskede. Har fået en proff behandling hvilket vækker tillid til at blive forstået.... Ver mais
A empresa respondeu
Ok bestilling og afhentning af varen. Da jeg åbnede pakken, var der ikke noget strømkabel med. Chatten foreslog at jeg tog pcen og fakturaen med til butikken, så jeg kunne få et kabel, efterfølgende k... Ver mais
A empresa respondeu
Rigtig god service! Jeg havde købt et headset, hvor den ene side ikke afspillede ordentligt, og da jeg kom for at bytte det, var der hurtig og god service, så jeg var videre igen på ingen tid. God p... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg købte en AEG vaskemaskine 9 kg på tilbud og betalte 1500,- for fragt, montering og den gamle vaskemaskine retur. De sødeste to unge mennesker kom og satte den til eksisterende indstallation og afp... Ver mais
Ved Vesterport 4, 1612, København, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
En kvik, sød og professionel ekspedition da jeg forleden købte en bærbar (i den billige ende) hos Power ved Vesterport.

Resposta da POWER.dk - Vesterport
De høretelefoner jeg købte er det værste lor.. , de dårligste jeg nogensinde har købt

Resposta da POWER.dk - Vesterport
Personalet var hjælpsomme med at finde varen i en anden af jeres butikker

Resposta da POWER.dk - Vesterport
Nem bestilling online og afhentning i butik, høflig betjening

Resposta da POWER.dk - Vesterport
Very bad experience both with online assistance and in store pick up. In store they made me wait for over 20 minutes for a click and collect prepaid order. The absolute worst experience ever

Resposta da POWER.dk - Vesterport
Meget travlt den søndag sidst på dagen. Vi ventede længe. De andre sælgere kunne ikke svare på spørgsmål da det ikke var deres område el. speciale.
Da han blev ledig fik vi den fineste service.

Resposta da POWER.dk - Vesterport
Jeg fik virkelig god betjening af medarbejderne nede hos Power Vesterport. Stor ros skal lyde til Ahmad C. & Co.

Resposta da POWER.dk - Vesterport
Blev ekspederet af Søren ved køb af nyt TV.
Utrolig kompetent, imødekommende og god service. Gjorde hele oplevelsen fantastisk.
Tak.

Resposta da POWER.dk - Vesterport
Nu skal jeg betale 400 kroner for at kopier min gamle telefon til min nye iPhone hos jer

Resposta da POWER.dk - Vesterport
Sammenlignet med hvad man er vandt til fra andre butikker er købsoplevelsen ikke god.
Produktet er det samme, men alt andet er mindre godt og i værste fald risikerer man at spilde sin tid uden at kunne gennemføre et køb.

Resposta da POWER.dk - Vesterport
Nem at bestilte og click and colect var klar et par timer efter

Resposta da POWER.dk - Vesterport
Jeg forklarede sælgeren mine behov for en monitor egnet til kontorsarbejde, hovedsaglig for at skrive. Jeg fik anbefalet gaming-monitorer, selvom jeg flere gange sagde at det slet ikke var hvad jeg havde brug for. Sælgeren sagde at han selv havde netop denne skærm der hjemme og den var han glad for, når han gamede. Jeg fik selv sige at han måtte gerne anbefale andre brands og vise nogle andre modeller. Til sidst var det mig der træffede en beslutning om en anden skærm, og han ville sammenligne de to modeller, for at vise at jeg havde truffet det forkerte valg. Hans AI-verktøj forklarede at den skærm han anbefalede var en "kraftfuld gaming-monitor", mens den jeg ønskede at købe var "et udmærket valg til hjemmekontoret". Det hele var bare så pinligt. Jeg følte at jeg var til besvær når jeg valgte en anden skærm end den han mente at jeg skulle have.

Resposta da POWER.dk - Vesterport
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.