Power.no - Sandefjord Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Nygårdsveien 88, 3221 Sandefjord, NO

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utrolig serviceinnstilt selger som hjalp oss med alt fra rabatt på telefon med abonnement, installering av skjermbeskytter, deksel og gratis lader. Viste ekstra stor service ved å fikse tidligere best... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fikk en Point induksjon komfyr til en billig penge og den var akkurat det vi trengte i henhold til behov, ta for eksempel pizza på 230 grader. Satt ovnen på lynoppvarming i 7 minutter, da var temperat... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg er kunde hos Power . Når jeg nå trengte ny mobil så bestilte jeg den på klikk og collect . Jeg tenker da at jeg kan gå rett i kassa betale og få min nye mobil . Og jeg synes det er dårlig at slik... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi var desperate etter en vaskemaskin. Elkjøp hvor vi kjøpte den vi har ,kunne ikke låne oss en maskin og vi måtte vente 14 dager før hjelp. Dere garanterte hjelp og låne vaskemaskin når eventuelt det... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Eletrônicos

Escrito pela empresa

Informações de contato

• Nygårdsveien 88, 3221, Sandefjord, Noruega

• 21004000
Promotion box for Power.no - Sandefjord

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

149 avaliações

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

9.458 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hyggelig og service innstilte ansatte

Hyggelig og service innstilte ansatte. Fikk god informasjon om abonnementer og forsikringer ved kjøp av mobil telefon, men ikke noe form for kjøpspress.

14 de março de 2026

Hei Kenneth,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde våre ansatte som hyggelige og serviceinnstilte. Vi setter stor pris på at du følte deg godt informert om abonnementer og forsikringer uten å oppleve kjøpspress.

Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere god service til alle våre kunder.

Fin service

Fin service, men pantesystemet er i ferd meg å bli for dårlig!
Pris på produktet jeg kjøpte var "så som så" i forhold til konkurrentene ....

16 de março de 2026

Hei Erling,

Tusen takk for tilbakemeldingen din! Det er flott å høre at du opplevde fin service hos oss i Sandefjord. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dine erfaringer.

Vi noterer oss kommentarene dine om pantesystemet og prisene. Tilbakemeldinger som din hjelper oss med å forbedre tjenestene våre kontinuerlig.

God service, flinke ansatt

Jeg ble raskt ekspedert. Kundebehandler hjalp meg til å finne riktig produkt. Bra service hyggelige kundebehandlere.

13 de março de 2026

Hei MARGARET,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du fikk rask ekspeditering og at våre medarbeidere hjalp deg med å finne riktig produkt. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

En god opplevelse fordi kassa persjoner…

En god opplevelse fordi kassa persjoner hjalp med og finne det jeg søkte , ingen andre var og finne .
Dette var mulig og få hjelp ,fordi det var ingen kunder persjoner i kassa skulle betjene .

14 de março de 2026

Hei Mona,

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Det er flott å høre at kassapersonalet i Sandefjord kunne hjelpe deg med å finne det du søkte etter, og at du fikk den hjelpen du trengte. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss.

Hei Therese,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du opplevde så god kundehåndtering og hjelp hos oss. Slike positive opplevelser er akkurat det vi streber etter å gi alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

Veldig god service

Veldig god service. Ærlig om produktet.

12 de março de 2026

Hei Ivar,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Det er flott å høre at du opplevde god service og ærlighet rundt produktet. Vi setter stor pris på at du deler din erfaring.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt fra kundeveiledere til kjøp var…

Alt fra kundeveiledere til kjøp var bra. God service som alltid.

8 de março de 2026

Hei Hugo,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du var fornøyd med både kundeveilederne og kjøpsprosessen. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele dine positive opplevelser med oss.

Det gleder oss at du opplevde god service som alltid hos oss i Sandefjord!

Hei Kirsten,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en positiv opplevelse med våre hyggelige medarbeidere i Sandefjord. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne anmeldelsen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Handla en god del siden nyttår

Handla en god del siden nyttår. Topp service og Are hyggelige folk bak diskane!

6 de março de 2026

Hei Svein,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen! Det er fantastisk å høre at du har hatt så gode opplevelser med oss siden nyttår. Vi setter stor pris på at du fremhever den gode servicen og de hyggelige folkene våre i butikken. Det betyr mye for oss at du velger å handle hos oss gang på gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I get the help and what I wanted

I get the help and what I wanted. I pay for it too

3 de março de 2026

Hi Maher,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk den hjelpen du trengte og at alt gikk som forventet. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Mvh Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Sandefjord⚡

Hei Knut,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du fikk den hjelpen du trengte hos oss i Sandefjord. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hei ROY,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en så positiv opplevelse hos oss i Sandefjord. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringene dine.

Det gleder oss å vite at teamet vårt leverte den servicen du fortjener. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å gi våre kunder den beste opplevelsen.

Takk igjen for at du valgte POWER!

Hyggelig selger

Hyggelig selger, bra info om produktet. Effektivt 👍

28 de fevereiro de 2026

Hei HEIDI,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en positiv opplevelse med vår selger i Sandefjord. Vi setter stor pris på at du fremhever den hyggelige servicen og den gode produktinformasjonen du fikk. Det er akkurat slik vi ønsker at alle våre kunder skal oppleve POWER!

Hyggelig og god service

27 de fevereiro de 2026

Hei kunde,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du opplevde hyggelig og god service hos oss i Sandefjord. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg kjøpte en feel partypod 2

Jeg kjøpte en feel partypod 2 og når jeg opnet den fungerte den ikke, så gikk jeg for og bytte ny og da var den brukt og fikset ikke bra service jeg kjørte frem og tilbake heletiden og var forbanna. Ikke anbefalt.

Hei Kevin

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en anmeldelse, selv om opplevelsen din absolutt ikke har vært som den skal.
Beklager virkelig for alt styret du har vært gjennom med produktet du kjøpte – både at den første ikke fungerte, og at den du fikk byttet til opplevdes som brukt og ikke i orden 😔
Det er leit at dette er inntrykket du sitter igjen med og slik skal det ikke være hos oss.
Jeg ønsker gjerne å se nærmere på dette med deg, hvis du kunne ha sendt meg en mail på review@power.no, legg da med kontaktinfo, ordrenummer og original anmeldelse herfra.

Ønsker deg uansett en fin dag! 😊

Med vennlig hilsen
Veronica
POWER

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

At avdelingen for tlf er avdeling dere kan være stolte av

Fikk utmerket service av en hyggelig mann

Hei Dag,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du fikk utmerket service på telefon-avdelingen. Vi er stolte av teamet vårt og det er flott å vite at de leverer den servicen vi ønsker å gi alle våre kunder. Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss!

Meget god servis!😄😄😄😄

Meget god servis!😄

Hei Roar,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du opplevde meget god service hos oss. Slike positive tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hyggelig ansatt og god informasjon

24 de fevereiro de 2026

Hei Marianne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde hyggelig service og fikk god informasjon i vår Sandefjord-butikk. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å levere til alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

Veldig bra

Fikk god hjelp til å finne riktig produkt. Hyggelig medarbeidere hos Power Sandefjord.

19 de fevereiro de 2026

Hei Mona,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk god hjelp til å finne riktig produkt og at medarbeiderne våre i Sandefjord var hyggelige. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veldig hyggelig og kunnskasprik…

Veldig hyggelig og kunnskasprik betjening (Natalie)

17 de fevereiro de 2026

Hei Henrik,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du hadde en så positiv opplevelse med vår kunnskapsrike betjening. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne fine anmeldelsen med oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Sandefjord⚡

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais