Psibufet to absolutnie najlepsza karma, na jaką mogłyśmy trafić! Moja chihuahua Lilly zmagała się z uczuleniami, a po przejściu na Psibufet problemy zniknęły całkowicie. W końcu ma zdrową skórę i pięk... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Korzystamy już z PsiegoBufetu od ponad 3 lat. Piesek nie ma problemu z jedzeniem zjada wszystko bez problemu, dzięki wyliczonemu dziennemu zapotrzebowaniu waga utrzymuje się na idealnym poziomie, skoń... Ver mais
Mojemu psu Psi Bufet bardzo smakuje. Nie ma po tym alergii ani żoładkowych sensacji. Kupa piękna :) Ja natomiast daję 3 gwiazdki za brak możliwosci zrobienia większej paki z zapasem jedzenia na miesią... Ver mais
Mam yorka seniora, z wszystkich smaków wybrał jagnięcinę , tylko fasolka zawsze leży poza miską, po prostu jej nie lubi. Zawsze lekko muszę podgrzać , wtedy chętniej zje . Najgorszy problem to znaleźć... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Świeże jedzenie dla psów, gotowane jak w domu, idealnie dopasowane i dostarczane prosto pod drzwi.
Informações de contato
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Mój piesek uwielbia to jedzenie i…
Mój piesek uwielbia to jedzenie i zawsze zostawia pustą miskę. Najbardziej pasuje mu rybka. Na plus też super zorganizowane dostawy, obsługa klienta, komunikacja i łatwość zarządzania dostawą w aplikacji :) jedyne co to u nas ustalona porcja na wagę pieska i aktywność to było jednak za mało. Musieliśmy zwiększyć o 100g dziennie bo był głodny.
Posiłki przygotowane idealnie
Posiłki przygotowane idealnie, mięsko, warzywa i ten "rosołkowy" zapach. Konsystencja dostosowana do małego pyszczka. Stawiam za przykład moim dzieciom jak Prażynka chętnie wcina warzywa w posiłku i nie wybiera, że np groszek fuj :)
Moja pepa zjada wszystko
Moja pepa zjada wszystko, dobrze wygląda i jest wesoła.
Witam piesek szaleje za Psim Bufetem…
Witam piesek szaleje za Psim Bufetem dostawa na czas czego chcieć więcej .
Jedzonko szybko znika z miski mojego…
Jedzonko szybko znika z miski mojego pieska.wszystko świeże. Polecam
Karma bardzo służy mojemu pieskowi
Karma bardzo służy mojemu pieskowi. Ma 8 lat i miała robiony rozszerzony pakiet badań i wyniki są idealne !!! Czyli jedzonko jej służy
Rewelacyjna jakość
Rewelacyjna jakość! Moje dziewczyny zajadają aż miło! Do tego ta aplikacja, w której możesz dostosować wielkość porcji, wybrać preferowane przez pieska smaki i jeszcze zaplanować dostawę. Kurier nocny to dla mnie totalny sztos, rankiem jedzonko na wycieraczce 💚 Polecam z całego serca!!!!!! Jesteście świetni 🔥
Psi Bufet zamiast gotowania Jedzenie spełnia moje oczekiwania…
Jedzenie spełnia moje oczekiwania jakościowe oraz sprawia, że oszczędzam sporo czasu nie musząc gotować dla psów.
Niewystarczające porcje
Wygląda na to, że proponowane porcje są niewystarczające i pies jest głodny. Potrzebuje uzupełnić dietę o suchą karmę albo dodatkowo smakołyki.
Jedzonko zawsze bardzo dobrze smakuje
Jedzonko zawsze bardzo dobrze zapakowane , moja Sara jest przeszczęśliwa jak przychodzi kolejna paczka , je ze z smakiem jak nigdy dotąd 🙂🙂🙂
Jedzenie psu bardzo smakuje
Jedzenie psu bardzo smakuje. Nie miał problemów żołądkowych po przejściu z innej karmy.
Jedzenie na najwyższym poziomie
Jedzenie na najwyższym poziomie, Afera wciąga i ogon i uszy chodzą z podekscytowania za każdym razem
Mój pies je z apetytem każde danie …
Mój pies je z apetytem każde danie firmy Psibufet. Zawsze wylizuje miseczkę do cna.
Odstawiłam jedynie kurczaka, żeby nie wywoływać u niego reakcji alergicznej.
Jestem zadowolona z transportu, z dobrego opakowania.
sprawna dostawa a pies zadowolony
Wszystko super
Zapomnieliśmy przestawić terminu dostawy jedzonka przed naszym urlopem, zadzwoniłem na infolinie i pomimo że paczka była już na magazynie udało się wycofać wysyłkę :) Pani która nas obsługiwała telefonicznie była bardzo miła i kompetentna. Życzymy wszystkim firmom takich pracowników. Jeśli chodzi o jedzonko pieskowi smakuje bardzo, nie ma po nim zbędnych gazów jak po innych i widać że czuje się bardzo dobrze jednak przydałoby się trochę więcej sosiku czy czegoś rzadkiego pomimo że to mokra karma jest dość sucha poza tym wszystko na medal
Przede wszystkim moja psina jest…
Przede wszystkim moja psina jest zachwycona, Hektor jest już seniorem i póki co jedzonko bardzo mu smakuje
wiem co je mój pies
Z psim bufetem dokładnie wiem co je mój pies! Nie martwię się, że jedzonko się skończy, psi bufet wie kiedy dostarczyć, żeby zachować ciągłość. Polecam
Jedzonko bardzo dobre spike wcina az mu…
Jedzonko bardzo dobre spike wcina az mu się uszy trzęsą .
Piesek zdrowy i szczęśliwy:)
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.