Al een paar keer besteld en zeer tevreden van de kwaliteit van het parfum. Mijn laatste bestelling heb ik 2 weken geleden gedaan en die is nog altijd niet verzonden. Als ik een mail stuur naar de klan... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vandaag 2 leveringen van Pure Parfum mogen ontvangen welke ik afgelopen maandag had besteld. Geweldige snelle levering. Netjes van elk pakje een track and trace code, kan niet beter. Las hier en... Ver mais
Communicatie was niet helemaal duidelijk. Track and trace was van DHL (werd er gemaild) maar blijkbaar was mijn pakket al afgeleverd via PostNL en was de track and trace ook van hen. Hierdoor bijna... Ver mais
1 ster is al te veel, lang gewacht op bestelling. Geur lijkt erop, maar is zeker geen dupe te noemen. Na 3x spuiten, verstuiver kapot. 10 mails gestuurd, 0 reactie. Dikke oplichting, heb dit ook gem... Ver mais
Detalhes da empresa
Welkom bij Pure Parfum, waar luxe geur samensmelt met betaalbare elegantie. Onze online winkel biedt een prachtige collectie Eau de Parfum, geïnspireerd door iconische winkelstraatmerken, met de garantie op een diervriendelijke ervaring. Doe met ons mee op Trustpilot en deel jouw liefde voor onze geuren! 🌸
Informações de contato
Kerklei 77, 2960, Brecht, Bélgica
- info@pureparfum.nl
- pureparfum.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 97% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Lekkere geurtjes die lang blijven…
Lekkere geurtjes die lang blijven ruiken.
Snelle leveling.
En natuurlijk een goede prijs!!

Resposta da Pureparfum
Niet tevreden van de geur
Helemaal niet tevreden van de geur. Dit zou gelijkaardig/geinspireerd moeten zijn maar ik ruik hier helemaal niets van.
Retour sturen is niet mogelijk -> eens je het parfum hebt geopend kan je dit niet meer... best jammer, want zo goedkoop is het nu ook niet ( 20euro voor 20ml...) . Kan misschien opgelost worden door een klein testertje mee te sturen?

Klantenservice: Geen!
Bestelling geplaatst en best snel ontvangen. Echter was 1 van de 2 producten niet de juiste. Hier 9 (!!) e-mail voor verzonden naar het info@ e-mailadres, wat pretendeert “responstijd 24 op werkdagen” te hebben. Nog nooit een antwoord of reactie mogen ontvangen. Waardeloze klantenservice dus.

Huismerk toiletspray is beter
2 sterren omdat het redelijk snel bezorgd is, maar dat is dan het positieve. Pureparfum pretendeert dat hun geuren lang blijven hangen, maar helaas is dit niet waar. Na het opspuiten vervliegt de geur al binnen enkele minuten, de huismerk toiletspray van de AH de blijft langer hangen....
Als je dit probleem aankaart is Pureparfum niet te bereiken. Kortom trap er niet in en koop lekker wat anders!
Na het schrijven heb ik de score toch maar aangepast naar een 1!

Fijne geuren..
Altijd correct, fijne geuren, die betaalbaar zijn en lang blijven hangen

Parfum besteld en ontvangen 24 maart
Parfum besteld en ontvangen 24 maart. Ze hebben ipv 100 ml, 2 flessen van 50 ml gedaan en ook nog eens verkeerde. Dus niet wat ik had besteld. Heb nu 3 keer een mail gestuurd en geen antwoord. Echt heel erg slecht dit. Weet niet wat voor mensen er werken maar reageer op email ipv uit jullie neus te vreten. Hoop dat jullie nu aankomen met een oplossing!!!!!

Niks ontvangen
Heb parfum bestel! Maar nooit wat ontvangen of antwoord op mijn mails ....
Erg jammer want vorige keer ging het wel goed en de geuren zijn top.
Maar nu dus niks.....

Gute Alternative für jeden Tag
Die Düfte kommen ganz gut an das Original heran. Nicht ganz so intensiv und lang anhaltend aber eine gute Alternative

Advies: NIKS BESTELLEN
Advies: NIKS BESTELLEN!
Ik was tevreden over de luchtjes, maar de Klantenservice is echt slecht! De verstuiver van een van de luchtjes was direct defect, dit gemeld en krijg ik als antwoord: hij is te vaak gebruikt, dus hier kunnen wij niks mee doen (paar keer gesprayd om te kijken of de verstuiver het daarna wel beter ging doen). Ze hebben nog geen eens kunnen zien hoeveel er in het flesje zit en dan krijg je dit als antwoord? Daarna een foto gestuurd dat je kan zien hoeveel er nog in het flesje zit en dan gaan ze je negeren, echt slecht!
Daarnaast de vraag gesteld als 1 luchtje niet helemaal je ding is, of daar ook iets mee gedaan kan worden. Die vraag wordt dus meerdere keren compleet genegeerd.

Resposta da Pureparfum
Kreeg iets van Piramid Products…
Kreeg iets van Piramid Products toegestuurd met totaal andere codes. Geur zit enkel in het rietje van de spray. Daarna blijft water met alcohol over. Oplichting!

Prima parfum
Prima parfum. Guur vervaagd niet. Een aanrader.... ik heb Black Opium gekozen....

Goede geuren, slechte klantenservice
Lekkere geuren, handige formaten voor in je tasje. Maar als je ze mailt, dan krijg je nooit antwoord: geur nummer 587 was uitverkocht en ik wou die geur aan iemand cadeau doen. Mail gestuurd om te vragen wanneer de geur weer voorradig zou zijn, maar daar krijg je dan geen enkele reactie op. Je wordt wel bestookt met reclame, maar klantenservice laat het afweten als je een vraag hebt. Daarom maar 3 sterren, en geen 5.

Het ruikt na uren nog zo lekker
Het ruikt na uren nog zo lekker

bedriegelijke reclame
Update: ze vroegen mij te mailen ondertussen maand verder en nog steeds niets!
ze zeggen momenteel 50% korting maar hun standaard prijs voor 100 ml is €29.95 terwijl nu met de korting het €32.95 is dus duurder dan hun 'standaard' prijs.
Heb hiervoor al een mail gestuurd met zogezegd beloofde reactie binnen 24h, we zijn ondertussen 6 dagen verder en nog steeds geen respons
Over de geur kan ik weliswaar niet klagen.

Resposta da Pureparfum
Geen reactie op aanvraag voor retour!!
Bestelling ontvangen binnen een normale tijdspanne. Tot daar het positieve!!
3 keer een mail gestuurd om het product te retourneren met een retourticket dat door hen zou verstrekt worden. ( is de enige manier om iets retour te sturen ). GEEN antwoord na 10 dagen en de termijn verstrijkt bijna...
GEEN communicatie what so ever!!
Ook duurder dan anderen die een soortgelijk product verkopen maar dan beter.
Hier bestel ik nooit nog iets!!
Pure azfzetterij!!!!!!!!!

Geweldig!
De kwaliteit van het product en de snelle manier van verzenden.

Echt bizar slecht
Echt bizar slecht. Dit heeft helemaal niets met goede parfums te maken – zogenaamd “geïnspireerd door”, maar de geur komt nog niet eens in de buurt. Het ruikt goedkoop en totaal anders dan verwacht. Daarnaast was het “speciale cadeau” ook nog eens compleet verkeerd geleverd.
Contact opnemen? Vergeet het maar. Meerdere keren geprobeerd om de parfums retour te sturen, maar je krijgt gewoon nul reactie. Geen service, geen oplossing, helemaal niets.
Dit voelt gewoon als pure misleiding en weggegooid geld. Absoluut niet bestellen hier.
BESTE JULIA,
Ik heb al meerdere mails naar dit mailadres gestuurd- zonder enige reactie terug te krijgen. Normaliter geef ik nooit een slechte review af ( omdat ik zelf ook ondernemer ben en een verhaal altijd 2 kanten heeft ) maar jullie reageren überhaupt niet !!!! Dus als je wilt reageer dan op mijn eerdere mails !

Resposta da Pureparfum
Echt heel slecht geuren slecht…
Echt heel slecht geuren slecht klantenservice hebben ze niet want tja reageren doen ze niet nemen de telefoon niet op echt fantastisch
Update JULIA schei uit man je reageert al maanden niet we moeten met ze alle gewoon eens langskomen alle gedupeerden kijken of jullie dan mee werken