Banner for Purebob

Purebob Avaliações

1.693
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij zijn ontzettend tevreden over PureBob. De levering is altijd snel en alles is iedere keer netjes en zorgvuldig verpakt. Onze hond is dol op de producten! 🐶❤️ Ook het contact is heel prettig: v... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hebben onze bestelling van Pure bob, vanmiddag weer netjes ontvangen. Iedere vraag wordt altijd beantwoord. En onze honden zijn dol op de supplementen. En de poeder voor de adem werkt heel goed. Wi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima service, kwalitatief product. Mijn kieskeurige hond vindt het bovendien geweldig lekker! Heel handig in gebruik ook, geen gedoe met ontdooien enz… Makkelijk mee op reis te nemen.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 94% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Todas as avaliações

(1.693)

1.251 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Bestelling kwam snel.

Resposta da Purebob

Dank je wel voor de beoordeling.

Fijn dat de bestelling snel bij je was. We horen graag nog eens wat je hond ervan vond.

Betrouwbaar en snelle verzending

Betrouwbaar en snelle verzending. Honden vinden het lekker en het is gezond.

14 de agosto de 2026

Resposta da Purebob

Wat fijn om te lezen, Willem.

Lekker én gezond, dat is precies de combinatie waar we het voor doen. Dat de honden het goedkeuren is dan de mooiste bevestiging.

Bedankt voor het vertrouwen.

Vlugge bediening

Vlugge bediening
Juist product

10 de agosto de 2026

Resposta da Purebob

Dank u wel, meneer Van Braekel.

Fijn dat zowel de bediening als het product juist zaten. Daar doen we het voor.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mijn hondje is super tevreden met…

Mijn hondje is super tevreden met antiejeuk frissenadem en gewrichten en ook snelle levering

Resposta da Purebob

Dag Rita, drie producten naast elkaar, dat is een mooi vertrouwen.

Anti-jeuk, frisse adem en gewrichten combineren perfect, want ze werken elk op iets anders. Geef ze gerust samen, telkens op hetzelfde moment van de dag.

Bedankt voor je beoordeling.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik zou graag ( dringend) dezelfde…

Ik zou graag ( dringend) dezelfde voeding willen bestellen als in het testpakketje. Hoe doe ik dat ? En waar vind ik de prijs?

Resposta da Purebob

Dag Edwige, wat fijn dat het testpakketje zo goed viel.

Dezelfde voeding bestellen doe je het snelst via account.purebob.com met het mailadres van je bestelling. Daar staat je hond met zijn recept klaar en kies je zelf de maat, de hoeveelheid en hoe vaak je het wil. De prijs zie je daar meteen, want die hangt af van het gewicht en de behoeftes van jouw hond.

Lukt het niet meteen, mail ons dan op woef@purebob.com, dan zetten we het samen in orde.

Hele snelle levering

Hele snelle levering. Heb nog geen abonnement genomen omdat onze hond een hele kieskeurige eter is en ook weinig eet. Hij lust het wel en het ziet er erg goed uit. Een hele enthousiaste eter zal hij nooit worden. Maar het ruikt goed en het komt in verschillende kleine zakken en dat is heel fijn voor de houdbaarheid. Er zat weinig topping in deze zak maar misschien in de volgende zak meer.

9 de agosto de 2026

Resposta da Purebob

Dank je wel voor deze uitgebreide beoordeling.

Dat hij het lust terwijl hij kieskeurig is en weinig eet, dat is al mooi meegenomen. En je hoeft ook geen vast plan te nemen, losse zakken kunnen altijd, dus neem gerust de tijd.

Dat er weinig topping in deze zak zat nemen we mee. Valt het in je volgende zak opnieuw tegen, laat het ons dan weten via woef@purebob.com, dan kijken we het na.

Product en bestelling

Na de voorlichting te hebben gelezen op de socials proef pakket besteld . Je word netjes op de hoogte gehouden en krijgt ook netjes een mail als het bij een afhaal punt ligt. Het product word door mijn hondje ( Jack Russel ) goed gekeurd hij at het in een keer op. Ik moet zeggen de zalm -banaan ziet aardappel courgette ziet er smakelijk uit en ruikt ook nog eens lekker. Van mij is de eerste ervaring een vette 10+

Resposta da Purebob

Wat een mooi verslag, Henkjan.

In één keer opgegeten door een Jack Russel, dat is een duidelijk oordeel. En je hebt gelijk dat je de stukjes zalm, banaan, aardappel en courgette gewoon kan zien zitten, want dat is precies het verschil met een gewone brok.

Een vette 10+ voor de eerste ervaring, daar zijn we blij mee. Bedankt om het zo uitgebreid op te schrijven.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Keurig net en eerlijk bedrijf

Goede en snelle levering en keurig op de hoogte gehouden via WhatsApp

17 de agosto de 2026

Dank je wel, Jasper.

Fijn dat de berichten via WhatsApp goed werkten voor je. Zo weet je precies waar je bestelling zit, zonder dat je er zelf achteraan moet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De bestelling en levering ging…

De bestelling en levering ging supersnel, goede informatie om alles op te volgen , het proefzakje voeding werd hier heel enthousiast onthaald door alle honden.

Resposta da Purebob

Dag Sonja, enthousiast onthaald door alle honden, dat lezen we graag.

En fijn dat je de opvolging goed vond. We vinden het belangrijk dat je weet waar je pakje zit.

Bedankt voor je beoordeling.

Bestelling liep vlot

Bestelling liep vlot, mijn hond eet met veel meer zin, uitwerpselen zijn beter en na nu 1,5 maand verder heb ik de indruk dat hij zich beter in z’n vel voelt, onze hond is intussen wel al 12 jaar, we gaan zeker niet meer terug naar de gewone winkelbrokken

5 de agosto de 2026

Wat fijn om te lezen!

Twaalf jaar en na anderhalve maand toch nog vooruitgang zien in zijn energie, daar doen we het voor. Dat de uitwerpselen ook beter zijn is een goed teken, dan is zijn darmflora echt mee aan het veranderen.

Dank je om het te delen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De bezorging van de geleverde produkten…dat was allemaal dik in orde!

De bezorging van de geleverde produkten ging vlot en de produkten zien er verzorgd uit.
Ik kan nog geen ervaring met de produkten geven omdat de probeerfase nog niet voorbij is.

23 de julho de 2026

Dank u wel, Rosa.

Fijn dat de bezorging vlot ging en dat de producten er verzorgd uitzien. Dat is het eerste wat we goed willen krijgen.

We zijn heel benieuwd wat uw hond ervan vindt zodra de probeerfase achter de rug is, dus laat het gerust nog eens weten.

De anti-jeuk supplementen

De anti-jeuk supplementen helpen echt. De levering gebeurt steeds heel vlot en snel en je kan elke stap volgen. Eén aanrader!

13 de agosto de 2026

Resposta da Purebob

Wat fijn om te lezen, Marissa!

Dat de anti-jeuk snoepjes echt verschil maken is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen. Precies daarvoor zijn ze gemaakt.

En goed om te horen dat de levering vlot loopt en je elke stap kan volgen.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en continue op de…

Snelle levering en continue op de hoogte. Nadeel, hij lust het helaas niet, duur snoepje dan.

14 de agosto de 2026

Resposta da Purebob

Bedankt voor je eerlijke feedback, Hanne, en fijn dat de levering vlot verliep en je goed op de hoogte bleef.

Ik zie dat je gekozen hebt voor de vleesvrije variant. Die smaakt anders dan wat de meeste honden gewoon zijn, en net kieskeurige eters haken daar soms op af. We hebben ook een variant met rundsvlees, en die valt bij twijfelaars meestal veel beter in de smaak.

We sturen je die graag op zodat je het daarmee nog eens kan proberen, zonder dat het je iets kost. Laat even weten op woef@purebob.com naar welk adres we hem mogen sturen, dan zetten we het meteen klaar.

Prima service

10 de agosto de 2026

Resposta da Purebob

Dag Kristien, dank je wel voor deze mooie woorden.

Een kieskeurige hond die het geweldig lekker vindt, daar worden we hier echt blij van. Dat is vaak net de grootste twijfel bij mensen.

En je hebt gelijk dat het gedoe met ontdooien wegvalt. Op reis maakt dat een groot verschil.