Supertrevlig kundservice och snabb leverans. Jag fick min första beställning och upptäckte att det var ett problem med den. Kundservice svarade direkt och skickade en ny utan några som helst problem.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
HANDLA INTE HÄR!!! Vi handlade en produkt som kom trasig, vi returnerade produkten och har FORTFARANDE inte fått pengarna tillbaka fast retur skedde över 4 månader sedan, köpet gick dessutom igeno... Ver mais
Nöjd med allt, utom en produkt som nog är ett måndagsexemplar. Efter några e-post fram och tillbaka så har jag fått en retursedel för att kunna skicka tillbaka produkten. Trevlig och profession... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de presentes
- Circuito Fechado de TV
- Loja de computadores e acessórios
- Loja de R$ 1,99
- Empresa de Automação Residencial
- Lan house
Sobre www.prylstaden.se
- För en tryggare vardag Prylstaden har ett väldigt stort sortiment och uppdaterar ofta med nya och innovativa produkter. Vi har ett stort fokus på Övervakningskameror, i synnerhet IP Kameror Vi är experter på övervakning och ger er gärna kostnadsfri rådgivning och konsultation om vilken övervakningslösning ni behöver för att utföra det jobb ni önskar. Ibland behöver man diskret övervakning och där är det bäst med Spionkameror, som vi har Sveriges största sortiment av.
3G Kameror
Informações de contato
Box 160, 16126, Bromma, Suécia
- info@prylstaden.se
- prylstaden.se
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 85% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
HANDLA INTE HÄR!!!
HANDLA INTE HÄR!!!
Vi handlade en produkt som kom trasig, vi returnerade produkten och har FORTFARANDE inte fått pengarna tillbaka fast retur skedde över 4 månader sedan, köpet gick dessutom igenom klarna.
Prylstaden och klarna kastar bara paj mot varandra och ingen tar ansvar!
Edit: äntligen kom pengarna tillbaka efter låååång väntan, jag tar tillbaka orden om bedrägeri, men jag tycker ärendet har hanterats extremt dåligt samt med en vag återkoppling runt vad som sker.

Resposta da www.prylstaden.se
Fick defekt pryl men de returnerar inte alla pengar
Jag beställde ett digital mikroskop som naturligtvis skulle vara nytt men jag fick en som var använd och mjukvaran var utdaterad och gick inte att installera. Trots uppenbart fel av säljaren gick de inte med på att returnera fraktavgiften. Första och sista gången jag handlar där!

Resposta da www.prylstaden.se
Supertrevlig kundservice och snabb…
Supertrevlig kundservice och snabb leverans. Jag fick min första beställning och upptäckte att det var ett problem med den. Kundservice svarade direkt och skickade en ny utan några som helst problem. Tusen tack!
Vilseledande artikelnamn
Jag hittade denna sida genom prisjakt när jag tänkte köpa joy cons till nintendo switch, tur att jag läste noga i produktbeskrivningen, annars hade jag inte sett att det som framstår som orginal av Nintendo egentligen är en kopia, tycker det är fult att det inte framgår tydligare
Returnering af vare er besværliggjort…
Returnering af vare er besværliggjort med vilje og under al kritik

Nöjd med allt
Nöjd med allt, utom en produkt som nog är ett måndagsexemplar.
Trevlig och professionell support

Svinbra kundservice
Beställde två kameror och blev lite orolig och misstänksam först då ena saknade beskrivning och den andra såg rätt repig ut. Mailade och frågade om det var returnerade varor sedan tidigare då det känns lite olustigt när det är just kameror. Fick till svar att beskrivningen till den ena skickas inte med, utan laddas ner via hemsidan. Det stod också i beskrivningen av produkten såg jag senare. Den repiga kameran erbjöd de att skicka retursedel för att byta. Senare får jag ett mail där de berättar att de kontrollerat likadana andra produkter och tror det är skyddsplasten som kan tas bort. Syntes inte så tydligt att det var en plastfilm på, men plockade isär främre delen och mycket riktigt var det en plastfilm där. Ingen flärp att få tag i eller så, så lite dold men under den var kameran jättefin. De svarade också och försäkrade att alla produkter var helt nya. Väldigt nöjd med kundservicen, och glad att de kollade extra så jag slapp skicka tillbaka och hålla på med det. Mycket trevligt bemötande, tillmötesgående och hjälpsamma i alla mina frågor. Produkterna är dessutom superbra. Enkla att installera och använda, bra bild, all nödvändig info finns att tillgå på hemsidan om man som kund läser ordentligt 😅 och gör man inte det får man trevliga svar ändå 😊 10/10

Resposta da www.prylstaden.se
Manglende refundering for returneret kamera
Jeg returnerede et kamera d. 12. juni og har stadig ikke fået pengene refunderet her 13 dage senere.
Jeg har forgæves skrevet til firmaet, som har masser af undskylninger, men det udmønter sig ikke i tilbagebetalingen.
Jeg har informeret firmaet om, at hvis ikke tilbagebetalingen sker snarest, så vil jeg gå til en højere instans.
Johannes B. Sørensen

Resposta da www.prylstaden.se
Beställde solcells lampor till…
Beställde solcells lampor till uteplatsen. På hemsidan stod det 2 pack så jag beställde 3 st(totalt 6 st), men när jag fick paketet så va det bara 1 st i varje paket. Totalt 3 st.
Har mailat kundtjänst som ska svara inom 24 timmar, nu har det gått 5 dagar & fortfarande inget svar.

Kunnig personal
Kunnig personal, trevligt bemötande och hjälp att välja rätt produkt . Mycket nöjd.

Resposta da www.prylstaden.se
Super snabb och bra service
Super snabb och bra service. Personalen är super bra och hjälpsamma.

Resposta da www.prylstaden.se
Bra service från kundtjänst.
Fick fel batteri då det visade sig finnas olika versioner. Snabb och bra kontakt med kundtjänst som fixade återbetalning utan bekymmer.

Lysande goodwill
Hej, köpte en "spion kamera" av prylstaden som jag inte fick ordning på, kanske väl "teknisk" för mig, men, jag fick en fantastisk support från prylstaden och hjälp att hitta en kamera som passade mig mycket bättre och som kompensation till ett reducerat pris, detta hade inte varit nödvändigt men företaget gjorde detta ändå.
Tack prylstaden för en enastående attetyd och goodwill.
Lasse den tacksamma kameraköparen!

Resposta da www.prylstaden.se
En produkt som inte fungerade som…
En produkt som inte fungerade som förväntat blev utan krångel snabbt utbytt. Ger förtroende.

Resposta da www.prylstaden.se
Väldigt trevligt mottagande och löste…
Väldigt trevligt mottagande och löste ärendet

Resposta da www.prylstaden.se
Snabba på Mail. Snabb leverans.
Ramlade över hemsidan då jag letade efter en felkodsläsare. Sidan var lätt att navigera och få information om produkten. Var sämst på att se fliken till att beställa som företag.
Mailade och ställde denna idiotfråga.
Fick svar snabbt och pedagogist! Fick varan på 2 dagar efter beställning.
Top Notch!

Resposta da www.prylstaden.se
Bra bemötande vid trasig vara…
Varan jag beställt var trasig vid leverans. Jag skickade meddelande och fick snabb återkoppling och nya produkt skickad till mig omgående. Så bara positivt.

Suverän service!
Produkten vi beställde visade sig vara slutsåld. Kundtjänst kontaktade oss med förslag på likvärdiga produkter och ändrade vår order.
Trots att det blev en dags fördröjning kom paketet fram en dag tidigare än förväntat på ursprunglig beställning!
Supersnabb leverans, otroligt bra kundtjänst - rekommenderar varmt!

Leveransen dröjde - bra lösning
Leveransen dröjde men jag fick bra respons vid kontakt och en snabb lösning till slut. Bra slutbetyg alltså.