POWER.se - Kungsgatan Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

Kungsgatan 27, 111 56 Stockholm, Stockholm, SE

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Supertrevligt bemötande och snabb och bra hjälp av butikspersonalen! Avdrag på helhetsbetyget, då det inte gick att lösa delbetalning utan mobilt bank-id, trots giltigt id-kort.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jag vara med invingning på Kungsholmen sist. Jag tror att det ska bli perfekt om du företag räknar 200 produkter som IPhone eller Apple Watch och man kan köpa bara 1 stycken per person. Jag står... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Köpte nya telefoner till familjen och skulle lämna in gamla telefoner i utbyte. Krånglade till det genom att köpa telefonerna online och gick in med inbytesenheterna en vecka senare. Superproffset Jes... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

En av era manliga försäljare är både misogyna och har svårt att lyssna på vad man säger. Ni behöver förbättra er utbildning av en del av era försäljare. 3 av fyra försäljare var utmärkta men den först... Ver mais

Detalhes da empresa

6. Loja de Televisão

Informações de contato

Promotion box for POWER.se - Kungsgatan

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

189 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

14.909 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

det gick bra köpt sista black flag

det gick bra köpt sista black flag. det är jätte tråkigt att alla spel läggas ner cd istället säljas konsoler och pc digitala spel.

jag tycker också att cd spel var populär historia.

12 de julho de 2026

Hej Babac,

Tack för att du delade med dig. Härligt att höra att köpet gick bra och att du lyckades få tag i det sista exemplaret.

Vi förstår också känslan kring fysiska spel. Många uppskattar fortfarande att ha spelen på skiva, och det är lätt att känna nostalgi när utbudet förändras.

Tack igen för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva.

Fantastisk personal

Fantastisk personal, så bra!!
Och jag fick ju mina varor på direkten.
Men, som sagt, väldigt fina ungdomar ☺️
Bosse

12 de julho de 2026

Hej Bosse,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så bra bemötande i Kungsgatan och att du fick med dig dina varor direkt. Sådant uppskattas mycket, och vi blir extra glada när servicen gör ett så positivt intryck.

Perfekt service

8 de julho de 2026

Hej Bo,

Tack för de fina orden och för ditt toppbetyg! Det är verkligen roligt att höra att du fick perfekt service hos POWER Kungsgatan.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Välkommen tillbaka!

Hej Margareta,

Tack för din fina recension. Det är väldigt roligt att höra att du fick mycket hjälp i varuhuset och hade en så bra upplevelse hos oss.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Trevlig och hjälpsam personal med…

Trevlig och hjälpsam personal med hopplöst betalningssätt när man har en gåvocheck (Hurray) som kassasystemet inte klarade av…

10 de julho de 2026

Hej Michael,

Tack för att du delar med dig. Det är fint att höra att personalen upplevdes som trevlig och hjälpsam.

Det är samtidigt tråkigt att betalningen med din gåvocheck inte fungerade som den skulle i kassan. Din feedback är värdefull och hjälper oss att uppmärksamma sådant som påverkar upplevelsen i varuhuset.

Fantastisk personlig service!

Bra digital uppdatering, snabb leverans på alla delar.
I butiken (Kungsgatan) var personalen hjälpsam och gav ett personligt bemötande. Supernöjd med hanteringen av min order (ordrar) :)

9 de julho de 2026

Hej Oliver,

Tack för din fina recension! Det är verkligen roligt att höra att du är så nöjd med både den personliga servicen i Kungsgatan och de digitala uppdateringarna samt leveransen.

Extra kul att bemötandet i butiken gjorde ett så gott intryck. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Bra och professionell bemötande

Bra och professionell bemötande, kunnig personal och tålmodig 👍

5 de julho de 2026

Hej kamari,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett bra och professionellt bemötande, med kunnig och tålmodig personal.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse hos POWER Kungsgatan.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En kunnig och supertrevlig försäljare…

En kunnig och supertrevlig försäljare avgjorde var jag ville köpa min nya Tv

Hej Ingegärd,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att höra att ett kunnigt och trevligt bemötande gjorde skillnad och hjälpte dig att hitta rätt TV.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse hos POWER Kungsgatan.

Trevliga och kompetenta

Trevliga, hjälpsamma och kunniga.

Hej Peter,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde besöket som trevligt, hjälpsamt och kunnigt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag fick en mycket bra servis från…

Jag fick en mycket bra servis från expediten en ung trevligt kunnig ung man , jag var i er butik på Kungsgatan den 5/7 det är trevligt att bli sedd och behandlad väl .
M. V. H
Ana Graciela

5 de julho de 2026

Hej Ana Graciela,

Tack för dina fina ord. Det gläder oss att höra att du fick ett så trevligt och kunnigt bemötande i vår butik på Kungsgatan och att besöket kändes både personligt och positivt.

Hej Cecilia,

Tack för de fina orden! Härligt att höra att ditt Click & Collect-köp på Kungsgatan gick snabbt och smidigt.

Bra o snabb service

Hej Dariusz,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick bra och snabb service i Kungsgatan-butiken. Sådant uppskattas mycket och vi hoppas att du blir lika nöjd nästa gång också.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ni har valt en rätt varan

Ni har valt en rätt varan. Smidigt leverans.

21 de junho de 2026

Hej Sonny,

Tack för de fina orden! Härligt att höra att du är nöjd med varan och att leveransen gick smidigt.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ditt omdöme.

Hej Peter,

Tack för de fina orden. Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande i butiken på Kungsgatan.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

URUSEL!

URUSEL!
Ni tappade bort min order och sedan så får jag vänta 30 min och får en ersättningsvara som påstås vara bättre men har sämre specifikationer än de jag ville ha. Väldigt dåligt

1 de julho de 2026

Hej Sanna!

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, även om vi verkligen hade önskat att den varit betydligt bättre.

Vi förstår att det inte känns bra när en beställning inte blir som planerat, särskilt när man redan väntat och sedan behöver lägga ytterligare tid på att få hjälp. Det är självklart inte den känsla vi vill att man ska få när man handlar hos oss.

Vi försöker alltid hitta den bästa möjliga lösningen utifrån situationen, men vi förstår att en ersättningsvara inte känns som rätt alternativ om den inte motsvarar de förväntningar eller specifikationer man hade från början.

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din feedback eftersom den hjälper oss att se vad som kan förbättras i våra rutiner och hur vi kommunicerar olika lösningar.

Vi hoppas att vi får möjlighet att ge ett bättre intryck vid ett framtida tillfälle!

Ha en fin dag,
Ebba på POWER!⚡

För branschen ovanligt trevlig

För branschen ovanligt trevlig, hjälpsam och service minded personal! Hit kommer jag fler gånger

3 de julho de 2026

Hej Erik,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att besöket på Kungsgatan upplevdes som så trevligt, hjälpsamt och serviceinriktat.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig, och extra kul att du vill komma tillbaka igen.

Fin och trevlig service!

2 de julho de 2026

Hej Annie,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick fin och trevlig service hos oss på Kungsgatan.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Köpt fel pryl trots fråga till personal…

Köpt fel pryl trots fråga till personal som sa sa att det skulle fungera

29 de junho de 2026

Hej Susanne,

Tack för att du uppmärksammar oss på detta. Vi förstår att det är frustrerande när en produkt inte fungerar som förväntat efter rådgivning från personal.

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta en lösning och se över vad som hänt. Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice på kundservice@power.se eller 08 517 66 000 så hjälper vi dig vidare.

Felix på POWER! ⚡️

Bra service!

29 de junho de 2026

Hej Johan,

Tack för de fina orden och för ditt omdöme! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra service hos oss på Kungsgatan.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Kungsgatan⚡

bra service

28 de junho de 2026

Hej Ashley,

Tack för de fina orden och för ditt betyg! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra service.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Kungsgatan⚡