Printerpix NL Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Het product is van prima kwaliteit. Het is ook niet de eerste keer dat ik hier bestel. De klantenservice is daarentegen verschrikkelijk. Ik ben weken bezig geweest om een Grouponvoucher te verzilvere... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelling ging niet goed met Groupon. Allereerst veel contact met klantenservice, ook soms veel in de herhaling, maar oke. Tot dat we tot een oplossing kwamen en toen was het radio stilte. Op geen e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prachtig fotoboeken ontvangen, mooie kleuren en goede kwaliteit. Precies zoals ze gemaakt waren. Snel en netjes geleverd.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De tool om een fotoboek te maken is redelijk gevarieerd en makkelijk, als je eenmaal weet hoe het werkt

Detalhes da empresa

1. Impressão de fotos
  2. Serviços de Impressão Digital

Welkom bij Printerpix. Leg uw dierbaarste herinneringen vast, creëer er iets moois van en laat ze afdrukken met Printerpix. Er gaat niets boven het vasthouden van een foto, het doorbladeren van een fotoboek of het ophangen van een prachtig canvas met een afbeelding van een dierbare. Ons team van hooggekwalificeerde drukspecialisten werkt uitsluitend met de allernieuwste en beste apparatuur, zodat uw foto's optimaal tot hun recht komen in de fotoboeken, kalenders en canvassen die u ontwerpt. Printerpix zorgt ervoor dat uw herinneringen een leven lang meegaan.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

469 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

67 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Geen opvolging of klantenservice

In december een grouponbon gekocht om jaarkalenders te bstellen via printerpix. In december een mail gestuurd met de vraag om de taal van de kalender naar het NL om te zetten. In maart (!) eerste reactie gekregen. Ondertussen al 2 weken aan het mailen met hen... bestelling is voorlopig nog steeds pending... alles is betaald en enige reactie is er helemaal niet meer.

11 de março de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een slecht bedrijf.!!!

Wat een slecht bedrijf.!!!
Via Groupon een Groupon code aangeschaft.
Nu ik weken aan de slag ben geweest met het maken van mijn kalender blijkt dat het niet meer mogelijk is om via ideal te betalen.
Via de chat functie wordt er doorleuk gezegd dat ik maar een creditcard moet nemen of via paypal betalen. Dat kan ik niet en doe ik niet.
Ik vind het een slechte zaak en snap niet dat er wel een mogelijk bestaat om ideal aan te tikken , maar de mogelijkheid om daarmee te betalen is er niet.
Zoek a.j.b. snel een ander bedrijf om je kalender te maken en ga NIET met dit bedrijf in zee.
Voor mij was het veel moeite voor niks.

4 de março de 2021

Prima opgelost!

Ik heb kalenders besteld en 1 te weinig ontvangen, wellicht door een invoer fout van mij. Gechat met Angelina van de klanten service. Ze heeft het goed opgelost en ik krijg een kalender opgestuurd zonder kosten. Prima opgelost.
De kalenders zijn van goede kwaliteit. Een aanrader.

3 de março de 2021

Satisfaite de kayla…

Kayla est une personne très compétente et commerciale elle a su prendre en compte mon problème de bon. En effet je n’avais pas compris qu’il fallait envoyer les 2 albums en même temps

2 de março de 2021

Extreem slecht

Extreem slecht. Boeken zijn zeer slechte kwaliteit en erg beschadigd bij verzending. Geen enkele reactie ontvangen van printerpix support op mijn melding van de schade. Nooit meer bij printerpix bestellen.

27 de fevereiro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ruim 8 weken van te voren een…

Ruim 8 weken van te voren een bestelling voor onze huwelijk geplaatst deze is pas 10 weken na onze huwelijk binnen gekomen.
Emails worden niet beantwoord, telefonische niet bereikbaar.
Slechte service. Geen aanrader, niet bestellen.

26 de fevereiro de 2021

Pinterpix = niet zonder risico

ik was volop bezig aan een fotoboek. 2 dagen aan gewerkt. Bijna klaar.
In volle proces: technische problemen bij Printerpix. Boek verdwenen! Leeg boek > dat is BALEN !!! Volledige project zomaar WEG. Printerpix is dus GEEN VEILIG , SLUITEND FOTOBOEKSYSTEEM. Ook al Save je zelf voldoende gedurende het proces ; je project is niet veilig. Daarvoor wou ik waarschuwen.
NOOIT MEER Printerpix voor mij.
Pluspunt: behulpzame mensen aan de chat, maar zij kunnen dergelijk probleem niet oplossen. Systeem is ONVEILIG!! In tegenstelling tot andere fotoproduct-firma's kan je je product niet zelf bewaren op je PC en dat is nefast!

18 de fevereiro de 2021
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kayla was of great help to resolve…

Kayla was of great help to resolve issues after ordering 3 A4 photobooks online for each of my daughters. Goes to show that interaction beats technology: many thx, Kayla, looking forward to enjoy my daughters' creative efforts during COVID-19 X-mas holidays!

12 de fevereiro de 2021

Nooit iets ontvangen!

Eind November 2020 een deken met foto’s besteld en betaald. Zou vóór de Kerst geleverd worden.
Verschillende malen een mail gestuurd en gebeld, niets ontvangen. Daarna nog meer mails gestuurd, nooit een reactie ontvangen. Telefoongesprekken worden afgekapt. Nu op 9 februari nooit iets ontvangen.
Ik ben mijn geld kwijt. JAMMER!!!

9 de fevereiro de 2021

grouponvoucher

probleem met de aangekochte groupon voucher werd vakkundig en snel opgelost door Kayla (via chat) waarvoor dank, excellente service

8 de fevereiro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Thank you very much Kyara for the good help

I had a lot of chats with Kyara who helped me a lot with a failure I did with the order of 2 albums. The case is not closed yet but I have the feeling that Kyara will bring it to a good end and that she will then help me till the end.
Thank you so much Kyara for all the help until now.

4 de fevereiro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had een probleem met het bestellen…

Ik had een probleem met het bestellen van mijn fotoboek. De grouponvoucher verminderde niet het volledige bedrag. Na drie telefoongesprekken met verschillende medewerkers was het probleem nog niet opgelost. Het vierde telefoongesprek met Vincenzo leidde tot het begin van een oplossing. Via de chatfunctie heeft Kayla mij uitstekend verder geholpen en uiteindelijk de bestelling geplaatst.

3 de fevereiro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gekregen code werkt niet op site

Ik heb via Groupon een kalender gekocht. Zoals op de Groupon vermeld staat, heb ik die gemaakt op de printerpix.NL site, en hier redelijk wat tijd ingestoken om tot een mooi eindproduct te komen. Bij het afrekenen werkte de code echter niet. Via een lange chat kreeg ik te horen dat de code eigenlijk voor de .FR site is, en dat het project niet overgezet kon worden. Dit is vreemd, ik zou vermoeden dat printerpix toch één bedrijf is... is dit onwil?
Na aandringen moest ik dit met Groupon zelf opnemen. Daar gaven ze me de raad het order te annuleren, en opnieuw te bestellen... zo gezegd, zo gedaan... weeral werkt de gegeven code NIET...

Andere opmerking: de editor is niet geweldig, en veel beperkter dan wat concurrenten aanbieden waarmee ik vorig jaar gewerkt heb.

1 de fevereiro de 2021