Het was een goed en fijn gesprek waar men mij vanuit een professionele zienswijze mij duidelijk kon teruggeven wat onderzocht moest worden n.a.v. wat ik vertelde over mijn psychische klachten. Door... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Er is me gevraagd een review te geven maar ik heb alleen nog maar een tel. Intake van een kwartier gehad. Er werd niets uitgelegd of voorgesteld, ze ging direct haar vragenlijstje af. Daardoor... Ver mais
Om een intakegesprek met psycholoog te krijgen werd ik gebeld door psyned. Was een fijn gesprek. Lisa ging op zoek naar psycholoog die kennis heeft van NAH. Dat lukte. Op redelijk korte termij... Ver mais
Prima ervaring, vriendelijk en meedenkend personeel. Heb zelf moeite met de ‘beoordeelcultuur’; alles moet maar beoordeeld worden, terwijl ik juist minder wil oordelen en daardoor niet graag dit soort... Ver mais
Detalhes da empresa
Het is niet makkelijk om de juiste hulp te vinden bij je specifieke klacht of probleem. Welke psycholoog en welke therapievorm is het best voor jouw situatie? Wanneer wordt therapie wel of niet vergoed? Bij Psychologen Nederland helpen we je met al deze vragen. Plan nu je vrijblijvende adviesgesprek in!
Informações de contato
Maassluisstraat 2, 1062 GD, Amsterdam, Holanda
- 085 - 401 47 20
- beoordeling@psyned.nl
- psyned.nl
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Geweldige vrouw
Geweldige vrouw, die meer dan naar me luisterde....ze maakte n afspraak voor me binnen 2 weken! Geweldig !
Het verplicht mij niet iets hierop weer…
Het verplicht mij niet iets hierop weer te geven
Een oprecht gesprek
Het was een prettig, duidelijk en rustig gesprek waar er een goede verbinding was.
PsyNed adviseur neemt ruime tijd om…
PsyNed adviseur neemt ruime tijd om naar de klachten te luisteren, stelt gerichte vragen en denkt mee aan verschillende opties en mogelijkheden.
Enorm positieve ervaring
Enorm positieve ervaring. Belafspraak maken via website. Zelfde dag gebeld en direct een afspraak in dezelfde week met een psycholoog.
Heel fijn geholpen en meteen actie…
Heel fijn geholpen en meteen actie ondernomen met de juiste psycholoog echt een aanrader als je met jezelf in de knoop zot
goed, vriendelijk
Eerste ontmoeting was prettig
Eerste ontmoeting was prettig. Rustige man, duidelijke uitleg.
Eerste ervaring was goed
Eerste ervaring was goed, dezelfde dag een triagegesprek gepland en van daaruit een afspraak met een psycholoog
Makkelijk benaderbaar
Makkelijk benaderbaar, directe hulp geboden met een afspraak op korte termijn. Goed eerste contact om de vraagstelling helder te krijgen
Het was een goede ervaring vanwege het fijne gesprek, het luisterende oor en de gerichte vragen.
Het was een goede ervaring vanwege het prettige gesprek. Een compliment voor Robin die - maar dat moet de praktijk natuurlijk nog uitwijzen - op basis van mijn complexe verhaal een therapeut wist te selecteren waar ik begin volgende week al terecht kan. Er werd goed geluisterd en ik werd met respect behandeld. Robin heeft beslist een drempel verlaagd. Waarvoor dank!
Ben benieuwd
Ik heb een telefoongesprek gehad met mijn hulpvraag. Dat is de start. We gaan het zien !

Resposta de Psyned
Snel geholpen.
Aanrader
Nemen de tijd, luisteren goed naar je probleem en word naar een langdurige oplossing gezorgd
Correct en beleefd geholpen
Correct en beleefd geholpen . Snel afspraak kunnen maken...
Vriendelijk en deskundig!
Goede vragen en begrip
Het waren goede vragen en er was een hoop begrip, wat het makkelijker maakte om over dingen te praten.
Thans nog onvoldoende ervaring om een…
Thans nog onvoldoende ervaring om een oordeel te geven.
Snelle service
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.