POWER.se - Lund Pilsåker Avaliações

2.825
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Avtalsvägen 4, 227 61 Lund, Klosters Fälad, SE

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hittade allt jag behövde. Hade gjort en Click & Collect order men behövde lite extra varor när jag väl kom och hämta min order. Då gick jag runt leta/ läste på förpackningar för att lista ut rätt... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Urdålig instruktion för installationen. QR-kod på kartongen skulle ge instruktioner, men som ledde till antivirus abonnemang. Lyckades till sist avbryta abonnemanget då jag insåg att jag lurats. R... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

acceptabelt, ingen dårlig service och heller ingen god service ! Inget bemötande och frågor om jag behöver hjälp! Man for klara sig själv når man kommer til Power! Jag har undrar hur personalen har de... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket engagerad personal som såg till att göra allt de kunde, tyvärr kunde de inte fixa fram den produkt jag helst ville ha (slut hos alla återförsäljare och går inte att beställa hem förrän nästa sä... Ver mais

Detalhes da empresa

• Avtalsvägen 4, 227 61, Lund, Klosters Fälad, Suécia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Lund Pilsåker

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

3 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

(2.825)

15.743 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

vänliga lyssnande omtänksamma

vänliga lyssnande omtänksamma. Mycket bra bemötande efter en stund, då killen var upptagen med undervisning av en lärling.

6 de junho de 2026

Hej Sonja,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Det är väldigt fint att höra att du upplevde bemötandet som vänligt, lyssnande och omtänksamt. Det uppskattas också att du hade förståelse för att det kunde ta en liten stund medan en lärling fick undervisning.

Vi är glada att du till slut fick ett mycket bra bemötande i varuhuset.

Hej Marie,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick hjälp av någon som lyssnade och tog hänsyn till vad du ville ha.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Perfekt

Perfekt, snabbt, trevligt

6 de junho de 2026

Hej kund,

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att upplevelsen var perfekt, snabb och trevlig. Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Personalen är mycket hjälpsamma och…

Personalen är mycket hjälpsamma och trevliga.

Hej Soma,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att personalen upplevdes som både hjälpsam och trevlig. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket bra trevligt folk tack så mycket…

Mycket bra trevligt folk tack så mycket 👍

4 de junho de 2026

Hej Lennart,

Tack så mycket för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att du hade en så bra upplevelse och blev väl bemött.

Professionell

Professionell, hjälpsam och lösningsfokuserad personal.

Hej Lena,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var professionell, hjälpsam och lösningsfokuserad. Sådan återkoppling uppskattas mycket.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trevlig försäljare som gjorde köpet…

Trevlig försäljare som gjorde köpet enkelt

Hej kund,

Tack för de fina orden.

Vad roligt att höra att köpet kändes enkelt och att du fick ett trevligt bemötande i varuhuset.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Köpte en ny dammsugare för tretusen

Köpte en ny dammsugare för tretusen, när jag packade upp så såg jag att den varit använd och hade damm i påsen. Det satt en lapp på att den varit returnerad och blivit kontrollerad.
Den lappen såg jag inte förrän jag kom hem. Man hade ju förväntat sig att säljaren berättade och reducerade priset.

Hej Anders,

Vi är djupt ledsna för att du fick en returnerad dammsugare som du trodde var ny, detta är tyvärr inte den service vi vill att någon kund ska få.

Att varan hade damm i påsen och en lapp om att den varit returnerad och kontrollerad, utan att detta nämndes vid köpet, är helt fel. En kund ska alltid få veta om en vara är returnerad och få ett anpassat pris.

Vi vill gärna ta ansvar och lösa detta för dig. Kontakta vår kundservice på mail: kundservice@power.se eller ring oss på 08 517 66 000 med uppgifter om ditt köp så tar vi detta vidare direkt.

Med vänliga hälsning,
Felix på POWER! ⚡️

Bra bemötande

Hej Britt,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande. Sådant uppskattas verkligen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En bra säljare som lyssnade på behoven…

En bra säljare som lyssnade på behoven utan att vara påträngande!

Hej Karin,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett lyhört och behagligt bemötande i butiken. Precis så vill vi att upplevelsen ska kännas.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av din lokala POWER-butik⚡

Allt var bra och snabbt

Allt var bra personalen och snabb affär utan krångel

2 de junho de 2026

Hej Dusic,

Tack för de fina orden! Vad roligt att höra att allt gick bra och snabbt, och att upplevelsen var smidig utan krångel.

Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det var en bra o duktig medhjälpare som…

Det var en bra o duktig medhjälpare som servade oss

31 de maio de 2026

Hej Sven,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att ni fick bra hjälp och ett gott bemötande i varuhuset.

Vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att dela er upplevelse.

personalen

Charmig personal

30 de maio de 2026

Hej sfklöasdöfjsda,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen i Lund Pilsåker var så bra och att bemötandet uppskattades.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bra personal som lyssna på mina behov…

Bra personal som lyssna på mina behov och var mycket tillmötesgående.

28 de maio de 2026

Hej Linda,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett så bra bemötande och att hjälpen upplevdes som lyhörd och tillmötesgående. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Hej Carina,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att besöket gav ett så bra intryck.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Sådan feedback betyder mycket.

Produkten fungerar bra.

26 de maio de 2026

Hej Michael,

Tack för din fina recension.

Härligt att höra att produkten fungerar bra och att du är nöjd.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag skulle gärna berätta till butik…

Jag skulle gärna berätta till butik ansvarig min upplevelse av mina nyköp.
Gustavo G

27 de maio de 2026

Hej Gustavo,

Vi uppskattar verkligen att ni vill ta er tid att dela med er av er upplevelse till den butiksansvarige. För oss på POWER är det viktigt att vi har en öppen dialog med våra kunder kring hur vi hanterar våra kundmöten och försäljningar.

Hör gärna av er till oss på vår kundservice via mail: kundservice@power.se eller ring oss på: 08 517 66 000. Vi ser fram emot att hjälpa er så att era tankar och reflektioner når fram till butiksledningen på ett smidigt sätt.

Felix på POWER! ⚡️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket bra bemötande vid handläggning…

Mycket bra bemötande vid handläggning av tidigare köpt trasig vara

25 de maio de 2026

Hej Helen,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen glädjande att höra att du fick ett mycket bra bemötande i samband med hanteringen av en tidigare köpt trasig vara.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse. Allt gott, Erik at POWER! ⚡

grym service

grym service, härlig och professionell personal

26 de maio de 2026

Hej Elisabeth,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick grym service och ett härligt, professionellt bemötande i Lund Pilsåker. Sådant uppskattas mycket.

Hej Olle,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att besöket upplevdes som noggrant och informativt.

Sådan återkoppling uppskattas mycket och betyder mycket för oss.