Bra utbud. Dålig service. Expediten kände inte till att man fick rutavdrag med hjälp av kunnig kille.Nämde inte rutavdraget. En som heter Kalle i Halmstad kommer hem och hjälper till med installati... Ver mais
Snygg och inbjudande butik. Välkomnande och trevlig personal. Hjälpsam men inte påstridig. God stämning kolleger emellan. Säljmotiverade och duktiga på produkt och kampanjer, men respekterade också mi... Ver mais
Beställde på nätet, för att plocka upp i butik. (Pick and collect) 10 min i mobilkön - ”nej, detta är fel avdelning för att hämta varor, smset anger fel” Går till kassan. Min expedit får... Ver mais
Hej Bra erbjudande i kön, snacket i kön , snurra på tavlan , sten sax , påse Mycket personal Släppte in lagom folk i omgångar Fika , kaffe, korv , kepsar osv Mycket trevlig morgon Köpte fö... Ver mais
Kundvägen 6, 302 41, Halmstad, Hallands län, Suécia

Pede aos clientes que avaliem
Rörigt vid betalning, blev skickad till 3 olika kassor innan vi kunde betala

Resposta da POWER.se - Halmstad
Jag tycker inte om att det tillkommer massa saker att köpa till. En TV som inte har kalibrerad bild eller går att ställa in själv? Utan ska behöva köpa en tilläggstjänst för det. Trodde I min enfald att tv apparaterna blivit bra mycket bättre de senaste 10åren. Inte sämre.

Resposta da POWER.se - Halmstad
Mycket trevlig personal och väldigt hjälpsamma när jag undrade över något.

Resposta da POWER.se - Halmstad
Ni hade tidigarelagt öppettiden med väldigt kort varsel. Fräckt.
Kön gick ganska snabbt både in o ut.
Stressigt vid kassan. Tog en försäkring som jag nu ångrar.

Resposta da POWER.se - Halmstad
Kunnig och hjälpsam personal under premiären i Halmstad!

Hej
Bra erbjudande i kön, snacket i kön , snurra på tavlan , sten sax , påse
Mycket personal
Släppte in lagom folk i omgångar
Fika , kaffe, korv , kepsar osv
Mycket trevlig morgon
Köpte för ca 25 000 kr
Kändes bra.
Dock köpte vi en dator för 8000 kr .. fick ingen laddsladd.. kändes konstigt.
Mvh Anders

Resposta da POWER.se - Halmstad
Jag köpte en nintendo förra veckan. Kassa personal har tagit fel betalning från mig . Jag gick att få tillbaka min pengar men de kunde inte lösa och skickade 100 poeng till min power konto istället att skicka till min bank konto

Resposta da POWER.se - Halmstad
Otrevlig säljare som ej ville hjälpa till såvida jag inte skaffa abonnemang till telefonen jag köpte. Fick gå till en annan säljare för att kunna få tag på telefonen.

Resposta da POWER.se - Halmstad
Bra ordnat trots mycket folk. Mindre bra är meddelandet att varorna är klara att hämtas på varuutlämningen när man betalat för hemtransport.