Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Wij zijn erg tevreden over premium bikes. In de eerste instantie een batavus snake voor onze zoon besteld maar bleek een lange levertijd (dit was trouwens ook zo bij andere fietszaken). Kregen keuze g... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superleuke Cube Compact bike gekocht. Bleek zadelpen te lang en zat derhalve vast. Meer dan perfect opgelost met een tweede korte zadelpen (zodat we het origineel behouden voor evt doorverkoop later).... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie aanbieding: een Cube Supreme Hybrid One voor minder dan 2000 euro. Wij naar Rotterdam, vriendelijke en behulpzame mensen in de zaak. Fiets zou binnen ongeveer een week binnen zijn. Dat klopte. K... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben vandaag onze electrische fietsen bij premiumbikes opgehaald. We zijn zeer tevreden over de service, de uitleg en de tijd die ze voor ons hebben genomen. Ook over de klantenservice zijn w... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Veículos e Transporte

Informação fornecida por fontes externas variadas

Premiumbikes heeft een uitgebreid assortiment fietsen zoals de transportfiets, damesfiets, herenfiets, moederfiets, elektrische fietsen. Wil je niet te veel betalen jouw fiets? [Bekijk nu]

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

203 avaliações

Geweldig!!

Ik ben bij Premium geweest voor mijn Urban Arrow. Ik had namelijk een Lockride voor de accu gekocht, maar de 800 Wh accu paste niet op de huidige Lockride. Daarom moest er een nieuwe gemonteerd worden.

De winkel waar ik de bakfiets heb gekocht vroeg hier €150 voor en ik zou mijn bakfiets bovendien een paar dagen kwijt zijn. Ik heb meerdere fietsenwinkels in Rotterdam gebeld, maar niemand had tijd. Alleen Premium gaf direct aan dat ik langs kon komen.

Wat een service! Alles was dezelfde dag nog klaar. Super vriendelijke en behulpzame mensen. Vanaf nu breng ik mijn bakfiets hier zeker naartoe voor onderhoud. Ze zijn vriendelijk, behulpzaam en vooral eerlijk. Echt een aanrader!

9 de maio de 2026

👍 🚲 Beste fietswinkel

Bij Premiumbike hebben we op 5 december een Cube Supreme Hybrid EX 625 gekocht en we zijn zeer tevreden. De prijs was veel beter dan bij andere fietsenwinkels. De service en klantvriendelijkheid waren uitstekend. De fiets werd ook zeer snel klaargemaakt en geleverd.
Speciale dank aan Servet voor zijn hulp, hij was erg vriendelijk, behulpzaam en betrokken.
Zeker een aanrader!

5 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Premium Bikes is een echte aanrader

Premium Bikes is een echte aanrader. Vanaf het eerste moment word je geholpen door super klantvriendelijk personeel dat de tijd neemt om goed te luisteren naar je wensen. Het advies is eerlijk, duidelijk en deskundig, zonder opdringerig te zijn. Je merkt dat ze veel kennis in huis hebben en graag meedenken zodat je uiteindelijk met de fiets naar huis gaat die écht bij je past. De service is top en de sfeer in de winkel is prettig en professioneel. Kortom: Premium Bikes staat voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en uitstekende service!

21 de novembro de 2025

Topservice

Mijn zoons fiets was na een valpartij stuk waardoor deze gerepareerd moest worden. De heren bij premiumbikes hebben ons en snel en fantastisch geholpen. Ook hebben ze een gratis een nieuwe fietsbel geplaatst.

Hier kom ik zeker terug!

20 de novembro de 2025

Levertijd

Ze hadden beloofd mijn bestelling voor 12 november te leveren, en dat hebben ze netjes gedaan. Tijdens de levering ben ik goed geïnformeerd en vriendelijk geholpen.

12 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een geweldige fietsenmaker met een…

Een geweldige fietsenmaker met een gouden hart!

Mijn zoontje had maandag een fietstoets met school. Donderdagavond keek ik nog even naar zijn fiets en tot mijn schrik lagen de pedalen eraf. Ik heb meteen nieuwe pedalen gekocht, maar kreeg ze er zelf niet op. Vrijdag, vlak voor sluitingstijd, ben ik langs deze fietsenmaker gegaan in de hoop dat hij even kon helpen.

Ondanks dat hij al met een andere fiets bezig was en het bijna sluitingstijd was, heeft hij alles neergelegd om mij te helpen. Hij heeft niet alleen de pedalen netjes erop gezet, maar ook meteen de banden gecontroleerd (er zat een slag in), die weer rechtgezet, de remmen soepel gemaakt, alles vastgezet, de banden opgepompt en zelfs de verlichting gecontroleerd. Echt top service!

Ik kwam zomaar binnen, zonder afspraak, en toch werd ik met zoveel vriendelijkheid, geduld en aandacht geholpen. Deze man is niet alleen een vakman, maar ook iemand met een groot hart.

Echt een dikke 10 voor deze fietsenmaker — zó iemand kom je nog maar zelden tegen. Ik ben hem ontzettend dankbaar!

7 de novembro de 2025

Opgelost

Ik ben de fietsendealer dankbaar dat zij mijn fiets uiteindelijk goed hebben gerepareerd. We hebben duidelijke afspraken gemaakt over onze verantwoordelijkheden, en zij zijn hun afspraken netjes nagekomen. Ik zal mijn eigen verantwoordelijkheid ook nakomen door de onderhoudsbeurten voortaan vaker en op tijd te laten uitvoeren.
Al met al ben ik tevreden met de manier waarop alles is opgelost.

4 de novembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.