Bij levering badkamer een beschadigde kast (2x). Daarna binnen een maand de handdoek radiator. Als laatste problemen met de douchegoot die onvoldoende waterslot heeft waardoor er rioollucht in dd badk... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Waanzinnig mooie badkamer gekocht bij Q1 sanitair , vriendelijk geholpen in de winkel , goed op de hoogte gehouden via mail over levering en bij defect kreeg ik een nieuwe opgestuurd . Bij het plaatse... Ver mais
Klantenservice q1 sanitair dank voor het toesturen van de sparepack voor de SQ620 en dit als coulance voor de trisline van 4 jaar oud .super snel geleverd en zeer vriendelijke klantenservice en medew... Ver mais
Info via mail gekregen over een ligbad. Na enkele mailtjes als antwoord op onze vragen naar gewicht en afmetingen geantwoord dat we graag wilden bestellen. Een bestelbon laten opmaken waarin duidelijk... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Sem histórico de pedidos de avaliações
Aanrader!
Snelle verzending en prima prijs/kwaliteit verhouding. Sanitair is netjes en vakkundig geleverd. Tussentijds wijzigen van artikel is geen enkel probleem en creditnota werd snel verrekend. Nogmaals bedankt!
Q1 is een aanrader
Q1 is een aanrader, ze doen precies wat ze zeggen en meer. Onze douchbak bleek krom uit de verpakking te zijn, kan gebeuren. Na 1 mailtje en 1 telefoontje werd er binnen drie dagen een nieuwe bezorgt. Uitstekende service.
Probleem met mooi bad perfect opgelost
n filiaal Den Bosch goed voorgelicht over klein design bad. Snel geleverd. Nadat garantie/retourtermjjn verstreken was ontdekten wij een scheur in het bad. Hoewel voor q1 niet duidelijk was hoe dat ontstaan is kregen wij zondermeer een nieuw exemplaar. Perfecte service!
Onderstrip voor douchedeur verkeerd…
Onderstrip voor douchedeur verkeerd afgezaagd, nieuwe besteld werd zonder kosten geleverd top service!!!!!
Erg tevreden met onze bad
Erg tevreden met onze bad, douchewand en spiegel. Producten zijn van hoog kwaliteit en een schappelijke prijs. Heb de producten ongeveer 4 weken van tevoren besteld en werd na die 4 weken netjes automatisch benaderd om een afleverdag af te spreken. Het betalen hoefde ook niet meteen.
Wel wordt er wel heel veel piepschuim gebruikt bij de verpakkingen. Dat mag en kan volgens mij tegenwoordig ook anders.
Bad meubel en douche gekocht q1sanitair
Bad meubel en douche gekocht. Bij levering bleken de wastafelonderkast en een hoge kast beschadigd tijdens vervoer en kregen binnen een week netjes een nieuwe. Enkele weken later knalde de douchewand ineens uiteen bij plaatsen, gelukkig niet tijdens douchen gebeurt, wat een schrik ! Gelijk klantenservice gebeld en ondanks dat het niet onder garantie valt wordt een nieuwe douche wand geleverd .Erg blij en wat een goede service bij 1qsanitair.
Goede ervaring met q1
In maart badkamerspullen uitgezocht voor ons nieuwbouwhuis. Er werd goed meegedacht en ondanks beperkt de tijd ivm tijdslot was daar niks van te merken.
Alles is geleverd in juli en gemonteerd door onszelf. In september erachter gekomen dat er forse krassen in de spiegelkast zaten na het folie eraf te halen. Dit aangegeven en er werd direct kosteloos een nieuw spiegeldeur besteld. Deze inmiddels opgehaald in Dordrecht. Echt top service!
Topservice
1,5 jaar geleden een douchecabine, wasbak en kast gekocht. De prijs van de producten was al goed maar de service die ik heb gehad bij 2 incidenten (beide door mijn eigen schuld) overtrefte mijn verwachtingen.
ZEER TEVEDEN, SNELLE SEVICE
Douchebak Axel Stone op zaterdagmiddag besteld, de dinsdag daarna keurig op afgesproken tijdstip geleverd.
Zeer tevreden, ook over telefonisch contact in Tilburg.
Wat een slechte service
Artikel zou bezorgd worden tussen 08:00-17:00. De hele dag thuis gezeten (als je niet thuis bent komen er extra kosten in rekening). Geen pakket ontvangen, geen bericht niks. Zelf achteraan gegaan en te horen gekregen dat het artikel niet leverbaar is. Wat een slechte service.
Wat een topbedrijf dit!
Vorig jaar in de winkel in Heerhugowaard wezen kijken. Heerlijk zonder opdringerige verkopers rustig kunnen kijken. In januari besteld en begin april op afroep laten komen. Er was wat beschadigd en er miste wat maar dat is bijzonder snel en zonder gezeur opgelost. Dikke vette pluim voor deze toppers!
Goede service, klantvriendelijke medewerkers, makkelijke site om sanitair samen te stellen, goede kwaliteit en scherpe prijzen. Wij zijn in de showroom gaan kijken en werden goed en niet opringerig geholpen. Goede uitleg en advies. Artikelken werden vervolgens snel geleverd. Wij zijn zeer tevreden en onze verwachtingen zijn overtroffen!
Zeer tevreden
Het bestelde badkamermeubel werd binnen 4 dagen geleverd. Alles ziet er goed uit. Het contact vooraf verliep zeer prettig.
Zeer tevreden
Zeer tevreden!
Als eerste uitstekend geholpen door Rob in Zeist. Goed advies en eerlijk verhaal.
Bij de levering ontbrak de douchewand, deze was achtergebleven bij de transporteur. Klantenservice heeft dit tot alle tevredenheid en snel opgelost.
Alle communicatie verloopt beleefd, netjes en eerlijk.
Alle geleverde meubels en tegels waren in prima staat.
Badkamer zelf is prachtig geworden, we hebben deze nu 2 weken in gebruik en zijn dik tevreden.
In de winkel in Eindhoven fijn geholpen bij het uitkiezen van materiaal en meubels.
Eenmaal bij levering vervelende omstandigheden gehad. Zat een scheur in het bad en tijdens plaatsen van douchewand spatte deze ineens uit een. Verwacht dat er tijdens de levering iets mis is gegaan. Netjes gebeld en opgelost door Q1 sanitair en een mooie badkamer aan overgehouden. Toch een fijne service!
Spullen op afroep, alleen bij levering niet op voorraad
Spullen op afroep, alleen als er geleverd moet worden zijn de spullen niet op voorraad. Slechte service.
Hele slechte kwaliteit badkamermeubel Bellanti
Van Bellanti een wastafelmeubel van 140cm besteld via de website, toen ik de doos opende was het meubel op ca tien plekken beschadigd, schroeven te strak aangedraaid, hout dat losliet alsof je een gebruikt meubel krijgt. Vervolgens enkele dagen later een nieuwe gekregen waar ditmaal het meubel goed was maar beide lades weer beschadigd op diverse plekken, de kwaliteit van dit badkamer meubel is om te huilen, raad ik niemand aan.
Top service en mooie spullen!
Grote verbouwing achter de rug. Badkamer spullen (meubels, kranen, enz) besteld bij Q1 sanitair. Ten eerste waren de mensen bij het filiaal in Aalsmeer ontzettend aardig en niet opdringerig. Ze dachten op alle fronten met ons mee. De levering ging soepel, alles op tijd en onbeschadigd geleverd. We hadden zelf een aantal inschattingsfouten gemaakt en hebben een beroep gedaan op de klantenservice. Deze reageerde snel en hebben echt goede service geboden. Later bleek er een klein defect aan de douche en ook dit hebben ze snel en zonder rompslomp opgelost. Geen uren in de wachtrij, van kastje naar de muur.... gewoon erg efficiënt! Blij mee :) Krijg daarnaast ook veel complimenten over de spullen, erg mooi spul voor een nette prijs!
Q1sanitair te s'-Hertogenbosch.
Q1sanitair te s'-Hertogenbosch.
Gewoon goed. Prettige hulp in de winkel (dank je zeer Kevin) met alles bij elkaar zoeken en passen en dat voor eerst als een offerte, ze nemen echt de tijd voor je.
Als eerste de offerte rustig thuis vergeleken met andere offertes, en na een weekje de beslissing genomen om voor q1 den Bosch te gaan.
Dit hebben we netjes op afroep laten zetten zodra ik wist wanneer ik het geleverd wilde hebben, en ook de levering was op de juiste dag en tijd en volledig door een zeer nette bezorger geleverd en rechtstreeks in mijn garage en sommige delen alvast binnen in huis gezet.
Ook tijdens onze verbouwing een aantal keren contact opgenomen met het filiaal in Den Bosch om specifieke maten en dergelijke op te vragen ivm voorbereidingen voor elektra punten en dergelijke, en deze werden ook meteen uitgezocht en doorgegeven en sommige gebruiksaanwijzingen meteen via mail verstuurd.
Ik wil bij deze q1 een grote pluim geven want we hebben nu een pracht badkamer waar ik niet van had durven dromen en ook nog voor een hele mooie prijs,ik ben een zeer tevreden klant.
Geen aanrader!!
Normaal ben ik niet van de reviews maar omdat we zo ontevreden zijn en ik hoop dit mensen te kunnen besparen hierbij ons verhaal: Tegels die geleverd zouden worden maar ineens kwijt waren?! Niemand wist waar ze waren en we werden continu werden afgewimpeld en moesten er steeds zelf achteraan gaan om duidelijk te krijgen waar de tegels waren gebleven, uitkomst: ze waren kwijt.. tegels moesten daarom opnieuw besteld worden dat duurde dan nog eens 5 week langer dus we hebben de tegels ergens anders vandaan moeten halen.
Meermaals een artikel laten aanpassen op de bestelling en bij levering nog het verkeerde ontvangen en ik moest zelf even het verkeerde artikel terug brengen.
Nu hadden we een verkeerde douche besteld die niet verstelbaar was en toen ik vroeg of we die konden ruilen voor een wel verstelbare douche werd mij verteld dat ik al genoeg korting had ontvangen en dat hierin niets mogelijk was (de zogenaamde korting was de terugbetaling van de tegels) beetje raar om je klant zo toe te spreken als je je niet goed hebt verdiept in de order. we konden de douche niet meer konden omruilen omdat het al uit de verpakking was en ze het dan niet meer kunnen verkopen.
Al met al gedoe, Hadden we dit van te voren geweten hadden we hier nooit besteld ik vind dat ze niet klantvriendelijk zijn en niet meedenkend ze zijn allemaal druk en hebben eigenlijk geen tijd voor je. Ik zeg kijk nog even naar een aantal andere badkamer zaken!!