Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het was een goed en fijn gesprek waar men mij vanuit een professionele zienswijze mij duidelijk kon teruggeven wat onderzocht moest worden n.a.v. wat ik vertelde over mijn psychische klachten. Door... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Er is me gevraagd een review te geven maar ik heb alleen nog maar een tel. Intake van een kwartier gehad. Er werd niets uitgelegd of voorgesteld, ze ging direct haar vragenlijstje af. Daardoor... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Om een intakegesprek met psycholoog te krijgen werd ik gebeld door psyned. Was een fijn gesprek. Lisa ging op zoek naar psycholoog die kennis heeft van NAH. Dat lukte. Op redelijk korte termij... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima ervaring, vriendelijk en meedenkend personeel. Heb zelf moeite met de ‘beoordeelcultuur’; alles moet maar beoordeeld worden, terwijl ik juist minder wil oordelen en daardoor niet graag dit soort... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de saúde mental

Het is niet makkelijk om de juiste hulp te vinden bij je specifieke klacht of probleem. Welke psycholoog en welke therapievorm is het best voor jouw situatie? Wanneer wordt therapie wel of niet vergoed? Bij Psychologen Nederland helpen we je met al deze vragen. Plan nu je vrijblijvende adviesgesprek in!

Informações de contato

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

5 mil avaliações

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Commerciële opdringerige organisatie

Je krijgt een heel uitgebreid intakegesprek, waarbij je jezelf kwetsbaar opstelt in de hoop "hulp" te krijgen. Mijn verzoek was vanaf het begin duidelijk: EMDR therapie. Eenmaal op de afspraak kreeg ik een heel ander soort therapie. Bij Psyned aangegeven dat dit niet de therapie was waar ik naar op zoek was. De therapie werd ook niet vergoed, terwijl ik dit wel van tevoren had gevraagd of dit vergoed werd. Maar ik moest gewoon de volle pond betalen.Tevens kreeg ik ook niet mijn geld terug, voor een therapie sessie waar ik niet om had gevraagd. Daarna was me weer een ander soort therapie aangeboden, waar ik me 1e in moest verdiepen/ inlezen of dit wel bij me zou passen. Ik vond ze ook heel opdringerig met het maken van een nieuwe vervolgafspraak. Ze bleven maar bellen of ik al een nieuwe afspraak wilde maken. Geef iemand even de tijd om voor zichzelf de juiste / passende keuze te maken. Omdat ik ze zo opdringerig vond, en ik vond dat er niet goed naar mij geluisterd werd, maar besloten hier helemaal van af te zien.

15 de abril de 2024

Begripvol

Er werden duidelijke vragen gesteld en ook werden er goed uitleg gegeven van wat ik moest verwachten. Ik voelde me gehoord en begrepen.

27 de setembro de 2024

zomerdepressie

Ik was zeer tevreden over Mariah waar ik bijna een uur mee sprak, dus ze nam alle tijd voor het gesprek en ging 2x iets informeren bij collega's en het was goed dat ik mijn verhaal bij haar kwijt kon

4 de setembro de 2024

VERSCHIKKELIJKE ERVARING!

Wat een verschrikkelijke ervaring heb ik gehad met deze instelling. Nadat mijn ouders een vakantie voor mij hadden geboekt vanwege mijn moeilijke omstandigheden, belde ik netjes om mijn afspraak voor de volgende dag te annuleren. Ondanks dat ik slechts 45 minuten buiten de 24-uurs annuleringsperiode belde, werd ik geconfronteerd met onvriendelijkheid en onredelijke eisen van een van de medewerkers.

Deze medewerker was extreem onbeleefd en totaal niet bereid om naar mijn situatie te luisteren. Ze hield vol dat ik de volledige rekening moest betalen, zelfs nadat ik uitlegde dat ik door mijn werk en het feit dat ik op zondag niet kon bellen, geen andere mogelijkheid had dan maandag om 09:45 te bellen. Het meest absurde was dat ze zei dat de kosten zouden komen te vervallen als ik een nieuwe afspraak zou maken. Dit is duidelijk een manier om mensen te dwingen meer diensten af te nemen, zelfs als ze dat niet willen of nodig hebben.

Toen ik aangaf geen nieuwe afspraak te willen vanwege de onbeschofte manier waarop ik werd behandeld, werd mij botweg meegedeeld dat ik maar een mail moest sturen zodra ik de factuur ontving en er maar een rechtszaak van moest maken. Dit is echt ongelofelijk en totaal onacceptabel gedrag voor een instelling die beweert mensen te willen helpen.

Ik ben woedend over hoe ik ben behandeld en hoe er met mijn situatie is omgegaan. Het is duidelijk dat deze instelling geen enkele waarde hecht aan klanttevredenheid of aan het bieden van fatsoenlijke service. Ik raad iedereen af om hierheen te gaan. Als je op zoek bent naar hulp en empathie, zoek dan ergens anders. Hier krijg je alleen maar dreigementen en onvriendelijkheid.

Vermijd deze plek koste wat kost!

8 de julho de 2024
logotipo da Psyned

Resposta de Psyned

Beste Anoniem,

Bedankt voor je feedback. Het spijt me te horen dat je een "verschrikkelijke ervaring" met ons hebt gehad. Je hebt inmiddels bezwaar gemaakt via de reguliere weg, vanuit daar zullen we verder contact met je opnemen.

De 24-uurs afzegtermijn is bij ons inderdaad een harde grens. Ook 26 uur van tevoren afbellen is laat, maar we moeten ergens een grens trekken. Het spijt me dat dit in jouw geval zo vervelend is uitgepakt.

Hartelijke groet,
Rinske Feddema
Manager psychologisch verwijsteam

Super bad

Super bad. Asked specifically for a consult in Eindhoven and they arranged an intake with a lady in Utrecht. We said we cannot come to Utrecht. Now they try to force us to pay 240 euros for the intake! Very uncompassionate and dishonest business. Avoid.

5 de junho de 2024

Slecht

Beveel ik niet aan. Als je aangeeft al jarenlang met flinke problemen te zitten mag je verwachten dat men eerlijk zegt niets te kunnen betekenen of dat je gekoppeld word aan iemand met een zeer specialistische aanpak. 1e afspraak krijg je wat ademhalingsoefeningen gestuurd. 2e afspraak krijg je een formulier om je gedachtenpatroon te doorbreken. € 236 de prullenbak in. Direct gestopt. Dat stadium ben ik allang voorbij. Zeg dan eerlijk dat online niets is voor zulke forse problemen. En als je denkt dat dat wel kan weet je niet waar je over praat. Ik krijg ook een beetje het gevoel alsof de tijd word volgepraat om je aan het lijntje te houden.

7 de maio de 2024
logotipo da Psyned

Resposta de Psyned

Beste Jor,

Hartelijk dank voor het achterlaten van je feedback. Ik schrik ervan, dit klinkt niet als een goede ervaring met onze organisatie. Ook herken ik onze kwaliteitsstandaarden er niet in.

Graag zou ik met je in contact komen om uit te zoeken wat er is gebeurd en te kijken of ik nog iets voor je kan betekenen. Ik hoop dat je hier voor openstaat. Ik ben bereikbaar op 085 401 47 21 en op rinske@psyned.nl.

Ik hoop gauw van je te horen!

Hartelijke groet,
Rinske Feddema
Manager psychologisch verwijsteam

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne organisatie met kundig personeel

Werd snel geholpen door Kim Bokking, in Zwolle. Ze is zeer ervaren, heeft me in korte tijd geholpen met het opzoeken van de problematiek en genoeg handvaten gegeven om na 5 sessies door te kunnen gaan zonder verdere behandelingen. Ze is een rustig en prettige persoonlijkheid, ze past de behandeling aan op de persoon die ze voor zich heeft.

19 de março de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Naar aanleiding van de negatieve…

Naar aanleiding van de negatieve recensie werden we gebeld door iemand van Psyned. Toen geen tijd i.v.m werk en een nieuwe afspraak gemaakt. Niets meer van gehoord.
Vervaldatum factuur was vrijdag 16-02-24 en een herinnering voor betaling op maandag 19- 02-24 in de mail (meteen maar betaald).
Geen behoefte meer aan enig contact.
Dit was een stap die we niet hadden moeten nemen

19 de fevereiro de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goed verzorgd!

De dame aan de telefoon neemt echt de tijd voor je en luistert goed naar wat je nodig hebt. Ik kreeg ook een goede doorverwijzing en ze heeft gelijk een afspraak voor mij geregeld. Echt goed verzorgd!!

24 de outubro de 2023

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.