Bestilling ej gået igennem. Rykket for svar x flere. De undersøger og vender tilbage med link til anden leverandør, da der er rod i egen lager status. Ok service. Derfor 3 stjerner. De har tilbage... Ver mais
A empresa respondeu
Fint udvalg og gode priser - men.. Talte med en medarbejder mandag formiddag - teknisk forespørgsel. Spurgte samtidig om de kunne afsende samme dag, hvis ordre blev lagt med det samme og svaret... Ver mais
A empresa respondeu
Progrossistens priser er billige🙏 de er super kundevenlige og hjælpsomme og kan stort set skaffe alt. Så det er bare om ,at spørge ,Henrik kan sit kram 👍 Levering er også super hurtig, dag til dag... Ver mais
Nemt, gode priser og overraskende hurtig levering. Jeg var lidt i tvivl om et par varer, men deres service afdeling var gode til at hjælpe. Overordnet en fed oplevelse.
Kvalitetsbyggematerialer til den prisbeviste håndværker og handyman. Vi leverer alt inden for el, vvs, varme og mange andre ting.
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Levering er også super hurtig, dag til dag ✔️ Jeg har handlet meget der og er super tilfreds.
Ok service. Derfor 3 stjerner.
De har tilbagebetalt beløbet. Dog uden besvarelse på fremsendt mail.

Resposta de Progrossist
Fint udvalg og gode priser - men..
Talte med en medarbejder mandag formiddag - teknisk forespørgsel. Spurgte samtidig om de kunne afsende samme dag, hvis ordre blev lagt med det samme og svaret var: JA.
Ordre lagt, fik svar at ordre var registreret.
Tirsdag aften, opretter jeg forespørgsel på status, idet var ikke er modtaget - intet svar indtil videre.
Torsdag kommer ordrebekræftelse, men ingen information om at varer er afsendt - så ved stadig ikke hvornår varer kommer.
Kommunikationen er ringe og aftaler overholdes ikke, så medmindre der sker noget konkret snarest, fastholdes de 2 stjerner, med risiko for nedgradering og mulighed for opgradering - lad os se.

Resposta de Progrossist
Købte varer d. 23/3 kl. 16.16 på Progrossist.
Fik mail 23/3 kl. 19.29 om at pakken er afsendt og 699kr
er trukket fra min konto.
Har ikke modtaget noget Track and Trace nummer til at følge pakken på eller modtaget pakken.
Skriver mail til ProGrossist om et track and Trace nummer på pakken 24/3 kl. 17.50
Jeg har intet svar fået tilbage på min henvendelse og de 1 til 3 leveringsdage er nu gået!
Jeg betragter derfor købet og Ordrenr. 168659 som annulleret og forventer derfor min penge tilbage på min konto hurtigst muligt, da jeg ikke har modtaget mine betalte varer.
Opdatering:
Min anmeldelse blev offentligt gjort torsdag d. 26/3 kl. 20.30.. 45min senere Kl. 21.16 får jeg endelig svar fra Progrossist på opfølgende henvendelse svarende til overstående tekst.
Derfor giver jeg 3 stjerner frem kun 1, vil dog ønske det ikke var nødvendigt at skrive en anmeldelse på Trustpilot.

Resposta de Progrossist
Skulle bruge en varmeveksler, ringede for at høre om de havde nogen på lager, talte med en meget behagelig mand. Han fortalte at de havde flere på lager, og at han kunne sende den samme dag. Jeg skulle annullere en anden ordre først, han lovede at holde øje med når min ordre tikkede ind.
Jeg bestilte sener på dagen ca kl 14, veksleren. Fik om eftermiddagen en bekræftigelse på at varen var sendt og næste morgen modtog jeg min ordre. Fantastisk kunderservice.

Resposta de Progrossist
Bestilte et toilet samt bræt for 8 dage siden, og har ikke modtaget endnu, trods max. 3 hverdages lev. Har fået at vide det er afsendt og pengene er da også trukket. Har skrevet til dem, men intet hørt.Tingene er nu rettet, så fejlen ligger vist hos DSV.
Kun 4 stjerner for langsom respons.

Resposta de Progrossist
Jeg fik leveret min vare utrolig hurtigt.
Efterfølgende havde jeg en fin "after sales"-service.
Jeg er meget tilfreds.
MVH
Bent

Resposta de Progrossist
Aldrig modtaget varen, og manglende svar fra support...

Resposta de Progrossist
Jeg har lagt en ordre den 5.12. Jeg har skrevet og ringet forgæves for at få en bekræftelse på hvad der sker. Men telefonen bliver ikke taget og der bliver ikke svaret på min henvendelse.

Resposta de Progrossist
Super hurtig levering. Bestilt sent torsdag, og modtog allerede min vare dagen efter 👍 Blev endda leveret til døren med fragtmand. Ydermere er priserne yderst rimelige.
Det eneste lille indspark er et ønske om bedre information omkring levering.
Stor anbefaling herfra.

Opfølgning til svaret:
Det er muligt at der er en mail der ikke er gået igennem. Men det hjælper jo ikke når i ikke er til at komme i kontakt med jer. For havde vi kunnet det, så havde den mail jo blevet sendt på ny, eller blevet opklaret med kontakt til jer. Men igen, når I ikke svarer, så er det svært at få løst. Og der er grænser for hvor længe man skal vente på at kunne komme videre.
Vi købte en ladestander fra progrossist. Den viste sig at være defekt.
Det har været meget vanskeligt at få kontakt til dem og svar på mails.
Vi er endt med at få andre til at komme og hjælpe os med at sikre at det var ladestanderen, som så koster os ekstra udgifter, samt at vi har måtte lade bil i flere måneder ude, som også er væsentlig dyrere end hvad vi kan gøre hjemmefra.
Så det har været meget dyrt for os, at have handlet med dem, og ikke haft en mulighed for at få byttet vores stander.
Heldigvis har vi med et andet firma, fået hjælp til og mulighed for at de får ombyttet den defekte ladestander.
Men det koster os jo selvfølgelig en del at have elektrikere til at komme og gøre dette.
Vi handler her aldrig mere og kan på ingen måde anbefale andre at gøre det.

Resposta de Progrossist
Jeg har handlet hos Progrossist før og må konstatere at de stadig har gode priser.
Varerne blev leveret næste morgen kl. 9 selv om jeg bestilte kl. 17!

Resposta de Progrossist
Super venlig service, og levering af en varmepumpe på tværs af landet på under 24 timer. Det er meget exceptionelt 👌😊

Resposta de Progrossist
Super god service og support.
Gode leveringstider.
Rigtig god eftersalgs support, der var sket en fejl ved postnord men det var løst lige med det samme. Ikke flere dages vente tid.
Virkelig dejligt at der stadig findes en virksomhed men sådan en god service. Det er der mange virksomheder der kan lære af.
Plejer aldrig at skrive vurderinger, men i dette tilfælde er er det meget velfortjent.

Resposta de Progrossist
Ja jeg må sige at jeg har fået rigtig god behandling hos progrossist så dejligt må jeg sige og det er ikke sidste gang jeg handler der 🤗👍

Resposta de Progrossist
Jeg valgte firmaet da de var 500 kr. billigere på en Metro vandvarmer end den næste på pricerunner. Oplevede en effektiv og virkelig rar kundeservice. Jeg har jo ikke spor forstand på vandvarmere, men fik fin hjælp til at bestille det rigtige. Den kom allerede om mandagen efter jeg bestilte om fredagen. De havde lovet den til om tirsdagen, hvilket jeg egentlig ikke regnede med at de kunne overholde, men det gjorde de så og endda bedre end de havde lovet. Jeg betalte også kun 59 kr. for leveringen af vandvarmere som kom på en palle, hvilket var klart billigere end hos nogen af de andre firmaer. Køber gerne hos Progrossist næste gang.

Resposta de Progrossist
Jeg lavede en fejlbestilling og bedte om at få den annulleret trods besvær for firmaet var de søde at nå at få den annulleret inden afsending, det er god service 🙂

Resposta de Progrossist
Jeg bestilte d. 3, blev fakturerer den 4. og leveret d. 5 hvilket jo må siges og være effektivt!
Et lille forbedringspunkt vil være at give kunden et trackingnummer med når i bekræfter at ordren er gennemført. Det gjorde mig lidt usikker, men alt gik fint.
Bestemt en side jeg vil besøge igen!

Resposta de Progrossist
Søgte efter en reservedel der ikke var på siden og ringede til dem. Fik en meget venlig herre i røret som hjalp mig igennem og fandt den rette del til mig. Den ankom allerede dagen efter. Kan varmt anbefale dem😀

Resposta de Progrossist
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.