PrimaShop.dk Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I love this shop! Great quality, great prices - and the most important thing: my cat gets healthy food without sugar, grain-free and without unnecessary preservatives! What I like as well: teh company... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

wawooo… sikke er firma. jeg bestilte en GRATIS hvalpepakke til en veninde som har en hvalp,som en lille overraskelsesgave. jeg bestilte den og kun 2 dage senere kunne jeg hente den i pakkeshop. fragte... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super gode produkter, og rigtig hurtig levering. Har prøvet både foder og godbidder til vores labradoodle, og jeg skulle hilse og sige at han elsker det. Vi vender stærkt tilbage, da jeg desværre fik... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det eneste foder, både tørkost og vådfoder, som min hund har villet spise uden lokkemidler. Han betragter tørkosten på fod med godbider og smask elsker vådfoderet. Og så er der dag til dag levering.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Ração

Sobre PrimaShop.dk

Escrito pela empresa

Hunde og Katte er for mange mennesker deres tro følgesvende gennem mange år af deres liv. Derfor skal de også leve et godt liv.

Sundhed og velvære er essentielt byggesten for et godt liv og det udspringer ofte af det mad/foder der indtages.

Hos PrimaShop.dk har vi derfor valgt at fokusere på de 2 brands PrimaDog og PrimaCat.

Opskrifterne er udviklet i tæt samarbejde med fagfolk og ud fra den seneste forskning på området. Der anvendes kun ingredienser af højeste kvalitet, for at kunne dække deres naturlige behov.
Næringsmæssigt er kød det vigtigste for hunde og katte. Netop derfor er kød vigtigste ingrediens i alle vores produkter på PrimaShop.dk. De er fremstillet helt uden brug af Hvede, Soya, kunstige sødemidler og farvestoffer og mange produkter er desuden beriget med en super-food blanding af bl.a. Nordiske bær og urter.

Uanset hvilken hund eller kat du har, har vi et foder, en pølse, en snack eller et tyggeben der passer til den. Det er uanset om det er en lille hund eller en stor hund, om den har problemer med fordøjelsen eller om den kan lide Kylling, Okse eller Laks.

Vores sortiment omfatter alt hvad din hund eller kat har brug for, for at leve et sundt og dejligt liv.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

10 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima foder til kræsen puddel

Kan kraftigt anbefales.

13 de abril de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bliver kun til 1 stjerne

Bliver kun til 1 stjerne, da de ikke vil skifte være fra Postnord, selvom de ikke kan finde ud af at levere hverken til tiden, korrekte sted, eller uskadt pakke. Min pakke kom denne gang til tiden, men blev afleveret forkert sted og godt ødelagt på alle sider, som om de havde kastet med den (godt det ikke var glas).
Desuden sælges der mad hvor der står på pakken det er gratis vareprøve, men man skal betale 4 kr pr styk. Dette er ulovligt uanset om I tager 4 kr for det, eller tager et håndteringsgebyr, når der står det er en vareprøve, sådan noget må aldrig koste forbrugeren nogen penge.
I kan nemt gøre mig tilfreds, I kan jo blot skifte væk fra Postnord, så let er det faktisk

13 de abril de 2021
logotipo da PrimaShop.dk

Resposta da PrimaShop.dk

Hej igen AK

Jeg kan se har redigeret din anmeldelse efter vi har svaret på den, så vores svar nu står i en anden kontekst end før. Jeg lader dig få det sidste ord, da vi uanset hvad vi gør, ikke kommer til at gøre dig tilfreds. Fortsat god aften...

/Jannik - PromaShop.dk

Hej AK

Tak for din anmeldelse. Vi skal naturligvis beklage hvis Postnord ikke har levet op til deres ellers normale gode service og leveringssikkerhed! Vi oplever ikke ret mange problemer med de 10.000 pakker vi sender hvert år - hvilket også gør, at vi føler vi har en god og stabil samarbejdspartner i Postnord.

I dit tilfælde kan jeg se at pakken er udleveret dagen efter det er afsendt og vi har også modtaget din besked om at emballagen var skadet, men indholdet intakt - ellers var det naturligvis også blevet erstattet.

Vedr. prøver, så er de rigtig nok gratis og de følger også gratis med når man bestiller en ordre. Desværre er alt bare ikke altid gratis og det er for os det samme arbejde om vi skal pakke og sende 5 prøver eller 10kg sæk og et par godbidder. Derfor tager vi et symbolsk beløb for at vores kunder har mulighed for at prøve flere forskellige af vores typer foder.
Vi kunne selvfølgelig overveje at gøre dem gratis og så pålægge prøverne et håndteringsgebyr i stedet for...

Her hos PrimaShop.dk er god service, gode produkter og hurtig og sikker levering, det vigtigste. Vi gør hver dag vores bedste, for at leve op til det - desværre er det bare ikke altid det lykkedes.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Elendigt kattegrus

Elendigt kattegrus. Falder ikke inden for vores behov.
Tørkost er no-go hos kattene.
Hunde vådfoderet var til gengæld populært.

18 de março de 2021
logotipo da PrimaShop.dk

Resposta da PrimaShop.dk

Hejsa, vi er kede af at høre vores produkter ikke lige dækker dine behov. Kattegrus fra PrimaCat er ellers blevet meget populær, på ret kort tid...

Vedr. tørkost så har vi allerede skrevet sammen med fif til at skifte fra et foder til et andet. Jeg kan næsten forstå det ikke er lykkedes, desværre. Men husk vi har smagsgaranti, så du skal være velkommen til at sende det tilbage - vi kan jo altid bytte det vådfoder til din hund 😉

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hejsa

Hejsa. Hurtig levering god service. De gratis pølser kan de ikke lide. Viger i en stor bue udenom.Snack pinden er heller ikke et hit. Tør foderet kan godt gå an. Våd foderet nogenlunde. Ville gerne at de kunne spise det. Da jeg synes priserne er ok. Har 2 voksne katte på 3 og 5 år. De er begge hentet på internat for nogle år siden. De spiser normalt Royal Kan. Venlig hilsen Else

22 de fevereiro de 2021

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais