Supertrevlig kundservice och snabb leverans. Jag fick min första beställning och upptäckte att det var ett problem med den. Kundservice svarade direkt och skickade en ny utan några som helst problem.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
HANDLA INTE HÄR!!! Vi handlade en produkt som kom trasig, vi returnerade produkten och har FORTFARANDE inte fått pengarna tillbaka fast retur skedde över 4 månader sedan, köpet gick dessutom igeno... Ver mais
Nöjd med allt, utom en produkt som nog är ett måndagsexemplar. Efter några e-post fram och tillbaka så har jag fått en retursedel för att kunna skicka tillbaka produkten. Trevlig och profession... Ver mais
Hej, köpte en "spion kamera" av prylstaden som jag inte fick ordning på, kanske väl "teknisk" för mig, men, jag fick en fantastisk support från prylstaden och hjälp att hitta en kamera som passade m... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de presentes
- Circuito Fechado de TV
- Loja de computadores e acessórios
- Loja de R$ 1,99
- Empresa de Automação Residencial
- Lan house
Sobre www.prylstaden.se
- För en tryggare vardag Prylstaden har ett väldigt stort sortiment och uppdaterar ofta med nya och innovativa produkter. Vi har ett stort fokus på Övervakningskameror, i synnerhet IP Kameror Vi är experter på övervakning och ger er gärna kostnadsfri rådgivning och konsultation om vilken övervakningslösning ni behöver för att utföra det jobb ni önskar. Ibland behöver man diskret övervakning och där är det bäst med Spionkameror, som vi har Sveriges största sortiment av.
3G Kameror
Informações de contato
Box 160, 16126, Bromma, Suécia
- info@prylstaden.se
- prylstaden.se
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 85% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas

Resposta da www.prylstaden.se
Proffsigt & vänligt bemötande med stor…
Proffsigt & vänligt bemötande med stor förståelse på ett uppkommet problem som löstes på ett mycket bra, snabbt och effektivt sätt. Även snabb återkoppling vid mailkorrespondens. Kan varmt rekommendera Prylstaden och dess produkter. Pia

Bra service!
Snabb och bra service när produkten inte passade.
Tyvärr var det en miss i produktinformationen, så de funkade inte. Därav en 4a...

Bra kundtjänst
Fick problem med en produkt. Kontaktade kundtjänst och fick ett väldigt trevligt och bra bemötande. De skickade en annan produkt som helt motsvarade mina förväntningar. Snyggt skött!

Resposta da www.prylstaden.se
Jag köpte en ny senior mobil av er som…
Jag köpte en ny senior mobil av er som hade 4G VoLTE, nu när de skulle släcka ner 2/3 g nätet. Allt fungerade klockrent tills den 2 februari i år, då operatören spärrade hennes mobil.
”Varför detta problem uppstår:
PTS (Post- och telestyrelsen) har beslutat att operatörer som inte längre har 2G-nät öppet måste blockera telefoner som saknar 4G VoLTE 112-nödsamtalsfunktion. Eftersom Telia är den enda operatören med ett öppet 2G-nät för nödsamtal, är de just nu den enda operatören som fungerar med dessa modeller”.
Jag kontaktade er om detta och ni undersökte saken. Detta var inget ni visste om eller kunde hjälpa. Efter ett par dagar hör ni av er med en lösning om problemet. Ni har varit oerhört behjälpliga med allt.
Jag tackar så hjärtligt för all hjälp och ert vänliga bemötande som jag fått ifrån er!

Fantastisk
Fantastisk och super fin Service Så hjälpsamma med allt. Stort TACK

Trevlig personal
Trevlig personal, Anders & Lucas. Mobilen jag beställde, före Jul, fanns inte i lager. Jag hade betalat den, men föreslog, att vänta tills den kom in. Fick den i Januari, men samtalen bröts, efter en liten stund, flera gånger. Men detta företag, så underbara människor, skrev till min mailadress, och undrade om den fungerade bra, och eftersom den inte var OK, så erbjöd de sej, att skicka tillbaka pengarna, utan att jag frågade. Har aldrig, blivit så fint behandlad av något företag! ALL LYCKA TILL prylstaden.se <3

Resposta da www.prylstaden.se
Didnt ship order, no refund
I made a order to the faroe islands. They took my money, and the said they dont ship to my country , and i would get the money back. I never got any refund, and they say i have to kontakt klarna to get my refund. They wont even give me kontakt info to klarna. Plus klarna is when you dont have money for the order, so you pay a little every month. Its not the same company. So i will never use this website again. They just stole my money

Resposta da www.prylstaden.se
Superbra kundservice byter ut trasig…
Superbra kundservice byter ut trasig produkt utan diskussion. Topp

Rekommenderas!
Mycket fint kundbemötande, serviceinriktade, snabba med återkoppling på mejl och hjälpsamma vid produktfrågor.

REKOMMENDERAR VERKLIGEN!
Väldigt tillmötesgående och hjälpsamma. Blev bemött med en jätte fin känsla av att dom bryr sig och vill mitt bästa oavsett. Jag är extremt nöjd och lan starkt rekommendera dom. Varan jag köpte är jag super nöjd med. Fungerar toppen, inget lagg i N64 spelen. 120/10

Beställde 2 nes och 2 snes kontroller
Beställde 2 nes och 2 snes kontroller, fick tyvärr 3+1, detta åtgärdades snabbt och proffsigt efter ett mail till dom.
Otroligt bra och snabb service.
Många ++++++

Bra kundtjänst
Fick lite problem med en leverans. Det löste sig på ett bra sätt mellan mig och kundtjänst så jag är nöjd. Mycket snabb, trevlig och lösningsfokuserad kundtjänst!

Perfekt kundhantering.
Behövde kolla en äldre beställning för att se om den var levererad.
Skickade ett mejl och bad om hjälp och förväntade mig ett svar inom 3-4 dagar.
Pang, sa det i datorn , de hade skickat ett mejl med alla uppgifter jag behövde inom någon timme och jag hittade grejerna jag köpt för mer än 8 veckor sedan. .

Resposta da www.prylstaden.se
Fick problem med Icarsoft MAX BT efter…
Fick problem med Icarsoft MAX BT efter 10 månader men fick snabbt och trevligt bemötande, bra service och den utbytt mot en ny!
Mycket nöjd med Prylstadens produkter och service.

Resposta da www.prylstaden.se
Fick snabb och personlig hjälp av…
Fick snabb och personlig hjälp av Anders som hjälpte mig avlösa ett problem! Tack!

Bra service utan tjafs
Min son fick en drönare i födelsedagspresent, tyvärr gick den snabbt sönder (måndagsexemplar) men Anders på Prylstaden löste situationen väldigt serviceinriktat och snabbt, vi fick en ny utan problem.
Så bra service, kommer absolut beställa fler saker härifrån!
Bra priser och som sagt, fin service.

Handkontroller NES/SNES
Köpte handkontroller för NES respektive SNES med USB-anslutning. Älskar NES-kontrollen, hur bra kvalité som helst för låga pengar. SNES-kontrollen känns inte lika premium, men funkar precis lika bra ändå. Min förväntan var att detta skulle vara kinesisk dropshipping med en månads väntetid, minst. Blev kontaktad dagen efter köpet och fick frågan om det gick bra att byta färg på en kontrollerna, till en som fanns på hyllan. Tog emot hela ordern en dag senare. Imponerad och supernöjd!