POWER.se - Halmstad Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

Kundvägen 6, 302 41 Halmstad, Hallands län, SE

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra utbud. Dålig service. Expediten kände inte till att man fick rutavdrag med hjälp av kunnig kille.Nämde inte rutavdraget. En som heter Kalle i Halmstad kommer hem och hjälper till med installati... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snygg och inbjudande butik. Välkomnande och trevlig personal. Hjälpsam men inte påstridig. God stämning kolleger emellan. Säljmotiverade och duktiga på produkt och kampanjer, men respekterade också mi... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde på nätet, för att plocka upp i butik. (Pick and collect) 10 min i mobilkön - ”nej, detta är fel avdelning för att hämta varor, smset anger fel” Går till kassan. Min expedit får... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hej Bra erbjudande i kön, snacket i kön , snurra på tavlan , sten sax , påse Mycket personal Släppte in lagom folk i omgångar Fika , kaffe, korv , kepsar osv Mycket trevlig morgon Köpte fö... Ver mais

Detalhes da empresa

6. Loja de Televisão

Informações de contato

Promotion box for POWER.se - Halmstad

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

155 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

14.909 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trevlig personal en kille vid namn Jens…

Trevlig personal en kille vid namn Jens bra bemötande och otroligt service inriktad väldigt glad för köpen och hjälpen jag fick tack hälsa honom

Hej kushtrim,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så trevligt bemötande och bra hjälp i Halmstad.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att du blir riktigt nöjd med dina köp.

Hej Paula,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick mycket bra service och blev väl bemött i Halmstad.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att få hjälpa dig igen framöver.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Smidigt att beställa på nätet och bara…

Smidigt att beställa på nätet och bara hämta i kassan
Supertrevlig personal

Hej Pernilla,

Tack för de fina orden! Vad roligt att höra att det var smidigt att beställa online och hämta i kassan, och extra kul att personalen i Halmstad gav ett så trevligt intryck.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Ganska rörigt

Ganska rörigt. ok det var invigning av nytt varuhus

Hej Lars,

Tack för att du delar med dig. Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna omdöme, särskilt i samband med invigningen av det nya varuhuset i Halmstad.

Det låter som att upplevelsen blev lite rörig, även om det var en speciell dag. Den typen av feedback är värdefull för oss.

Med vänlig hälsning Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Halmstad⚡

Hej Refija,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att höra att du fick ett trevligt och hjälpsamt bemötande i Halmstad.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Otrevlig personal i kassan

Hej Luku,

Tack för att ni tar er tid att lämna ett omdöme, även om det är tråkigt att läsa om ert bemötande vid kassan. Vi beklagar verkligen att vi inte levde upp till era förväntningar denna gång.

Vi värdesätter god service högt och tar din feedback på stort allvar i vårt arbete med att utbilda vår personal. Vi hoppas att ni trots detta vill besöka oss igen så att vi kan visa upp vår bästa sida och ge er det professionella bemötande ni förtjänar.

Felix på POWER! ⚡️

Mycket trevligt bemötande

Hej Isabell,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att höra att du fick ett mycket trevligt bemötande i Halmstad.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen.

Öppningsdag i Halmstad

Öppningsdag i Halmstad. Bra upplagt flöde i butiken, många säljare tillgängliga och smidigt med många kassor i ett tält.
Pushig säljare för abonnemang då vi endast köpte telefon. Hade varit skönt om ett nej fungerade direkt istället för att behöva lyssna på säljargument man ej är intresserad av.

Hej Stumpe,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse från öppningsdagen i Halmstad.

Det är väldigt roligt att höra att du uppskattade upplägget i butiken, tillgängligheten och att köpupplevelsen flöt på smidigt.

Samtidigt tar vi med oss din synpunkt om abonnemangsförsäljningen. Det ska kännas enkelt att tacka nej, och vi förstår att det annars kan påverka helhetsintrycket.

Tack för både beröm och ärlig feedback. Den är värdefull för oss.

Beställde o betalade en vara on line

Beställde o betalade en vara on line
Blev sedan meddelad att färgen int fanns

Hej Bo,

Tack för att ni informerar oss om det inträffade. Vi ber om ursäkt för att vi inte kunde leverera den specifika färg ni beställt och för det besvär detta har medfört för er.

Vi vill självklart se till att ni får den hjälp ni behöver, oavsett om det gäller att hitta en annan lösning eller att få svar på frågor kring er återbetalning. Välkommen att ta kontakt med vår kundtjänst så hjälper vi er vidare i ärendet.

Ni når oss via kundservice@power.se eller på telefon 08 517 66 000.

Felix på POWER! ⚡️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ett toppenköp.Linus var det som hjälpte…

Ett toppenköp.Linus var det som hjälpte mig. En toppenkille. Finns inget mer att önska.
MVH Anita Johansson

Hej Anita,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att höra att du hade en så bra upplevelse och att du fick så bra hjälp i Halmstad. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Skulle köpa tvättmaskin på kampanjpris

Skulle köpa tvättmaskin på kampanjpris. Tvättmaskinen var slut, fick då erbjudande om två andra som också var slut visade det sig. Fick information om att om vi beställde till butik skulle den komma nästkommande dag alt ytterliggare en dag senare. Den har fortfarande inte skickats från centrallager. Försäljaren sa även att som powerkund får man 4% i bonus, visade sig sen vara 2%, spelar ingen större roll men upplevdes rörigt och okunnigt.

16 de junho de 2026

Hej SL,

Tack för att du delar med dig. Det låter som att upplevelsen i Halmstad blev rörigare än den borde ha varit, särskilt när både lagersaldo, leveranstid och bonusinformation inte stämde.

Vi uppskattar samtidigt att du tog dig tid att beskriva vad som hände, eftersom sådan återkoppling är viktig för att förbättra tydligheten i informationen som ges i butik.

Om din beställning fortfarande inte har skickats från centrallagret kan du följa statusen via MyPOWER eller länken i orderbekräftelsen. Om statusen inte har ändrats på 2–3 arbetsdagar är nästa steg att kontakta kundtjänst så att de kan ge mer detaljer om leveransen.

Tack igen för din ärliga recension.

Uppmärksammad personal

Uppmärksammad personal, proffsigt bemötande och sjysst hanterat med demo av produkten. Kommer gå hit igen

16 de junho de 2026

Hej William,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett uppmärksamt och proffsigt bemötande, och att demon av produkten hanterades på ett bra sätt.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig, och extra kul att du gärna kommer tillbaka till POWER Halmstad igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Otroligt trevlig och hjälpsam personal

Otroligt trevlig och hjälpsam personal! och dom var inte påtryckande att köpa!! Toppbetyg!

Hej Robin,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att besöket i Halmstad upplevdes som både trevligt och hjälpsamt, och särskilt att bemötandet kändes avslappnat utan någon press att köpa.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Sådan återkoppling betyder mycket.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ärlig personal som ser till kundens…

Ärlig personal som ser till kundens bästa efter kundens förutsättningar och behov.

Hej Getinge,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att höra att du upplevde personalen i Halmstad som ärlig, lyhörd och hjälpsam utifrån dina behov.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att få hjälpa dig igen framöver.

Datorköp

Försäljaren var påläst och lyssnade på mina behov

Hej Kent,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra hjälp vid ditt datorköp och att du upplevde att säljaren var påläst och lyssnade på dina behov.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse i Halmstad.

Kunnig personal

Kunnig personal, bra bemötande och hjälp

Hej Kenne,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde kunnig personal, bra bemötande och god hjälp i Halmstad.

Hjälpsam

Alla var hjälpsamma även utlämningen.

Hej Jari,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde att alla var hjälpsamma, även vid utlämningen.

Med vänlig hälsning Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Halmstad⚡

mycket bra

kunning snabb servis fast det var mycket folk i affären so flöt det super smidight

Hej berry,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick kunnig och snabb service i Halmstad, och att allt flöt smidigt trots att det var mycket folk i varuhuset.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service och bästa säljaren!

Fantastisk service och bästa säljaren!
Fantastisk service! Säljaren var den bästa jag mött och gav ett oerhört trevligt bemötande. Professionellt, hjälpsamt och ett fantastiskt kundfokus. Hit kommer jag definitivt tillbaka!

Hej kund,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så trevligt, professionellt och hjälpsamt bemötande i Halmstad.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och det betyder mycket att du vill komma tillbaka.

Var på Er öppning 06.00 den 11/6

Var på Er öppning 06.00 den 11/6. Fick hjälp av säljare direkt. Hade sett ut TV och Soundbar som han regisserade och lastade på min vagn.
När jag kom till kassan var det fel TV och fel Soundbar. TV’n behöll jag men fick betala 499kr extra för kalibrering som jag inte blivit informerad om. Soundbaren fick jag hämta på baksidan och köa en gång till för.

11 de junho de 2026

Hej Göran,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse från öppningen i Halmstad.

Det låter som att starten var bra med snabb hjälp i varuhuset, men att det sedan blev onödigt krångligt vid kassan och vid utlämningen. Det är förstås inte så det ska kännas när allt redan har valts ut tillsammans med personal på plats.

Extra frustrerande är det också när information om en kostnad inte kommer tydligt från början.

Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva detta, och din feedback är värdefull för att se över hur upplevelsen i varuhuset fungerar i praktiken.

Med vänlig hälsning Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Halmstad⚡