Jag var egentligen 5 stjärnor nöjd med uppmärksamheten jag fick i butiken men inser när jag kommer hem att klockan jag köpte hade 24h laddning och inte 10 dgr som vi pratade om att jag ville ha! Ba... Ver mais
Jag uppskattade verkligen servicen. Jag kom dit för att köpa en MacBook, när jag stod och kollade frågades jag om jag ville ha hjälp, och sa att jag funderade lite. Då fick jag lite space så jag kunde... Ver mais
Det gick snabbt att få hjälp av säljare i butiken. Hon var lyhörd för våra önskemål. Köpet var snabbt ordnat. Hemtransport kunde ordnas inom tre vardagar. Varan, en tvättmaskin, har vi fått idag så de... Ver mais
Fullt med personal i butiken många stod och pratade med varandra. Inte mycket kunder i butiken. Jättelång kö till den enda öppna kassan. Jätteirriterande att kassören sen ägnar sig åt merförsäljning a... Ver mais
Valbovägen 331, 818 32, Valbo, Gävleborgs län, Suécia

Pede aos clientes que avaliem
Vi fick mycket information om varan innan vi köpte den.

Resposta da POWER.se - Gävle
Hittade produkterna snabbt när jag frågade personalen, snabbt utfört köp.

Resposta da POWER.se - Gävle
Bra info om hårfönarna och Bra att dom sitter uppe så man kan känna på dom. Hade varit 5 stjärnor om man även kunnat prova dom så man hör hur mycket dom låter. Hade säkert kunnat ordnats av personal men det orkar jag inte hålla på med.

Resposta da POWER.se - Gävle
Bra trevlig service men dem visste inte om man skulle ha ngn tvättmedel i ångtvättmaskinen kollade inte upp det heller.
Men fick även rabatt och det är alltid trevligt. Kollade hemma sedan och visst skulle man ha medel i. Men köpte ju aldrig ngt.när jag var där då dem ej visste. Nöjd ändå

Resposta da POWER.se - Gävle
Säljaren var trevlig men alldeles för säljinriktad. Han ville sälja på mer än jag ville ha i ett alldeles för snabbt tempo. Jag fick hela tiden säga nej. Jag vill bara ha en ny iPad med skydd. Sedan skulle det kosta 500kr! för att föra över all min data från den gamla iPaden. Det gjorde min dotter gratis.

Resposta da POWER.se - Gävle
Bra hjälp när man fick den. Tog ovanligt lång tid innan det fanns något ledigt butiksbiträde. Det var få kunder men även få biträden

Resposta da POWER.se - Gävle
Trevlig och hjälpsam försäljare.
Förstod vad vi sökte.

Resposta da POWER.se - Gävle
Försäljaren försökte lura på mig ett abonnemang samtidigt som jag köpte en mobil, upprepade gånger. Sa att det skulle bli billigare om man tog det på avbetalning vilket inte stämmer.

Resposta da POWER.se - Gävle
Bemötande och hantering i butiken fungerade bra. Provade Click and collect innan, det fungerade inte alls.

Resposta da POWER.se - Gävle
Efter jag har köpt frys och kylskåp fick jag vet att jag fick betala garanti utan att jag har sagt