Veja o que dizem as avaliações
Super smart tøj i lækker kvalitet god pasform mit favorit mærke 🌸 Hurtig levering god priser super kundeservice 🌸
Jeg kan varmt anbefale dette tøjmærke det sidder godt god pasform og tøj som har god holdbarhed. Kvaliteten af tøjet er godt. Knapper og syninger holder. Som kunde skal du ikke vente længe p... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Spar 12% på din første ordre, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Hurtig levering 1-3 dage. Gratis fragt over 499,-
Informações de contato
Rudolfgårdsvej 15B, 8260, Viby J, Dinamarca
- lotte@prepair.dk
- prepair.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super smart tøj i lækker kvalitet god…
Super smart tøj i lækker kvalitet god pasform mit favorit mærke 🌸
Hurtig levering god priser super kundeservice 🌸
Hurtig levering af tøj i meget høj…
Hurtig levering af tøj i meget høj kvalitet. Super god pasform. Prepair fylder meget i mit skab.
Altid super god service
Altid super god service, også når varen sendes retur. Jeg troede, jeg havde købt en brun kjole, det stod der i beskrivelsen af varen, men den var sort. Hvilket jeg desværre ikke opdagede, før jeg fik varen hjem. Der var dog ingen problemer med at sende den retur. Jeg elsker Prepairs produkter og har mange af deres styles i skabet. ❤️
Skøn kvalitet hurtig levering
Fantastisk service
Det er faktisk den bedste service, jeg har fået i lang tid. Jeg fik mine varer dagen efter jeg havde bestilt dem. Jeg skulle have en bluse byttet til en anden størrelse, og den kom også dagen efter jeg havde returneret. Nemt at returnere. Så fin service :-)
Hurtig levering og god kvalitet tøj
Lækker kvalitet
Virkelig lækker kvalitet og hurtig levering. Er meget tilfreds.
Oplevelsen er jeres fine hjemmeside 👍
Oplevelsen er jeres fine hjemmeside 👍. Og produktet som jeg har købt er super lækker at have på og flot…😀
Altid god service og meget fine…
Altid god service og meget fine produkter👍
Den hurtigste levering
Den hurtigste levering, skulle sende noget retur, og aldrig har jeg fået returneret pengene hurtigere end her, virkelig god service.
Synes varerne føles som god kvalitet
Synes varerne føles som god kvalitet. Tøjet er pænt - ingen løse tråde eller skæve syninger. Så længe I har smarte designs så er jeg fan.
Gode produkter og hurtig levering
Gode produkter og hurtig levering
Stort udvalg og hurtig levering
Stort udvalg og hurtig levering
Smukke kjoler og god webshop
Super hurtig levering og Creditering.
Super hurtig levering og Creditering.
Elsker jeres tøj,men ofte er størrelsen lidt for stor😀
Super lækker skjorte og hurtig levering
Super lækker skjorte og hurtig levering
Et smukt sæt til en god pris.
Jeg er vild med jeres kjoler og ønskede en til min fødselsdag..
Så fandt jeg en i et smukt mønster og en matchende jakke. Perfekt.
Super tøj mærke altid kvalitet det man…
Super tøj mærke altid kvalitet det man køber så det er bare gode mærker
Super hurtig levering 🚚 og meget fin…
Super hurtig levering 🚚 og meget fin kjole der passede perfekt 🤗
Hurtig leverance uden problemer.
Hurtig leverance uden problemer.
Beskrivelse af varen passede overens med det modtagne produkt.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.