altid god service
altid god service - er super glade for mine læsebriller
altid god service - er super glade for mine læsebriller
Er skiftet til PS Briller og det har jeg ikke fortrudt. Har nu de fedeste briller fra Yellow Plus og de bedste glas fra Essilor på abonnement (Brilleboxen) til 199 kr. i måneden (flerstyrke). Med i abonnementet er et sæt gratis glas hvert andet år uden merpris samt andre fordele. Kan varmt anbefale Peter og hans team. Får altid den bedste og mest kompetente service og føler mig i trygge hænder.
PS Briller på torvet 10 i Odder. Det er en fantastisk butik med dejligt og hjælpsomt personale. De er bare gode til at hjælpe med hvad briller der klæder en. Altid på spring når man kommer ind af døren, om det så er for at fylde ens flaske med brillerens.
Kan kun anbefale dem, de er alle på TOPPEN.
Det er er bare en super hygelig og rigtig profsjonel betjening man får i den butik . Kan varmt anbefales og man kan altid kome for bi og få pused og justered sine briller med det største smil mår man komer ind . Så mange tak for god servic
Allerede 3 dage efter kunne jeg hente mine super fede briller 😊 og deres leje system er mega smart når man som jeg er studerende på SU, så har jeg stadig råd til de fede briller i en ordentlig kvalitet…
Lige der på torvet i Odder er byens bedste optiker og Brille foretning. Du træder ind i de mest lækkeer lokaler med lys og plads. Straks bliver du taget i mod med smil og en udstråling der siger, vi finder det er lige dig og når du går ved du at du har valgt du ønsker dig. Denne optikker hedder Peter skjold og har i dag Ps Briller, hvilket jeg er glad for jeg fandt ud af i sidste øjeblik, ellers var jeg måske gået ned til butikken med navnet Skjold optik.
3 hverdage efter kunne jeg hente mine nye super fede briller, der bare er en drøm for nu kan jeg se ordenligt. Og mine solbriller er maks fede og med lysere glas, hvilket gør dem gode at arbejde med og jeg kan stadig nyde solens stråler
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.