Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het was een goed en fijn gesprek waar men mij vanuit een professionele zienswijze mij duidelijk kon teruggeven wat onderzocht moest worden n.a.v. wat ik vertelde over mijn psychische klachten. Door... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Er is me gevraagd een review te geven maar ik heb alleen nog maar een tel. Intake van een kwartier gehad. Er werd niets uitgelegd of voorgesteld, ze ging direct haar vragenlijstje af. Daardoor... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Om een intakegesprek met psycholoog te krijgen werd ik gebeld door psyned. Was een fijn gesprek. Lisa ging op zoek naar psycholoog die kennis heeft van NAH. Dat lukte. Op redelijk korte termij... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima ervaring, vriendelijk en meedenkend personeel. Heb zelf moeite met de ‘beoordeelcultuur’; alles moet maar beoordeeld worden, terwijl ik juist minder wil oordelen en daardoor niet graag dit soort... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de saúde mental

Het is niet makkelijk om de juiste hulp te vinden bij je specifieke klacht of probleem. Welke psycholoog en welke therapievorm is het best voor jouw situatie? Wanneer wordt therapie wel of niet vergoed? Bij Psychologen Nederland helpen we je met al deze vragen. Plan nu je vrijblijvende adviesgesprek in!

Informações de contato

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ze voegen niet veel toe

Ze voegen niet veel toe. Ze koppelen je aan een therapeut in de buurt die een eigen praktijk heeft en pakken flinke commissie. Je kunt beter zelf een therapeut in de buurt zoeken

6 de outubro de 2023
logotipo da Psyned

Resposta de Psyned

Beste Jeroen,

Hartelijk dank voor het achterlaten van je feedback. Vervelend om te horen dat je het gevoel hebt dat wij niets toevoegen.

Wat betreft het "pakken van een flinke commissie", verschillen we van mening. Ik licht je telefonisch graag toe hoe onze tarieven zijn opgebouwd. Graag wil ik in ieder geval kort laten weten dat wij marktconforme tarieven hanteren volgens de NZA (de Nederlandse Zorgautoriteit).

Als je er voor open staat met mij in gesprek te gaan, dan hoor ik je graag via 085 401 47 21 of per e-mail naar rinske@psyned.nl.

Hartelijke groet,
Rinske Feddema
Manager psychologisch verwijsteam

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima

Prima, inhoudelijk wat we zochten. Telefoon gesprek was aan de late kant en we hadden behoefte aan een engelstalige spreker. Dit ging goed maar niet vlekkenloos.

3 de outubro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Steun als het het hardst nodig is

Er werd alle tijd genomen en de situatie werd goed ingeschat en doorvertaald. Daarnaast super stip op tijd t.a.v. de gemaakte afspraken wat erg fijn is om dat lang wachten nu extra moeilijk is.

28 de setembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I was able to fully express myself

I was able to fully express myself. And even though I did not directly talk to a therapist yet. They asked me all the questions in order to assign the right therapist for my situation. They were patient and very helpful. They assigned me a therapist as soon as possible. I felt comfortable enough that I even cried on the phone call with them.

29 de setembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik maakte een afspraak en er belde…

Ik maakte een afspraak en er belde iemand terug. Ik gaf informatie en er werd geluisterd gevolgd door een eerste afspraak op een termijn die tegenwoordig goed en bijna menselijk is (een maand wachten) dus…..

29 de setembro de 2023
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Onpersoonlijke telefonische intake

Wanneer je belt volgen een hele reeks persoonlijke vragen. Dit is echter niet met de desbetreffend psycholoog zelf. Ik vond deze zelf te ver gaan en heel onpersoonlijk gesteld. Onduidelijk ook waarom al die informatie nodig was. Het antwoord was dat dit uit een stukje ‘nieuwsgierigheid’ was. Inhoudelijke uitleg over de therapie zelf was dan weer heel summier.
De therapiesessies blijken maar een uur te zijn. Dit stond er op de website niet bij. Ik durfde het niet aan.

@psyned: bedankt voor de reactie. Ik zal jullie inderdaad even bellen, hopelijk ter verbetering. Ik heb wel eerdere therapievormen gehad en die waren altijd 1,5 uur

27 de setembro de 2023
logotipo da Psyned

Resposta de Psyned

Beste M. Veldhuijzen,

Hartelijk dank voor je feedback. Ik vind het heel jammer te horen dat je het als onpersoonlijk en zelfs te ver gaan hebt ervaren. Zeker als niet duidelijk is geweest waarom al deze informatie nodig is. Nieuwsgierigheid is absoluut niet de reden dat we hier naar vragen, ik schrik er van dat dit het antwoord is geweest dat je hebt gehad.

Het is voor ons belangrijk om er voor te zorgen dat elke cliënt op de juiste plek terecht komt. Hiervoor is het belangrijk om een triage te doen; zo kunnen we filteren op belangrijke zaken, eerdere therapie en wat belangrijk is om nu binnen de ervaring van de definitieve behandelaar te zoeken. Dat zit 'm soms in kleine nuances. Hiermee voorkomen we dat je voor niets een intake doet, en vervolgens weer van het kastje naar de muur moet worden gestuurd.

De sessies zijn inderdaad bij elke psycholoog 45 tot 60 minuten; dit is eigenlijk overal gelijk, ook bij andere instellingen of praktijken.

Ik vind het jammer dat je uiteindelijk geen vertrouwen in ons hebt gehad. Mocht ik hierin nog iets kunnen betekenen om je verder te helpen, of je vindt het fijn je ervaring uitgebreider te delen, dan wil ik je vragen om mij te bellen op 085 401 47 21 of te mailen naar rinske@psyned.nl.

Hartelijke groet,
Rinske Feddema
Manager psychologisch verwijsteam

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.