Det var en trevlig ung man som fav min 100kr rabatt på ett iPhone 17 PRO Max skal som egentligen inte hade någon rabatt jätte trevlig och snabbt. Tyvärr fick jag inte ett namn på den här personen men... Ver mais
Power sisjön-fantastisk bemötande och väldigt bra kunskap Power Torpa- var där först o skulle köpa en kl som inte fanns framme och dom kunde inte heller öppna en förpackning för att jag skulle se... Ver mais
Snabb och bra hjälp av en flicka i personalen ! Har dock synpunkter på kassan. 2 personer i kassan. En av dom höll på med en retur eller något liknande och den andre höll på med monteringen av ett... Ver mais
Lona Knapes gata 1, 421 32, Västra Frölunda, Göteborg, Suécia

Pede aos clientes que avaliem
Väldigt bra bemötande och trevlig personal.

Resposta da POWER.se - Högsbo
Säljaren var mycket trevlig och och lyhörd för vad vi ville ha samt gick igenom specifikationen med oss för att säkerställa att den var enligt våra önskemål.

Resposta da POWER.se - Högsbo
Hade sett på er hemsida att ni hade varan inne. Det var till ett mycket bra pris och strax före stängning. Frågade en i personalen som sa att det inte fanns kvar. När jag insisterade kollade hen och hittade till slut.

Resposta da POWER.se - Högsbo
Strulig tog lång tid , då expediten inte kunde hitta min order , fastän jag visade mitt sms där jag fått information om att den kommit till butik, men det löste sig till slut , och det finns värre saker :)

Resposta da POWER.se - Högsbo
Det stod ju fel i meddelandet jag fick. Jag skulle gå till kassan och inte till vitvaruavdelningen för att hämta min produkt.

Mycket god service utomordentlig duktig forsaljare , Jag ar mycket nojd kund!0

Resposta da POWER.se - Högsbo
En helt otrolig säljare vänlig tillmötesgående charmerande tålmodig

Resposta da POWER.se - Högsbo
Fruktansvärt! Beställde produkter till butiken, kommer dit för att hämta ut dessa 2 par hörlurar och då har dom sålt det ena paret och säger att det inte går att få tag på längre ! Katastrof. Ingen fråga om ersättningaprodukt eller något ! Aldrig mer denna butikskedja

Resposta da POWER.se - Högsbo
Mycket bra. Produkten var inte till oss, så den kan jag inte ge omdöme om, men köpupplevelsen var mycket bra

Resposta da POWER.se - Högsbo
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.