Super stronka z oferowanymi produktami. Każdy znajdzie coś dla siebie bez podpisywania umów i wypowiadania ich. Kupujesz, dostajesz, jeśli chcesz to kończysz. Myślę, że przez dłuższy czas będę tu zer... Ver mais
A empresa respondeu
Strona przejrzysta po wpłacie dostałem maila że dostanę kod za 30 60 minut. Jednak tego kodu nie dostałem i musiałem napisać na czacie po trzech godzinach od załatwienia sprawy dosyć szybko jednak kot... Ver mais
A empresa respondeu
Strona super i konta też ma różne konta zakupione u tego sprzedawcy, są niesnaski czasami że konto przestaję dzialac ale wchodzę na czat strony piszę i w ciągu gora 5 minut większości szybciej dostaje... Ver mais
A empresa respondeu
W PRMI wierzymy, że dostęp do najlepszej cyfrowej rozrywki powinien być natychmiastowy i w 100% bezproblemowy. Jesteśmy nowoczesnym i sprawdzonym dostawcą legalnych kodów cyfrowych, kart podarunkowych oraz subskrypcji Premium. Naszą misją jest dostarczanie najwyższej jakości rozrywki VOD prosto na Twoje ekrany – bez czekania, bez stresu i bez ukrytych haczyków. Co sprawia, że klienci ufają właśnie nam i zostają na dłużej? Błyskawiczna dostawa 24/7: Nasz system jest w pełni zautomatyzowany. Twój kod ląduje na Twojej skrzynce e-mail dosłownie w kilka sekund po zaksięgowaniu wpłaty, niezależnie od tego, czy kupujesz w środku dnia, czy w środku nocy. Żelazne bezpieczeństwo transakcji: Współpracujemy wyłącznie z największymi, certyfikowanymi operatorami. Twoje dane i pieniądze są u nas zawsze pod pełną ochroną. Oferujemy tylko legalne i gotowe do użycia kody. Bezkonkurencyjne wsparcie na żywo: To nasz największy atut, który miażdży konkurencję. Nie odsyłamy Cię do powolnych formularzy kontaktowych. Nasz czat na żywo wspiera kupujących codziennie w godzinach 9:00 - 21:00. Średni czas reakcji i rozwiązania jakiegokolwiek problemu to u nas zaledwie 5 minut! Nie kupuj kota w worku u niesprawdzonych sprzedawców. Wybierz markę PRMI, dołącz do rosnącego grona zadowolonych klientów i ciesz się swoim domowym seansem bez absolutnie żadnych opóźnień. Gwarantujemy 100% satysfakcji z każdej przeprowadzonej transakcji!
WARSZAWSKA 7, 08-450, Łaskarzew, Polônia
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Cena przystepna,szybkośc realizacji a w razie problemu szybka reakcja i pomoc w dostepie do zakupionego pakietu

Resposta da Prmi
Nie pierwszy raz korzystam ze sklepu i jestem zadowolona. Szybki dostęp do netflixa po zakupie usługi- w weekend napisałam na czacie i wysłałam potwierdzenie zapłaty- dostęp miałam po paru chwilach. Sklep polecam i na pewno skorzystam jeszcze nie raz

Resposta da Prmi
Polecam bardzo porządna firma od roku korzystam z ich usług

Są bardzo uczciwi !!!
GRATULACJE !!!
Leszek

Resposta da Prmi
Polecam super stronka z fajnymi możliwościami

Resposta da Prmi
Rzetelna firma,obsługa zamówień natychmiastowa,kontakt bez zastrzeżeń ,bardzo miła obsługa

Resposta da Prmi
Wszystko działa jak należy, łatwy kontakt w razie potrzeby

Resposta da Prmi
Wszystko tak jak powinno być.

Resposta da Prmi
Polecam! Mimo moich błędów lub problemów, zespół stanął na wysokości zadania i profesjonalnie mi pomógł.

Resposta da Prmi
Serdecznie polecam, wszystko działa.
W razie problemów szybki kontakt przez chat

Resposta da Prmi
Rzetelna obsluga klienta przy problemach. Jestem zadowolony

Resposta da Prmi
Bardzo uczciwa i rzetelna firma. Korzystam z jej usług od roku i nigdy się nie zawiodłem. Wszelkie problemy są załatwiane na bieżąco na czacie. Gorąco polecam niezdecydowanym. Pozdrawiam Krzysiek.

Resposta da Prmi
Wszystki zakupione produkty zgodne z opisem, do tego mila i szybka pomóc. Polecam

Resposta da Prmi
Kupuje kody od długiego czasu.Nigdy nie było problemów,zawsze jest czat i szybkie rozwiązania problemu.

Resposta da Prmi
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.