Bra service vid köptillfället. Det gick fort att hämta produkterna och jag fick hjälp att lasta på. Anvisningarna för installationen var tydlig så det gick bra att få allt på plats. Att förbättra: f... Ver mais
Fick Proffs hjälp att byta mitt mobila bredband som jag vart lurad på av ett annat företag , vart över halvapriset, bättre router som blir min och inte utlånad, 1 år kortare bindningstid och ett pres... Ver mais
Valbovägen 331, 818 32, Valbo, Gävleborgs län, Suécia

Resposta da POWER.se - Gävle
Trasig spis. Jag fick en ny spishäll samma dag. Nu blir det lätt att laga mat igen.

Resposta da POWER.se - Gävle
Trevlig Försäljare i Valbo. Var rädd om den mannen. Det finns inte så många sådana.

Resposta da POWER.se - Gävle
Dammsugaren är fin och bra för snabb rengöring, och den är lätt att använda och röra sig med. Men som många andra liknande dammsugare passar den inte så bra i hörn. Den känns också tung eftersom man måste bära hela dammsugaren istället för att dra den som andra modeller. Batteriet är också ett problem – det tar nästan en hel dag att ladda och laddningen tar slut ganska snabbt.

Resposta da POWER.se - Gävle
Förstod efteråt hur ert försäljnings system funkar.
Stackars äldre människor som går på merförsäljningen av tex bildoptimering.

Resposta da POWER.se - Gävle
Friendly and professional staff and good service.
I enjoy comming to Power.
A satisfied customer.

Resposta da POWER.se - Gävle
Bra säljare som fångade mig direkt (i vanliga fall så gillar jag inte det, han har riktigt trevlig)

Resposta da POWER.se - Gävle
Säljare i butiken är väldigt alerta och hjälpsamma men det hade uppskattats mer om de går och hjälper till i kassan när kön är lång och står stilla då personalen där är upptagna med att hjälpa kunder med returärenden och annat tidskrävande.

Resposta da POWER.se - Gävle
Jag brukar inte gnälla på andra, men eftersom detta var andra gången jag upplevde samma beteende från samma person under en period på fyra månader, känner jag att jag behöver tar upp det.
Jag kom in för att hämta en beställning (en iPad) och gick fram till kassan där två anställda stod. Jag informerade om att min beställning hade kommit. Jag fick då frågan vad det stod i meddelandet, varpå jag svarade att det stod “dataavdelningen”.
Personalens svar var då ironiskt: att det “nästan är helt logiskt” att jag skulle gå till mobilavdelningen, eftersom det är där dataavdelningen finns. Tonen upplevdes som nedlåtande och inte hjälpsam. Jag förklarade att det för mig är mer logiskt att fråga personalen när något är oklart.

Resposta da POWER.se - Gävle
Servicen tog för lång tid. Fanns inte personal så det räckte

Resposta da POWER.se - Gävle
Att förbättra: för mycket frågor om jag vill köpa något mer, eller byta till annan produkt eller om jag vill ha försäkring. Då jag beställde på nätet har jag redan gått igenom allt det en gång

Resposta da POWER.se - Gävle
Kunnig personal bra bemötande fick
Rätt produkter snabbt

Resposta da POWER.se - Gävle
Skulle hämta min klocka som jag beställde förra måndagen skulle få den i går men den skulle inte komma för än den här veckan som kommer. Väldigt besviken, kommer den inte på måndag då får köpet gå tillbaka. Mvh Ann- Katrin

Resposta da POWER.se - Gävle
Trevlig personal och rimliga priser.
Lite drygt bara att deras kassasystem crashade så man fick stå och vänta i typ 40minuter

Resposta da POWER.se - Gävle
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.