Wij zijn ontzettend tevreden over PureBob. De levering is altijd snel en alles is iedere keer netjes en zorgvuldig verpakt. Onze hond is dol op de producten! 🐶❤️ Ook het contact is heel prettig: v... Ver mais

We hebben onze bestelling van Pure bob, vanmiddag weer netjes ontvangen. Iedere vraag wordt altijd beantwoord. En onze honden zijn dol op de supplementen. En de poeder voor de adem werkt heel goed. Wi... Ver mais
Prima service, kwalitatief product. Mijn kieskeurige hond vindt het bovendien geweldig lekker! Heel handig in gebruik ook, geen gedoe met ontdooien enz… Makkelijk mee op reis te nemen.
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 94% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Betrouwbaar en snelle verzending. Honden vinden het lekker en het is gezond.

Resposta da Purebob
Mijn hondje is super tevreden met antiejeuk frissenadem en gewrichten en ook snelle levering

Resposta da Purebob
Het helpt ons heel erg met gezonden honden te behouden

Resposta da Purebob
Ik zou graag ( dringend) dezelfde voeding willen bestellen als in het testpakketje. Hoe doe ik dat ? En waar vind ik de prijs?

Resposta da Purebob
Hele snelle levering. Heb nog geen abonnement genomen omdat onze hond een hele kieskeurige eter is en ook weinig eet. Hij lust het wel en het ziet er erg goed uit. Een hele enthousiaste eter zal hij nooit worden. Maar het ruikt goed en het komt in verschillende kleine zakken en dat is heel fijn voor de houdbaarheid. Er zat weinig topping in deze zak maar misschien in de volgende zak meer.

Resposta da Purebob
Na de voorlichting te hebben gelezen op de socials proef pakket besteld . Je word netjes op de hoogte gehouden en krijgt ook netjes een mail als het bij een afhaal punt ligt. Het product word door mijn hondje ( Jack Russel ) goed gekeurd hij at het in een keer op. Ik moet zeggen de zalm -banaan ziet aardappel courgette ziet er smakelijk uit en ruikt ook nog eens lekker. Van mij is de eerste ervaring een vette 10+

Resposta da Purebob
Goede en snelle levering en keurig op de hoogte gehouden via WhatsApp

Resposta da Purebob
De stalen waren nog al naar de kleine kant was zelf niet voldoende voor 1 volledige maaltijd was wat teleur gesteld. De verpakking was heel netjes gedaan
De bestelling en levering ging supersnel, goede informatie om alles op te volgen , het proefzakje voeding werd hier heel enthousiast onthaald door alle honden.

Resposta da Purebob
Bestelling liep vlot, mijn hond eet met veel meer zin, uitwerpselen zijn beter en na nu 1,5 maand verder heb ik de indruk dat hij zich beter in z’n vel voelt, onze hond is intussen wel al 12 jaar, we gaan zeker niet meer terug naar de gewone winkelbrokken

Resposta da Purebob
De bezorging van de geleverde produkten ging vlot en de produkten zien er verzorgd uit.
Ik kan nog geen ervaring met de produkten geven omdat de probeerfase nog niet voorbij is.

Resposta da Purebob
De anti-jeuk supplementen helpen echt. De levering gebeurt steeds heel vlot en snel en je kan elke stap volgen. Eén aanrader!

Resposta da Purebob
Snelle levering en continue op de hoogte. Nadeel, hij lust het helaas niet, duur snoepje dan.