Virkelig god oplevelse. Vi kommer lige fra et firma, hvor vi har kæmpet med dårlig vejledning, gamle processer, langsom tilbagevending og tilbagekald af leasing kontrakt grundet køb. Så ser vi... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har haft leaset en Citroen AirCross C5 for en periode på to år. De gange der har været problemer med bilen, bl.a. under rejse i Spanien, fik jeg alle omkostninger refunderet uden probleme... Ver mais
A empresa respondeu
Da bilen bliver leveret konstateres der Mindre skader på fælg og trinbræt i førerside. Der er for dårlig kvalitetskontrol ved levering af bil. Udover dette væsentlige punkt er vi godt tilfreds.
A empresa respondeu
Vi bestilte bilen online søndag aften, jeg får et opkald allerede dagen efter hvor jeg også havde fået kontrakt osv pr mail. Så allerede der om mandagen var alt på plads og vi måtte hente bilen lør... Ver mais
A empresa respondeu
Hos Privatleasing.dk arbejder vi hver dag på at tilbyde en service lidt udover det sædvanlige.Vi har et stort kendskab til den danske bilbranche og passion for biler.
Escrito pela empresa

Kastaniehøjvej 2, 8600, Silkeborg, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg kontaktede Jysk Leasing efter at jeg fik et "match" på deres bilsøgningsrobot. De var lynhurtige til at vejlede mig så jeg fik den rigtige udstyrsaftale og forklaring om det at blive elbilejer(har jeg ikke været før). Indenfor 1,5 time var jeg kreditgodkendt til leasing af bil og havde underskrevet kontrakt(NEMT) og fået oplysning om hvornår bilen kunne leveres på Sjælland på min hjemadresse for kun 500 kr. meget høflig og professionel behandling af mig som kunde- og jeg fik nogle gode ekstra gratis fif med fra dem.

Resposta de Privatleasing.dk
Vil anbefale, at man læser anmeldelser fra folk, der har afleveret bilen tilbage - og ikke kun dem, der er flest af; fra dem, der netop har modtaget deres bil.
Jeg endte med at betale 15000,- ved aflevering af bilen. På trods af jeg har passet godt på den - og på trods af afleveringsforsikring og dyr forsikring - og på trods af at bilen var så gammel, at den ikke kunne releases…
Den gode service forsvandt og blev sendt ud i forskellige afdelinger, hvor de sagde forskellige ting - modsagde sig selv og forsikringen.
Jeg leaser ikke der fra igen og vil råde dig til det samme :-)

Resposta de Privatleasing.dk
We are leasing a car through this organization for the second time. We have always been very happy with the service, particularly with the customer support that is quick and friendly.

Resposta de Privatleasing.dk
Uuuu der er mange ting men der er altid en god service fra jer man går deltid den oplevelse at man er den kunde det betyder alt
Og ligeledes kan man altid få fat i jer det er ingen speciel lang vente tid på jeres tlf

Resposta de Privatleasing.dk
Al ting gik gnidningsløst. Lige fra bestilling til godkendelse af underskrift. Hurtigt og smidigt.

Resposta de Privatleasing.dk
Det er 2. gang jeg leaser en bil igennem Privatleasing.dk og jeg har kun rosende og positive ord! De hjælper én i hele processen, de svarer meget hurtigt på de spørgsmål man måtte have og det hele er nemt og overskueligt! Kan varmt anbefale Privatleasning.dk til andre.

Resposta de Privatleasing.dk
Meget professionelt og hurtige svar på spørgsmål! Varm anbefaling herfra👌

Resposta de Privatleasing.dk
Det virker ikke helt til at Privatleasing.dk har styr på deres ting hvorfor jeg heller aldrig ville turde at lease en bil her. Det har jeg så alligevel gjort, tilsyneladende :O
..Jeg afslog tilbuddet vi havde fået og fortalte dem pænt at vi havde valgt at købe i stedet for. Ikke længe efter modtager jeg så en ordrebekræftelse på den selv samme bil som jeg lige havde afslået og med info om at de nu foretager kreditgodkendelse.
Når jeg så ringer og gør dem opmærksomme på fejlen bliver jeg mødt af en halv-provokerende Jakob som hverken beklager men bare ligger på…
Hvis det er antydningen af forløbet er jeg rigtig glad for at vi ikke lavede en aftale.

Resposta de Privatleasing.dk
Hurtigt til at kontakte mig og har hjulpet mig hele vejen igennem til jeg kan modtage min bil.

Resposta de Privatleasing.dk
Meget fin hjemmeside med stort set alle relvante oplysninger; nemt at komme i kontakt med medarbejdere for uddybende spørgsmål; hurtig kommunikation ved aftale, opsigelse m.m.

Resposta de Privatleasing.dk
Kort forløb og fine tilbagemeldinger på processen.

Resposta de Privatleasing.dk
Jeg fik hurtige og direkte svar på mine spørgsmål og følte mig godt behandlet fra starten

Resposta de Privatleasing.dk
God oplevelse fra start til levering.
Kun to dage fra bestilling til underskrevet kontrakt.

Resposta de Privatleasing.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.