Wysłałam paczkę do Holandii, która miała być dostarczona przez UPS trzeciego dnia (sobota) a nie została zrealizowana dostawa. Paczka na moją interwencję została przekierowana do punktu odbioru. Okaza... Ver mais
A empresa respondeu
Wysłałem dwie paczki z Niemiec do Polski przez przesylarka.pl, wszystko dotarło sprawnie, nieuszkodzone i w dobrej cenie z opcją od drzwi do drzwi DPD classic. Ponadto rewelacyjny kontakt z działem ob... Ver mais
A empresa respondeu
Przesłanie paczki bylo mega proste. Wypełnianie,drukowanie, odbiór..wszystko poszło bardzo szybko.paczka mknęła ze Szkocji szybkością swiatla...oddana kolo godziny 11 we wtorek w piątek po 10 byla juz... Ver mais
A empresa respondeu
Ta usługa działa tak, jak byś sam ją dla siebie stworzył. Odbiór paczki z domu, albo wskazanego przez Ciebie punktu, wszystko zgłaszasz online, a tłumaczenia i 'papierologia' są załatwiane dla Ciebie... Ver mais
A empresa respondeu
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super obsługa telefoniczna bardzo sprawnie odbiór paczki przez kuriera i szybka dostawa na adres wysyłki w ciągu 3 dni roboczych polecam tę firmę przesylarka.pl

Resposta da Przesyłarka.pl
Szybko, sprawnie ,bez uszkodzeń. Śledzenie przesyłki 5 + . Jestem bardzo zadowolona,polecam 👍🤗

Resposta da Przesyłarka.pl
Korzystam z przesylarki minimum 15 raz za każdym razem.jestem zadolona! Dotychczas nie było żadnych problemów polecam serdecznie. (Akurat u mnie wyslki Pl-De i odwrotnie i tak jak przesyłka.pl tak i dpd spełnia wszytskie moje oczekiwania) dziekuje bardzo.

Resposta da Przesyłarka.pl
Jestem bardzo zadowolona, przesyłka sprawnie odebrana o czasie w środę po południu w Londynie, a w poniedziałek rano była już u mnie w Polsce. Super, dziękuję! Polecam!!

Resposta da Przesyłarka.pl
Z Przesyłarki.pl korzystam już kilka lat. Jestem zadowolony, paczka odbierana jest w terminie. Szybka dostawa bez uszkodzeń. Zostanę z nimi, a innym polecam.

Resposta da Przesyłarka.pl
Sprawna usługa, dobry kontakt z kurierami :)

Resposta da Przesyłarka.pl
To mój czwarty raz z przesyłarką.pl i jak zawsze wszystko dopięte na ostatni guzik. Przy przeprowadzce do UK z Polski i z powrotem są bezkonkurencyjni.
Kurier UPS po stronie polskiej również pełen profesjonalizm -- na czas, wniósł bez gadania i do tego uprzejmy.

Resposta da Przesyłarka.pl
Paczka podrozowala 7 dni,168 godzin DZIEKUJE BARDZO,Zycze duzo klientow

Resposta da Przesyłarka.pl
Po oczekiwaniu na paczke doreczono mi ja w bardzo zlym stanie prawdopodobnie pudelko bylo zucane gdzie popadnie po otwarciu paczki przejrzalem I nie doszukalem sie kilku zeczy prawdopodobnie wylecialy przez podartu karton masakra

Resposta da Przesyłarka.pl
Great company, great experience, really fast delivery, will definitely use their services many ,many times.

Resposta da Przesyłarka.pl
Szybkie dostarczanie paczek,zawsze satysfakcjonujący kontakt w razie jakichkolwiek pytań. Pan kurier uprzejmy i pomocny . Polecam

Resposta da Przesyłarka.pl
Tragedia. Jeżeli macie czas w nieskończoność czekać w domu od rana do wieczora na kuriera to polecam. Firma przesyłarka.pl nie jest w stanie nic zrobić a jedynie przesuwać daty odbioru, nie mając bladego pojęcia kiedy ktoś może się zjawić. Jednak Panie z BOKu odpowiadają tylko formułką "Na stronie informujemy, że termin realizacji nie jest gwarantowany i że 95% paczek odbieranych jest w terminie." także nic nie zdziałacie.

Resposta da Przesyłarka.pl
Bardzo szybko dotarła paczka wysłane w poniedziałek o 17.30 z Holandii a w domu była w środę o 9.40 polska

Resposta da Przesyłarka.pl
Bardzo sprawna i szybka dostawa

Resposta da Przesyłarka.pl
Zawartosc paczki uszkodzona. Zostalo specjalnie wykupione osobne ubezpieczenie na paczke. Miesiace walki i tylko odsylanie do DHL ze to oni sa odpowiedzialni i to z nimi mam sie klucic o zwrot pieniedzy. Niby reklamacja przez DHL zostala odrzucona. Ja zamawialem przesylke bezposrednio przez strone przesylarka.pl wiec to od Wy powinniscie oddac pieniadze a nie sie migac od odpowiedzialnosci i odsylac to DHL bo za to bierzecie pieniadze!!!
NIE POLECAM!!!
Wszystkie dokumenty zostaly wyslane, dostalem od Was 2 razy wiadomosc ze dhl nie uznal reklamacji a nie bylo nic wspomniane ze nie otrzymaliscie zadnych dokumentow wiec prosze noe klamac. Wy byliscie uslugobiarca jako posrednik i powinniscie sie poczuc do odpowiedzialnosci i wyplacic sami odszkodowanie a w miedzy czasie sie klucic z DHL aby Wam oddali pieniadze. Oczywiscie lepiej sie migac od odpowiedzialnosci, kasowac za ekstra ubezpieczenie itp ktore jest NIC nie warte.

Resposta da Przesyłarka.pl
Przesyłki nie docierają! To są oszusci i zlodzieje!!

Resposta da Przesyłarka.pl
Na codzien mieszkam w Londynie i zorganizowalem przesylke - do dzis nie dostala odebrana. Lepiej zamawiac bezposrednio u firmy przewozowej

Resposta da Przesyłarka.pl
По перше посилка не прийшла коли ми відправляли в минулий раз дві посилки вони не дійшли туди куди треба було прийшла зврот одна посилка є а друга осталась ще тренують за неї гроші 400 зл і угражають мені судом якщо мені не прийдуть на карту гроші подам на вас я в суд якщо не прийде ця посилка яку я відправила я теж подам на вас в суд що це таке я не розумію ви не відправляєте посилки на адрес і не повертаєте гроші коли вони не доходять до того адреса якого потрібно я гроші чекаю якщо ні я кидаю на вас скаргу і в суд буду писати

Resposta da Przesyłarka.pl
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.