Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte et dørskilt samt en kniv den 24 november. Begge disse varene sto det 5-8 virkedager på, som estimert leveringstid. Når jeg ikke hørte noe mer om forsendelse tok jeg kontakt den 15. d... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har for andre gang bestilt foldekniv med hjortemotiv, og egen tekst. En annen tekst enn første gangen. Jeg ble Begge gangene veldig fornøyd med produkta. Rask levering hver gang. Så derfor skrive... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Første og siste gang jeg bestiller fra denne useriøse siden! Pleier vanligvis å sjekke opp nye nettsider som jeg kommer over på trustpilot, men så langt tenkte jeg dessverre ikke når jeg bestilte.... Ver mais

Detalhes da empresa

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 33% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Svindel

Jeg bestilte en trekopp med motiv den 19.11.2025. Har ikke hørt noe fra dem. Sendt flere mailer uten å få svar, heller ikke fått tilbakebetalt pengene. Bare svindel

19 de novembro de 2025

Styr unna

La inn bestilling 23.11.25. Fekk takk for bestilling, men sidan har eg ikkje høyrt noko. Eg har kansellert bestillinga, men enno ikkje fått tilbakebetalt summen. Styr unna.

23 de novembro de 2025

Svindlere?

Svindlere?? Bestilte eit skilt. Fekk det aldri. Fekk heller aldri svar på mailene og messenger meldinger som eg sendte til dei. Fekk Klarna til å utsette betalingen, å dei sa eg måtte prøve å få kontakt med dei. Eg fekk aldri kontakt med profiltre. Klarna slettet da regningen.

30 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ikke mottatt noe, ikke fått kontakt. Styr unna

Jeg bestilte et dørskilt samt en kniv den 24 november.
Begge disse varene sto det 5-8 virkedager på, som estimert leveringstid.

Når jeg ikke hørte noe mer om forsendelse tok jeg kontakt den 15. desember. Da jeg ikke fikk noe svar sendte jeg en ny mail den 21 januar. Nå er vi kommet til 10 februar, og fortsatt ikke fått noe form for svar på bestillingen. Lukter scam av hele greien, styr unna :(

10 de fevereiro de 2026

Useriøs bedrift

Har ventet og ventet i flere uker, prøvd å få kontakt med dem uten hell.. De kan i det minste svare og holde kundene sine oppdatert!

31 de janeiro de 2026

svindlet

Bestilte 2 produkter med gravering 14.11.2025.
Betalte varen ved bestilling, Venter enda. Svarer ikke på mail.
Svindel!

29 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har for andre gang bestilt…

Jeg har for andre gang bestilt foldekniv med hjortemotiv, og egen tekst. En annen tekst enn første gangen. Jeg ble Begge gangene veldig fornøyd med produkta. Rask levering hver gang. Så derfor skriver jeg
bare positivt om nettfirma denne gangen også.

21 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Første og siste gang jeg bestiller fra…

Første og siste gang jeg bestiller fra denne useriøse siden!
Bestilte en kniv til min pappa 6 desember som han skulle få i julegave, men har ikke hørt noen verdens ting om pakken.
Har nå sendt to mail, men ikke fått noe svar.
Useriøst !

22 de janeiro de 2026

Pakke ikke mottatt etter 6 uker - ingen svar

Bestilte dørskilt 27. november.
7. desember fikk jeg melding om at pakken var på vei, men Posten venter fortsatt på innlevering. Har fortsatt ikke mottatt varen, og henvendelser til Profiltre har ikke hjulpet. Svært skuffet over leveringstiden!

12 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Datteren min skulle gi meg en kniv i…

Datteren min skulle gi meg en kniv i julegave..etter 17 dager fortsatt ikke fått varsel fra posten. Nå har det gått en måned..fortsatt ikke varsel fra posten. Altså viss dere bestiller opp varer i utlandet å får det produsert der og der så må dere informere om det syns jeg.

4 de janeiro de 2026

Styr unna!

Bestilte julegave for snart en måned siden. Idag er det 4 dager siden julaften og det eneste jeg har fått er en ordrebekreftelse. Styr unna! Dette er svindel

1 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bursdagsgaven som ikke dukket opp.

Bestilte en opptrekker til en bursdagfest vi skulle i, vi fant flere jakt relaterte ting på forskellige sider, men da bursdagen var hadde fortsatt ikke varen dukket opp, skulle ta maks 10dager ink sending.
sendt mail men 0 svar å få hos disse. jeg ser jeg ikke er den eneste som klager på mangel på svar og vare.
driver selv i samme bransje og sånne leveringstider har jeg aldri vært borti.

11 de novembro de 2025

Trege,useriøse

Som de fleste skriver her. Utrolig laaaaang ventetid.
Dette blir for dumt.
Ikke fått enda. Skulle hvert julegave. Men blir vel kanskje bursdagsgave i sept. Så sant han lever da

20 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kort ventetid og god kvalitet på varen

Kort ventetid og god kvalitet på varen. Det som trekker litt ned, er manglende informasjon etter bestilling. Vi fikk ingen statusoppdateringer, men plutselig kom melding fra Posten om at pakken var på vei. Varen ble levert raskt og holdt utmerket kvalitet.

19 de dezembro de 2025

Bra 😁

Jeg synes at dette var bra brukte lit tid på og sende men det var vært det for jeg fikk med en gratis kniv😁

19 de dezembro de 2025

Svindel

Bestilte et tre skilt til hytta 22/10-25, betalte kr.1644-. Har sendt tre forespørsler og etterspurt varen. Ingen svar. I siste henvendelse ga jeg firmaet en frist om levere varen innen 31/12-25, evt refundere beløpet. Hvis ikke vil det bli politianmeldelse.

17 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte i 2022 og alt gikk fint.

Bestilte i 2022 og alt gikk fint.
Bestilte derfor på nytt i oktober 2025 og nå angrer jeg bittert.
Ingen svar på flerfoldige purringer.
Har måttet finne på andre julegaver i år.
Null kundeservice.
Ingen telefon å ringe.
Vurderer å anmelde.

15 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ikke mottatt vare, svarer ikke på henvendelser

Her er det bare å styre langt unna. La inn bestilling for snart 4 måneder siden, ingen oppdatering på leveringstid, fremgang i produksjon osv. Har purret utallige ganger men aldri noe respons å få. Har bedt om refusjon da levering har dratt ut i tid, uten noen som helst tilbakemelding. Virker som svindel hele opplegget

14 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais