Dejlig service på telefon, god udført arbejde. Skønt med mail og SMS-service. Nem betaling.
Veja o que dizem as avaliações
Vi bruger Nordjysk Vinduespudserservice i vores firma Assist, som klargør lejligheder/rækkehuse til fraflytningssyn. De har gjort i rigtigt godt stykke arbejde hver gang og vi kan kun anbefale dem.
Vinduerne blev fine, men det vil være godt hvis vindues rammer og blev gjort rene.
Det var nemt at lave en aftale og fik ekstra hjælp til lige at redde et par vinduer som jeg ikke selv kunne få ordentlig rene
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos Nordjysk Vinduespudserservice går vi op i kvalitet, pålidelighed og god service. Vi anvender professionelle teknikker og miljøvenlige produkter for at sikre det bedste resultat, samtidig med at vi tager hensyn til både din ejendom og miljøet.
Informações de contato
Parkvej 7, 9000, Aalborg, Dinamarca
- Kontakt@pudser-vinduer.dk
- pudser-vinduer.dk
Landlig idyl skal også have rene…
Landlig idyl skal også have rene vinduer.
1. oplevelse med virksomheden var positiv, imødekommende vinduespudser og et rigtig godt veludført arbejde, som vi ser frem til at nyde godt af også fremover.
Vores vinduer skinner
Vores vinduer skinner - meget tilfreds med det udførte arbejde☀️
En meget fin oplevelse er godt tilfreds…
En meget fin oplevelse er godt tilfreds glæder mig til næste gang.
De er anbefalingsvlrdige
Vinduerne blev fine
Grundig pudsning
Grundig pudsning - og så fik jeg første gang til halv pris, uden at have bedt om det
De ser rene og pæne ud
De ser rene og pæne ud. Karme og solbænk er også rene.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.