Geweldige accommodatie. Zeer vriendelijke gastheer. Heerlijke zwemvijver en een mooie, rustige omgeving. De accommodatie was heel schoon. Alles is aanwezig en de bedden liggen heerlijk. Ook is er airc... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Afgelopen weekend verbleven wij voor de 2e keer @ Gastenverblijf Pullevaart. Altijd een supergoede service van eigenaar Otto. Daarnaast is het huisje altijd heel fijn om in te verblijven. Het is schoo... Ver mais
Eigenlijk alleen geslapen in het huisje. We werden heel vriendelijk ontvangen. De lichten waren ‘s avonds even aangedaan voor ons, dat was fijn. Kamer naast het andere huisje is gehorig. We kregen de... Ver mais
Wij verbleven afgelopen weekend met 10 personen bij Pullevaart, we sliepen in de Lodge en het luxe appartement. Hele aardige en behulpzame eigenaar! De huisjes zijn prachtig, schoon en van alle gemakk... Ver mais
Detalhes da empresa
rust, ruimte ontspanning
Informações de contato
Langewijk, 168, 7916VG, Elim, Holanda
- info@pullevaart.nl
- pullevaart.nl
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super verblijf
Het was allemaal super geregeld. Hartelijk ontvangst en een schone ruime plek om te verblijven.

Resposta da Gastenverblijf Pullevaart
Heerlijk verblijf in “ons” huisje aan…
Heerlijk verblijf in “ons” huisje aan de zwemvijver. Gastvrij ontvangst door Otto en hij was heel meedenkend.
We wilden eigenlijk niet meer weg.
Frits en Iris

Fijn verblijf!
Super fijne, stille plek. Alles aanwezig wat je nodig hebt. Heel persoonlijk maar toch privé.

Top!
Erg fijne plek! Appartement is schoon, netjes en goed uitgerust. En dank aan de super vriendelijke gastheer! We komen graag terug.

Relax
Relax, mooi en schoon. Super gastheer. Met 2 jonge kinderen hebben wij ons hier uitstekend vermaakt

Resposta da Gastenverblijf Pullevaart
Enorm genoten van de gastvrijheid
Enorm genoten van de gastvrijheid van Otto en Erik.
De lodge was compleet, schoon en erg gezellig. Lekkere tuin en de kippen kwamen ook nog even langs, super!!

Resposta da Gastenverblijf Pullevaart
Een mooie en schone accommodatie!
Een mooie en schone accommodatie!
Een hartelijk ontvangst met lekkere eitjes en kokosmakronen.
We hebben genoten

Resposta da Gastenverblijf Pullevaart
Heerlijk genieten van de rust.
Heerlijk genieten van de rust.
In de sneeuw aangekomen bij Pullevaart en het grote appartement in de schuur ingetrokken. Mooi ingericht, complete keuken. Heerlijke sauna boven en als verrassing ook nog een paar verse koekjes door Otto gemaakt! Heerlijk lang weekend gehad, top service en mooie locatie.

Resposta da Gastenverblijf Pullevaart
Fijne B&B, fijne zwemvijver, aardige eigenaren
Fijne B&B, fijne stille plek, mooie omgeving, 's nachts ook superstil. Mooie zwemvijver, fijn met dat hele hete weer. Aanrader. Ook leuk met kinderen, die van ons zijn 9 en 11. Hebben vorige week af en toe hele dag in zwemvijver gedobberd.