Het was een goed en fijn gesprek waar men mij vanuit een professionele zienswijze mij duidelijk kon teruggeven wat onderzocht moest worden n.a.v. wat ik vertelde over mijn psychische klachten. Door... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Er is me gevraagd een review te geven maar ik heb alleen nog maar een tel. Intake van een kwartier gehad. Er werd niets uitgelegd of voorgesteld, ze ging direct haar vragenlijstje af. Daardoor... Ver mais
Om een intakegesprek met psycholoog te krijgen werd ik gebeld door psyned. Was een fijn gesprek. Lisa ging op zoek naar psycholoog die kennis heeft van NAH. Dat lukte. Op redelijk korte termij... Ver mais
Prima ervaring, vriendelijk en meedenkend personeel. Heb zelf moeite met de ‘beoordeelcultuur’; alles moet maar beoordeeld worden, terwijl ik juist minder wil oordelen en daardoor niet graag dit soort... Ver mais
Detalhes da empresa
Het is niet makkelijk om de juiste hulp te vinden bij je specifieke klacht of probleem. Welke psycholoog en welke therapievorm is het best voor jouw situatie? Wanneer wordt therapie wel of niet vergoed? Bij Psychologen Nederland helpen we je met al deze vragen. Plan nu je vrijblijvende adviesgesprek in!
Informações de contato
Maassluisstraat 2, 1062 GD, Amsterdam, Holanda
- 085 - 401 47 20
- beoordeling@psyned.nl
- psyned.nl
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Ik kon goed m’n verhaal kwijt
Ik kon goed m’n verhaal kwijt, er werd aan oplossingen gedacht, ze nam de tijd voor me
Direct en goed geholpen
Ze voegen niet veel toe
Ze voegen niet veel toe. Ze koppelen je aan een therapeut in de buurt die een eigen praktijk heeft en pakken flinke commissie. Je kunt beter zelf een therapeut in de buurt zoeken

Resposta de Psyned
Goede vragen en warme persoon aan de…
Goede vragen en warme persoon aan de telefoon gehad die goed kan luisteren
Goede luisteraar bij aanmelding
Het was een gesprek waarin er goed geluisterd werd en goed werd samengevat wat de hulpvraag was. Daardoor voel je je gehoord. Dat wekt vertrouwen en dat is erg fijn.
Prettig en een opluchting dat ik hier…
Prettig en een opluchting dat ik hier heb aangeklopt.
Ik kon heel gauw terecht bij een…
Ik kon heel gauw terecht bij een hulpverlener!
Intakegesprek ging heel vlot. Ook kon ik mijn afspraak gemakkelijk verplaatsen toen het mij even niet uit kwam.
Fijne ontvangst.
Goede mail voor de route.
Goed ontvangen was duidelijk werd netjes opgewacht!
Aandachtig geluisterd
Er werd op tijd teruggebeld en er werd goed geluisterd en bondig samengevat.
Prettig gesprek
Luisterde goed en stelde juiste vragen…
Luisterde goed en stelde juiste vragen om een goed beeld te krijgen van de problematiek
Hele fijne intro gesprek gehad.
Goed geluisterd.
De dingen waar ik tegenaan loop goed samengevat, goed geluisterd.
Fijn dat het snel en efficiënt was.
Prima
Prima, inhoudelijk wat we zochten. Telefoon gesprek was aan de late kant en we hadden behoefte aan een engelstalige spreker. Dit ging goed maar niet vlekkenloos.
Steun als het het hardst nodig is
Er werd alle tijd genomen en de situatie werd goed ingeschat en doorvertaald. Daarnaast super stip op tijd t.a.v. de gemaakte afspraken wat erg fijn is om dat lang wachten nu extra moeilijk is.
I was able to fully express myself
I was able to fully express myself. And even though I did not directly talk to a therapist yet. They asked me all the questions in order to assign the right therapist for my situation. They were patient and very helpful. They assigned me a therapist as soon as possible. I felt comfortable enough that I even cried on the phone call with them.
Ik maakte een afspraak en er belde…
Ik maakte een afspraak en er belde iemand terug. Ik gaf informatie en er werd geluisterd gevolgd door een eerste afspraak op een termijn die tegenwoordig goed en bijna menselijk is (een maand wachten) dus…..
Onpersoonlijke telefonische intake
Wanneer je belt volgen een hele reeks persoonlijke vragen. Dit is echter niet met de desbetreffend psycholoog zelf. Ik vond deze zelf te ver gaan en heel onpersoonlijk gesteld. Onduidelijk ook waarom al die informatie nodig was. Het antwoord was dat dit uit een stukje ‘nieuwsgierigheid’ was. Inhoudelijke uitleg over de therapie zelf was dan weer heel summier.
De therapiesessies blijken maar een uur te zijn. Dit stond er op de website niet bij. Ik durfde het niet aan.
@psyned: bedankt voor de reactie. Ik zal jullie inderdaad even bellen, hopelijk ter verbetering. Ik heb wel eerdere therapievormen gehad en die waren altijd 1,5 uur

Resposta de Psyned
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.