www.prylstaden.se Avaliações

1.574
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Supertrevlig kundservice och snabb leverans. Jag fick min första beställning och upptäckte att det var ett problem med den. Kundservice svarade direkt och skickade en ny utan några som helst problem.... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

HANDLA INTE HÄR!!! Vi handlade en produkt som kom trasig, vi returnerade produkten och har FORTFARANDE inte fått pengarna tillbaka fast retur skedde över 4 månader sedan, köpet gick dessutom igeno... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nöjd med allt, utom en produkt som nog är ett måndagsexemplar. Efter några e-post fram och tillbaka så har jag fått en retursedel för att kunna skicka tillbaka produkten. Trevlig och profession... Ver mais

Detalhes da empresa

5. Empresa de Automação Residencial
  6. Lan house

Sobre www.prylstaden.se

Prylstaden
- För en tryggare vardag Prylstaden har ett väldigt stort sortiment och uppdaterar ofta med nya och innovativa produkter. Vi har ett stort fokus på Övervakningskameror, i synnerhet IP Kameror Vi är experter på övervakning och ger er gärna kostnadsfri rådgivning och konsultation om vilken övervakningslösning ni behöver för att utföra det jobb ni önskar. Ibland behöver man diskret övervakning och där är det bäst med Spionkameror, som vi har Sveriges största sortiment av.
3G Kameror

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

2 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 85% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

(1.574)

51 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

HANDLA INTE HÄR!!!

HANDLA INTE HÄR!!!
Vi handlade en produkt som kom trasig, vi returnerade produkten och har FORTFARANDE inte fått pengarna tillbaka fast retur skedde över 4 månader sedan, köpet gick dessutom igenom klarna.
Prylstaden och klarna kastar bara paj mot varandra och ingen tar ansvar!

Edit: äntligen kom pengarna tillbaka efter låååång väntan, jag tar tillbaka orden om bedrägeri, men jag tycker ärendet har hanterats extremt dåligt samt med en vag återkoppling runt vad som sker.

13 de abril de 2026

Hejsan Oskar,

Vi är verkligen ledsna över att ni har haft den här upplevelsen och har full förståelse för att ni har blivit besvikna efter den långa väntan på er återbetalning.

Vi har nu till slut lyckats hitta ordern och har samtidigt kunnat se vad som orsakade problemet. Beställningen hade lagts via en annan persons Klarna-konto, vilket gjorde att både ordern och betalningen registrerades under den personens namn. Det var därför vi tidigare inte lyckades hitta er order, trots att vi tillsammans med Klarna försökte reda ut vad som hade hänt.

Vi har nu fått ordning på detta och återbetalningen är genomförd.

Vi beklagar verkligen att det här har tagit så lång tid och att vi inte lyckades lösa det tidigare. Det här var en väldigt ovanlig situation som vi personligen inte varit med om tidigare, och vi förstår att det har varit frustrerande för er.

Våra kunders upplevelse oerhört viktig för oss, och vi är ledsna över att vi inte lyckades ge er den service ni med rätta kunde förvänta er i detta ärende.

Vi hoppas verkligen att återbetalningen nu löser situationen och vill återigen be så hemskt mycket om ursäkt för besväret.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fick defekt pryl men de returnerar inte alla pengar

Jag beställde ett digital mikroskop som naturligtvis skulle vara nytt men jag fick en som var använd och mjukvaran var utdaterad och gick inte att installera. Trots uppenbart fel av säljaren gick de inte med på att returnera fraktavgiften. Första och sista gången jag handlar där!

30 de julho de 2026

Hejsan,

Vi är verkligen ledsna för besväret ni har haft. Självklart ska en ny produkt levereras i korrekt skick och fungera som den ska, och detta är inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska behöva ha.

Vi har nu mottagit returen och ordnat en full återbetalning. För att förtydliga gäller den fraktkostnad som kvarstod, den ursprungliga frakten i samband med beställningen. Den kostnaden har vi nu också återbetalat till er. Returfrakten tillbaka till oss har ni däremot aldrig behövt stå för, vi skickade en kostnadsfri retursedel och har stått för hela returfrakten, vilket vi alltid gör vid reklamationer och returer.

Vi har full förståelse för att man inte ska behöva stå för några kostnader när man fått en produkt som inte fungerar som den ska, och därför har vi valt att återbetala även den ursprungliga fraktkostnaden.

Vi beklagar återigen det inträffade och tackar för att ni tog er tid att lämna feedback. Vi tar detta vidare internt för att säkerställa att liknande situationer inte ska behöva uppstå framöver.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Supertrevlig kundservice och snabb…

Supertrevlig kundservice och snabb leverans. Jag fick min första beställning och upptäckte att det var ett problem med den. Kundservice svarade direkt och skickade en ny utan några som helst problem. Tusen tack!

23 de julho de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vilseledande artikelnamn

Jag hittade denna sida genom prisjakt när jag tänkte köpa joy cons till nintendo switch, tur att jag läste noga i produktbeskrivningen, annars hade jag inte sett att det som framstår som orginal av Nintendo egentligen är en kopia, tycker det är fult att det inte framgår tydligare

24 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Returnering af vare er besværliggjort…

Returnering af vare er besværliggjort med vilje og under al kritik

22 de julho de 2026

Hejsan Mads,

Tack för att ni tog er tid att lämna er feedback. Vi är verkligen ledsna över att ni upplevt returprocessen på det sättet.

Vi vill gärna förtydliga att det absolut inte är vår avsikt att försvåra returer. För att göra en retur behöver man endast kontakta vår support och skapa ett returärende. Därefter tillhandahåller vi returinstruktioner samt en kostnadsfri fraktsedel som kan användas för att skicka tillbaka produkten.

Vi har nu tagit kontakt med er och kommer självklart att hjälpa er vidare så att returen kan genomföras så smidigt som möjligt. Om det är något i vår process som har upplevts otydligt tar vi gärna till oss den feedbacken, då vi alltid vill förbättra upplevelsen för våra kunder.

Nöjd med allt

Nöjd med allt, utom en produkt som nog är ett måndagsexemplar.

Trevlig och professionell support

22 de julho de 2026

Hejsan!

Stort tack för er fina recension och för de vänliga orden om vår support!

Vi beklagar verkligen att en av produkterna inte fungerade som den skulle, men vi hoppas att vi snart kan lösa det åt er. Tveka inte att höra av er om det är något mer vi kan hjälpa till med.

Önskar er en riktigt fin dag! :)

Svinbra kundservice

Beställde två kameror och blev lite orolig och misstänksam först då ena saknade beskrivning och den andra såg rätt repig ut. Mailade och frågade om det var returnerade varor sedan tidigare då det känns lite olustigt när det är just kameror. Fick till svar att beskrivningen till den ena skickas inte med, utan laddas ner via hemsidan. Det stod också i beskrivningen av produkten såg jag senare. Den repiga kameran erbjöd de att skicka retursedel för att byta. Senare får jag ett mail där de berättar att de kontrollerat likadana andra produkter och tror det är skyddsplasten som kan tas bort. Syntes inte så tydligt att det var en plastfilm på, men plockade isär främre delen och mycket riktigt var det en plastfilm där. Ingen flärp att få tag i eller så, så lite dold men under den var kameran jättefin. De svarade också och försäkrade att alla produkter var helt nya. Väldigt nöjd med kundservicen, och glad att de kollade extra så jag slapp skicka tillbaka och hålla på med det. Mycket trevligt bemötande, tillmötesgående och hjälpsamma i alla mina frågor. Produkterna är dessutom superbra. Enkla att installera och använda, bra bild, all nödvändig info finns att tillgå på hemsidan om man som kund läser ordentligt 😅 och gör man inte det får man trevliga svar ändå 😊 10/10

18 de julho de 2026

Hej Ella,

Stort tack för en fantastisk recension!

Vi förstår helt att det kan kännas osäkert när en produkt inte ser ut som förväntat, särskilt när det gäller kameror, och vi är glada att vi kunde hjälpa till att reda ut det.

Härligt att höra att det visade sig vara skyddsfilmen och att kamerorna fungerar som de ska. Tack även för de fina orden om vår kundservice, det betyder mycket för oss! :)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Manglende refundering for returneret kamera

Jeg returnerede et kamera d. 12. juni og har stadig ikke fået pengene refunderet her 13 dage senere.

Jeg har forgæves skrevet til firmaet, som har masser af undskylninger, men det udmønter sig ikke i tilbagebetalingen.

Jeg har informeret firmaet om, at hvis ikke tilbagebetalingen sker snarest, så vil jeg gå til en højere instans.

Johannes B. Sørensen

12 de junho de 2026

Resposta da www.prylstaden.se

Tack för att du hör av dig och beklagar att väntan upplevts som lång.

Vi har en handläggningstid på upp till 2 veckor från det att vi har mottagit returen, så du ligger fortfarande inom vår normala behandlingstid. För att vi ska kunna kontrollera ditt ärende behöver vi dock ditt ordernummer, då vi inte lyckats hitta det utifrån den information vi har.

Skicka gärna ordernumret till info@prylstaden.se, så tittar vi på det direkt och säkerställer att återbetalningen hanteras så snart som möjligt.

Tack för ditt tålamod och ha en fin dag.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Beställde solcells lampor till…

Beställde solcells lampor till uteplatsen. På hemsidan stod det 2 pack så jag beställde 3 st(totalt 6 st), men när jag fick paketet så va det bara 1 st i varje paket. Totalt 3 st.

Har mailat kundtjänst som ska svara inom 24 timmar, nu har det gått 5 dagar & fortfarande inget svar.

28 de abril de 2026

Hej Christian!

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar verkligen både missförståndet och den längre väntetiden. Vi har nu kontaktat dig direkt för att lösa ditt ärende så snabbt som möjligt. Vi har varit något underbemannade den senaste tiden, vilket tyvärr lett till längre svarstider än normalt, men vi ser till att åtgärda detta omgående.

Kunnig personal

Kunnig personal, trevligt bemötande och hjälp att välja rätt produkt . Mycket nöjd.

31 de março de 2026

Resposta da www.prylstaden.se

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du upplevde både kunnig personal, trevligt bemötande och fick hjälp att hitta rätt produkt. Det betyder mycket för oss.

Du är alltid välkommen tillbaka om du behöver mer hjälp framöver!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super snabb och bra service

Super snabb och bra service. Personalen är super bra och hjälpsamma.

30 de março de 2026

Hej Andreas,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva det.
Härligt att höra att du är nöjd med servicen, det betyder mycket för oss.

Varmt välkommen tillbaka!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra service från kundtjänst.

Fick fel batteri då det visade sig finnas olika versioner. Snabb och bra kontakt med kundtjänst som fixade återbetalning utan bekymmer.

24 de março de 2026

Hej Mattias!

Tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva det.

Vad bra att du hörde av dig när batteriet inte passade, det stämmer att det finns flera versioner, och vi är glada att vi kunde lösa det snabbt för dig.

Hör gärna av dig igen om du behöver hjälp med något i framtiden.

Lysande goodwill

Hej, köpte en "spion kamera" av prylstaden som jag inte fick ordning på, kanske väl "teknisk" för mig, men, jag fick en fantastisk support från prylstaden och hjälp att hitta en kamera som passade mig mycket bättre och som kompensation till ett reducerat pris, detta hade inte varit nödvändigt men företaget gjorde detta ändå.
Tack prylstaden för en enastående attetyd och goodwill.
Lasse den tacksamma kameraköparen!

16 de março de 2026

Hej Lasse,
Tack för ditt fina omdöme och för att du delade din upplevelse.

Vi strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen för varje kund, och det glädjer oss att du blev nöjd både med supporten och den nya kameran.

Tveka inte att höra av dig om du behöver något mer framöver!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En produkt som inte fungerade som…

En produkt som inte fungerade som förväntat blev utan krångel snabbt utbytt. Ger förtroende.

13 de março de 2026

Resposta da www.prylstaden.se

Tack Tom, vad fint att höra. Skönt att allt löste sig snabbt och smidigt. Vi finns här om du behöver något mer.

Bra service

Super bra service efter leverans problem

26 de fevereiro de 2026

Hej Gunnar!

Stort tack för din fina recension!

Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med servicen och att allt löste sig snabbt efter leveransproblemet.

Vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa till direkt när något strular, så det betyder mycket att du uppskattar det.

Tack för att du tog dig tid att skriva och för ditt förtroende.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt trevligt mottagande och löste…

Väldigt trevligt mottagande och löste ärendet

5 de março de 2026

Resposta da www.prylstaden.se

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva!

Vad roligt att höra att du upplevde bemötandet som väldigt trevligt och att vi kunde lösa ditt ärende på ett bra sätt. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen om du har fler frågor eller behöver hjälp framöver.

Vänliga hälsningar

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabba på Mail. Snabb leverans.

Ramlade över hemsidan då jag letade efter en felkodsläsare. Sidan var lätt att navigera och få information om produkten. Var sämst på att se fliken till att beställa som företag.
Mailade och ställde denna idiotfråga.
Fick svar snabbt och pedagogist! Fick varan på 2 dagar efter beställning.
Top Notch!

5 de março de 2026

Resposta da www.prylstaden.se

Stort tack Jonas för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva så utförligt!

Vad roligt att höra att du hittade rätt felkodsläsare hos oss och att sidan upplevdes som lätt att navigera. Det finns absolut inga ”idiotfrågor” – vi är glada att du hörde av dig så att vi kunde reda ut beställning som företag och hjälpa dig vidare.

Härligt också att leveransen kom fram snabbt och att allt fungerade som det skulle. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om du funderar på något eller behöver hjälp med fler produkter framöver!

Vänliga hälsningar

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra bemötande vid trasig vara…

Varan jag beställt var trasig vid leverans. Jag skickade meddelande och fick snabb återkoppling och nya produkt skickad till mig omgående. Så bara positivt.

3 de março de 2026

Hej Jenny,

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva här!

Tråkigt att höra att varan var trasig vid leverans, men vi är väldigt glada att vi kunde lösa det snabbt och att du är nöjd med bemötandet och den nya produkten.

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om du skulle behöva hjälp igen.

Suverän service!

Produkten vi beställde visade sig vara slutsåld. Kundtjänst kontaktade oss med förslag på likvärdiga produkter och ändrade vår order.
Trots att det blev en dags fördröjning kom paketet fram en dag tidigare än förväntat på ursprunglig beställning!

Supersnabb leverans, otroligt bra kundtjänst - rekommenderar varmt!

25 de fevereiro de 2026

Hej Mia!

Tack för ditt fantastiska omdöme.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till med en bra ersättningsprodukt och att leveransen till slut kom snabbare än väntat.

Stort tack för att du rekommenderar oss!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Leveransen dröjde - bra lösning

Leveransen dröjde men jag fick bra respons vid kontakt och en snabb lösning till slut. Bra slutbetyg alltså.

21 de fevereiro de 2026

Resposta da www.prylstaden.se

Hej! Tack för ditt fina omdöme.

Vi beklagar att leveransen drog ut på tiden, men det glädjer oss att du fick snabb hjälp när du hörde av dig och att allt löste sig till slut.

Stort tack för att du tog dig tid att dela med dig, det betyder mycket för oss.

Önskar dig en riktigt bra dag!