POWER.se - Kungsgatan Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

Kungsgatan 27, 111 56 Stockholm, Stockholm, SE

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jag vara med invingning på Kungsholmen sist. Jag tror att det ska bli perfekt om du företag räknar 200 produkter som IPhone eller Apple Watch och man kan köpa bara 1 stycken per person. Jag står... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Köpte nya telefoner till familjen och skulle lämna in gamla telefoner i utbyte. Krånglade till det genom att köpa telefonerna online och gick in med inbytesenheterna en vecka senare. Superproffset Jes... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket hjälpsam och trevlig personal! Trots att det var jag som strulade till det lite vid beställningen så löste dom problemet åt mig på ett smidigt sätt. Flera som jobbade i butiken var lyhörda och... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

En av era manliga försäljare är både misogyna och har svårt att lyssna på vad man säger. Ni behöver förbättra er utbildning av en del av era försäljare. 3 av fyra försäljare var utmärkta men den först... Ver mais

Detalhes da empresa

6. Loja de Televisão

Informações de contato

Promotion box for POWER.se - Kungsgatan

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

187 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

14.894 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Allt fungerade bra från god service vid…

Allt fungerade bra från god service vid köpet till leverans!

2 de setembro de 2026

Hej Inger,

Vad roligt att höra att allt fungerade bra från köp till leverans! Det är precis den upplevelsen vi vill ge varje gång. Tack för att du tog dig tid att dela din feedback med oss.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Skulle hämta upp en smart Watch

Skulle hämta upp en smart Watch. I meddelandet stod: gå till ’mobil’ för att hämta upp varan. Ställer mig i kön, två killar i den kassan. Fd kollega är aktuell kund att få hjälp och halva livet gås igenom, utöver själva köpet. Kön växer och växer. Till slut efter ca 30min frågar jag över framförvarande kö; ”-Är det här rätt kö för uthämtning av SmartWatch? ” ”-Nej du kan gå bort till kassan där.” ”-Men det stod ’gå till mobil’, i mitt SMS” ”-Ja jag vet. Det har blivit fel i SMSn”

…..men om man vet att det står fel info i SMS och man ser att kön växer och VÄXER….gå ut med info till oss köande och spara nostalgisnacket till en fika EFTER jobbet istället. Ger en stjärna då jag ändå blev kompenserad med ytterligare nedsatt pris. Vill tyvärr inte gå till Power på Kungsgatan igen.

5 de agosto de 2026

Hej AL,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Det är verkligen inte meningen att man ska behöva stå i fel kö i 30 minuter på grund av felaktig information i SMS:et, och jag förstår frustrationen över att behöva vänta i onödan när det fanns en annan kassa som var rätt från början.

Det är bra att du ändå fick en prisreduktion som kompensation, men jag hör att upplevelsen i sig ändå satte en dålig smak. Att personalen visste att SMS-informationen var fel men inte gick ut och informerade de köande är något vi tar med oss internt för att förbättra både kommunikationen vid uthämtning och rutinerna kring SMS-meddelanden.

Din feedback har skickats vidare till butiken på Kungsgatan så att de kan se över hur uthämtningsprocessen och informationen till kunder fungerar. Jag hoppas att vi får chansen att ge dig en bättre upplevelse nästa gång du handlar hos oss.

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Produkterna och servicen var bra

Produkterna och servicen var bra. Det enda som störde var att det var besvärligt att bli medlem. Det kunde göras enklare.

Hej Johan,

Tack för din feedback och för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss på POWER Kungsgatan. Det gläder oss att du är nöjd med produkterna och servicen du fick. Vi hör gärna att medlemsregistreringen kändes besvärlig, och vi tar med oss din synpunkt för att se hur vi kan förbättra upplevelsen framöver. Ditt stöd betyder mycket för oss, och vi hoppas få se dig igen snart.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har väntat 4 veckor på pengar för en…

Har väntat 4 veckor på pengar för en tv, som jag inte har fått

Hej Bengt,

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Det är förståeligt att det är frustrerande att vänta i fyra veckor på en återbäring för en tv utan att ha fått någon uppdatering. Vi tar denna feedback på allvar och har nu skickat ärendet vidare till berörd butik för att de ska kunna lokalisera din order och utreda vad som har dröjt återbäringen. 💬

Vi kommer att se över våra rutiner kring återbäringar och uppföljning för att förbättra upplevelsen framöver. 😊 Vi hoppas att detta får en lösning snart och att du ger oss en ny chans i framtiden. 🤗

Med vänliga hälsningar POW, POWERs AI-assistent

Varan kom som den ska och allt funkade

Varan kom som den ska och allt funkade

2 de setembro de 2026

Hej Mats,

Vad roligt att höra att allt fungerade som det skulle och att din beställning kom som den ska! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Det betyder mycket för oss att du är nöjd med din leverans från POWER Kungsgatan. Tack för att du handlar hos oss!

Ångstrykjärn

Jag är nöjd med produkten men det är dyrt

Hej Gulnissa,

Vad roligt att du är nöjd med ditt ångstrykjärn! Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Vi förstår att priset kan kännas högt, och vi uppskattar att du ändå är nöjd med produkten. Om priset skulle sänkas inom 60 dagar från att du mottog ditt köp kan du alltid utnyttja vår prisgaranti för att få mellanskillnaden återbetald. Tack igen för din feedback och för att du handlar hos oss på POWER Kungsgatan.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk personal och jättebra…

Fantastisk personal och jättebra produkter på Power! Älskar att handla på Power!

Hej Nahrin,

Tack för den fantastiska recensionen! Det gläder oss verkligen att höra att du uppskattar både personalen och produkterna hos oss på POWER Kungsgatan. Att du älskar att handla hos oss är precis den upplevelse vi vill erbjuda varje gång. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart igen.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Det var mycket tidskrävande och rörig…

Det var mycket tidskrävande och rörig köp uppöevelse. Receptionen kunde inte hitta beställningen, fast jag hade fått notis att den var redo att hämta. Efter att flera person var inblandade fick jag nya från lagret. Tack och lov att dem fanns där.
Data programmet man använt butiken var det Elgiganten använt på 90 talet.

1 de agosto de 2026

Hej Ali!

Tack för att du tog dig tid att lämna ett så utförligt omdöme. Det låter som att själva hämtningen blev betydligt mer omständlig än vad den borde ha behövt vara. När man dessutom har fått besked om att en beställning är redo vill man såklart kunna gå in, hämta den och sedan vara på väg igen.

Det är lätt att förstå att det blir frustrerande när flera personer behöver kopplas in innan man kommer vidare. Skönt ändå att lagret till slut kunde hjälpa till och att din beställning faktiskt gick att lösa på plats. Vi tar också med oss din feedback kring systemen och hur de upplevs i butiken. Teknik ska helst göra saker enklare, inte kännas som ett extra hinder på vägen.

Vi uppskattar verkligen att du berättar hur upplevelsen kändes från ditt håll. Den typen av feedback är värdefull när vi ser över vad som kan fungera bättre. Förhoppningsvis får du en betydligt smidigare upplevelse nästa gång.

Allt gott,
Ebba på POWER!⚡

Hade 10 tal i lager

Hade 10 tal i lager . Fick sms att det var
slut

22 de junho de 2026

Hej Bojan,

Hej Bojan! Tack för att du delar din upplevelse med oss. 😊

Det är verkligen frustrerande när en produkt visas som tillgänglig i lager och man sedan får ett meddelande om att den är slut. Vi förstår verkligen besvikelsen i att uppleva denna diskrepans mellan lagerinformationen och det faktiska lagret. 💬

Din feedback är viktig och vi kommer att ta den vidare internt för att granska både lagerhanteringen och kommunikationen kring tillgänglighet. Vi hoppas kunna ge dig en bättre upplevelse nästa gång du besöker oss. 🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det var en av de värsta upplevelserna…

Det var en av de värsta upplevelserna jag har haft i alla Sveriges butiker, från dålig kundservice till dålig rådgivning på alla sätt.

Hej Zammit,

Tack för att du delar med dig av detta. Det är verkligen beklagligt att ditt besök på Kungsgatan upplevdes så här dåligt, både när det gäller bemötande och rådgivning. 😔💬

Din feedback har nu förts vidare till butiken så att de kan se över både servicenivån och hur rådgivning ges i den här typen av situationer. Den här typen av återkoppling är viktig för att förbättra upplevelsen i butik. 🙏😊

Vi uppskattar att du tog dig tid att uppmärksamma detta och hoppas att vi får möjlighet att ge ett betydligt bättre intryck framöver. ✨

Bra pris och snabb leverans

Bra pris och snabb leverans

Hej Mats,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med både priset och den snabba leveransen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Smidigt och enkelt

Smidigt och enkelt. Schysst personal

30 de julho de 2026

Hej Konsument,

Tack för de fina orden! Härligt att höra att allt gick smidigt och enkelt, och att du fick ett bra bemötande i Kungsgatan.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Kungsgatan⚡

Hjälpsam säljare

Hjälpsam säljare

Hej Jan,

Tack för din fina recension. Det är väldigt roligt att höra att du fick hjälpsam service i butiken på Kungsgatan. Sådant uppskattas verkligen och vi hoppas att vi får välkomna dig igen snart.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snacka om Power omvändning!

Uppdatering 2026-08-11:
Idag ringde Lina från samma butik och fick mig faktiskt att helt ändra uppfattning om Power.
Hon började med att beklaga det som hänt och sa att jag var välkommen in i butiken för att byta till rätt produkt, trots att policyn är att Apple Watch normalt inte har bytesrätt.

Väldigt trevligt och serviceminded bemötande av Lina och riktigt bra hanterat av Power. Det uppskattas verkligen och gör att jag gärna handlar där igen!

Stort tack Lina – snacka om Power-omvändning! 😊

20260801
Varning för Power!!
Gick in i Powers butik på Kungsgatan för att köpa en Apple Watch. Säljaren föreslår en apple Watch samtidigt som han frågar vilken operatör jag har idag. Jag säger att jag löser abonnemanget själv eftersom jag har ganska bråttom. Säljaren ber kassapersonalen att ta hand om mitt köp direkt. När jag ordnat abonnemang så märker jag att klockan bara har wifi och GPS. Vid kontakt med butiken får jag bara till svar att man alltid föreslår abonnemang även om de gäller kylskåp eller dammsugare. En mycket dålig jämförelse eftersom klockan finns med både och utan e-sim.
Gången innan blev jag pålurad Powers medlemskap som kostar per månad som tur var gick de att säga upp så snart jag såg dragningen på kontot.

Aldrig mer Power!!

1 de agosto de 2026
Avaliação não solicitada

Hej Christoffer,

Tack för att du delar med dig av detta. Det är tydligt att upplevelsen i butiken på Kungsgatan inte motsvarade det du skulle kunna förvänta dig, särskilt när det gäller informationen om Apple Watch och skillnaden mellan wifi/GPS och e-sim. 😊💬

Det du beskriver om både rådgivningen vid köpet och det tidigare medlemskapet är allvarligt, och dina synpunkter har förts vidare till butiken så att de kan gå igenom både säljrutinerna och hur information lämnas i samband med köp. 🤗

Vi uppskattar att du tog dig tid att lyfta detta, eftersom sådan återkoppling är viktig för att förbättra upplevelsen i butik framöver. ✨

Bra og hurtig service

30 de julho de 2026

Hei Rune,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med både servicen och tempot.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ditt omdöme. Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Kungsgatan⚡

Kanon pris på LG hos Power

Power skötte sina åtaganden mycket väl och likaså Bring som de anlitar men Hemfixarna kunde de hoppa över. Väntar bara på en kalibrering nu, sen är jag toppennöjd

Hej Christer,

Tack för att du delar med dig. Härligt att höra att priset på din LG och leveransen från oss fungerade så bra, och att du nästan är helt i mål.

Det är samtidigt värdefullt att få veta att upplevelsen med Hemfixarna inte levde upp till resten av leveransen. Den typen av återkoppling hjälper oss att se helheten bättre.

Vi hoppas att kalibreringen blir sista pusselbiten så att allt känns precis som det ska.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ni hade kunnat få 5 stjärnor om jag…

Ni hade kunnat få 5 stjärnor om jag hade kunnat utnyttja bonus systemet 20kr rabatt per 1000 spenderade kronor direkt efter mitt köp av Mac book air. I stället kommer jag att köpa det jag behövde hos konkurrenten.

Hej Nathalie,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är förståeligt att det känns frustrerande när bonussystemet inte gick att använda direkt efter köpet, särskilt när det påverkade ditt nästa planerade köp. 😊

Din feedback om hur bonusen fungerar i samband med köp av MacBook Air har tagits vidare till varuhuset så att de kan se över både informationen kring bonus och hur detta kommuniceras i butik. 💬

Vi uppskattar att du lyfter detta, eftersom tydligare information i köpupplevelsen är viktigt och hjälper oss att bli bättre. Vi hoppas att vi får möjlighet att ge dig en bättre upplevelse framöver. 🤗

Vänliga hälsningar POW, POWERs AI assistant

Utmärkt kundbemötande

Mkt konstruktiv information, service och ett fint bemötande. Produkten motsvarar förväntningarna.

24 de julho de 2026

Hej Theresia,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så bra bemötande, konstruktiv information och service, och att produkten motsvarade förväntningarna.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Kungsgatan⚡

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ypperlig service från det jag kom in i…

Ypperlig service från det jag kom in i butiken. Som nöjd kund även när jag lämnade så sa till och med vakten tack ock hej då!

Hej Kenneth,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så varmt och bra bemötande hela vägen genom besöket hos oss på Kungsgatan.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och det är extra kul att även det lilla i avslutet gjorde intryck.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Kungsgatan⚡

Hej fredrik,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick otroligt snabb och bra service.