Qlima Avaliações 934

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Een zo goed als nieuwe luchtbevochtiger, Qlima h824, gekregen en deze deed het de eerste paar dagen geweldig. Totdat er n rood lampje ging branden. Ik heb netjes formulier ingevuld voor reparat... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De Qlima SRE 8040TC laserkachel aangeschaft om de woonkamer te verwarmen. Na de handleiding én Youtube filmpjes bekeken te hebben is de ingebruikname makkelijk. Na enkele minuten! was de kamer van 16... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik vind ook dat hij erg ruikt naar petroleum terwijl ik de wlima kristal gebruik: ook maakt hij meer lawaai als gedach Ik heb het type laserkachel SRE 3531 TC-3 Wel gemakkelijk in gebruik nemen alle... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zojuist onze Qlima SRE8040 C petroleumkachel ontvangen. Makkelijk in gebruik te nemen en geeft meteen een heerlijke warmte af. Prima kachel dus en ben zeer tevreden. Reukloze brandstof Qlima Kristal g... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Sistemas de Ar Condicionado
  2. Distribuidor de Combustível
  3. Fornecedor de Equipamentos e Sistemas de Aquecimento

Kwaliteit van lucht in huis zorgt voor welzijn van jou en je gezin. Expert in klimaatbeheersing en comfort in huis. Ruim 20 miljoen producten verkocht

Informações de contato

3,5

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

934 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Respondeu a 75% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gasrolkachel Qlima GH 8034 niet kopen!!!!

Gasrolkachel gekocht, de GH 8034.
Na enige tijd met hoofdpijn te hebben rondgelopen een hygro/CO2 meter (Aranet 4) gekocht. Waardes lopen met prima toereikende ventilatie op tot 5000 ppm en hoge luchtvochtigheid. Bericht gestuurd naar Qlima maar zij zijn "alleen verantwoordelijk voor garantie en defecten", met andere woorden, deze kachel is nu eenmaal superongezond. Jammer voor jou dat je er niet binnen de retourperiode achter kwam, zoek het uit. Waardeloze organisatie.

1 de fevereiro de 2023

Beste meneer/mevrouw Appelman,

Bij het gebruik van een gaskachel is het van belang dat je een gaskachel neemt die geschikt is voor de ruimte waarin hij gebruikt wordt.
Elke gaskachel heeft zijn eigen capaciteit waarbij gekeken wordt hoe groot de ruimte in m3 moet zijn. Ook de plaats waar de kachel staat is van belang.

Iedere gaskachel produceert luchtvochtigheid. Hierdoor is het ook van belang dat de ruimte voldoende geventileerd wordt.
Op het moment dat u een hoge luchtvochtigheid ervaart en de ppm hoog is, is het van belang om de ruimte goed te ventileren.

De Qlima gaskachel is beschermd tegen het produceren van te veel CO2. De beveiliging zal de kachel laten afslaan wanneer de kachel CO2 gaat produceren.

Mogelijk kun je ons een bericht toesturen hoe uw kachel geplaatst staat en hoe groot uw ruimte in m3 is.
Wij kunnen dan met u meekijken of de kachel geschikt is voor uw ruimte en kijken naar de plaats van aansluiting. Je kunt ons bereiken op qlima.nl/contact.

Qlima 9046C gekocht in november ‘22

Qlima 9046C gekocht in november ‘22
Kachel geeft nu storing “oil” aan🤨
Zeefje (16,95) vervangen 1 week weer goed gegaan en nu op dit moment weer dezelfde storing….wordt er gek van in deze koude maanden.
Vandaag 10-02-23 om 09.40 gebeld naar qlima maar nemen telefoon niet op omdat ze vandaag gesloten zijn,terwijl op de site vermeld staat dat ze tussen 09.00 en 16.00 berijdbaar zijn.
Ik ben echt niet de enige met deze klacht en hoop ook dat ze snel een passende oplossingen bieden in deze kou😒😒

9 de fevereiro de 2023

Beste Leon,

Vervelend om te horen dat de kachel niet naar wens werkt. Op basis van de informatie die je in de review geeft kunnen wij niet bepalen waar de storing vandaan komt, ik kan je daarom nu ook geen oplossing bieden. Mag ik je vragen contact op te nemen met onze after sales service door het formulier op https://www.qlima.nl/info-support/reparatie-aanvraag/ in te vullen. Zij zullen dan kijken naar de mogelijke oorzaak en een passende oplossing bieden.

Bedankt voor reactie…

Qlima bedankt voor de reactie maar het probleem is niet bij het aan en uitzetten van de kachel dat is bekent, hij blijft de hele tijd sterke geur af geven.
Zelfs op je tong krijg je een raar gevoel.
Heb hem 3 keer 4 uur aangehad toen heb ik hem maar uitgezet bleef maar stinken.
Zelfs boven in huis ruik je het .
Ik gebruik qlima kristal petroleum dus daar licht het niet aan
Graag een reactie.
Vg wilfried

31 de janeiro de 2023

Update 06-02-2023

Beste Wilfred,

Jammer dat u niet geholpen bent door onderstaande reactie. Helaas is het voor ons lastig om op basis van de review de oorzaak te vinden en een passende oplossing te bieden. Mag ik je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice? Deze helpen je graag verder. Je kunt deze bereiken via qlima.nl/contact.

Team Qlima
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Het is jammer dat u de Qlima laserpetroleumkachel SRE 4035 C niet meer zou gebruiken naar aanleiding van de geur bij het opstarten en uitzetten van de kachel.

Misschien op het moment van opstarten en uitzetten de laserpetroleumkachel bij een raam of deur plaatsen zodat die geur direct naar buiten toe weg kan.

U zou dit kunnen proberen om te kijken of u de laserpetroleumkachel dan wel kunt blijven gebruiken.

Bij het aanmaken en uitzetten van een petroleumkachel heeft men altijd een paar minuten een geur. Dat is net als bij een kaars die men aan en uit maakt alleen is een petroleumkachel een groter product.
Bij het opstarten heeft een petroleumkachel nog niet de juiste verbranding en bij het uitzetten wordt ineens een hogere verbranding afbreken.

Wanneer men een laserpetroleumkachel, zoals een SRE 4035 C, uitzet zou men deze kachel in temperatuur voor het uitmaken iets lager kunnen gaan instellen met de temperatuur waardoor de geur bij het uitzetten iets minder kan zijn.
Het advies is om hoog kwalitatieve brandstof zoals Qlima brandstof, of bv Firelux / Combu, te gebruiken. Aromaten en percentages van aromaten zijn bij deze hoogkwalitatieve brandstoffen afgestemd om zo min mogelijk geur en afzetting van aromaten af te geven maar dat er wel een goede verbranding bij petroleumkachel plaats vindt.
Hoog kwalitatieve brandstoffen worden door verkooppunten verkocht in afgesloten jerrycans waarbij een seal in de dop over de jerrycan aangebracht is.

De Qlima laserpetroleumkachels geven zoals u aangeeft fijne behaaglijke warmte die door middel van een ventilator de ruimte ingeblazen wordt waardoor een ruimte zo snel mogelijk verwarmd gaat worden.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

ik zoek een nieuwe draaiknop voor mijn…

ik zoek een nieuwe draaiknop voor mijn qlima kachel . waar kan ik die kopen of bestellen;

4 de janeiro de 2023

Beste Ruud,

Ik adviseer je even contact op te nemen met onze klantenservice, zij kunnen je helpen met het vinden van het juiste onderdeel voor jouw kachel. Je kunt ze bereiken via qlima.nl/contact.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Koop nooit een petroleum kachel

Een petroleum gekocht voor €439. Ging al snel kapot. Mail gestuurd en de andere dag werden we terug gebeld. Kachel terug gestuurd. Deze kon niet meer gemaakt worden. We kregen een andere kachel met een andere type nummer toegestuurd. Ik was hier echter heel sceptisch over. Maar wilde toch graag een kachel. Originele petroleum gekocht bij de praxis. Na nog geen drie weken later gaat ook deze kapot. Contact opgenomen via de telefoon. Ik moest maar een mail sturen. Nu reageren ze niet meer. Trap er niet meer in. Ik ben niet de enige. Familieleden hadden ook zo’n kachel gekocht. Ook die kachel ging kapot.

Update inmiddels contact gehad. Kachel is terug gestuurd. Ook deze kachel was niet meer te repareren.

18 de dezembro de 2022

Beste S,

Wat vervelend om te horen dat jouw ervaring met Qlima niet naar wens was. Een kapotte kachel kan voorkomen, maar drie keer een kapotte kachel is natuurlijk wel erg vervelend toeval.

In het geval van een defect sta je altijd in je recht om de kachel te retourneren, dit kun je direct bij Qlima doen of bij het verkooppunt. Wil je het direct met ons regelen, dan klopt het inderdaad dat er per mail een reparatieverzoek naar ons gestuurd moet worden. Op die manier ontvangen wij alle informatie op de juiste manier en kunnen wij verzoek beter verwerken. Het kan inderdaad zijn dat er een paar dagen overheen gaat voordat er gereageerd wordt op zo'n verzoek, maar iedere mail wordt door onze klantenservice beantwoord. Ik ga er dan ook van uit dat de mail inmiddels beantwoord is.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Oil indicator met volle tank

In september heb ik een Qlima kachel SRE 4035TC gekocht, sinds een paar dagen brand hij een minuut of 20 en dan hoor ik een piep en geeft hij de oil indicator aan terwijl deze vol is. Hij gaat dan terug naar de laagste stand en houd hem daarin waardoor de temperatuur niet omhoog gaat. Ik zou graag weten wat er mis is, ik kan de storing nergens vinden in de handleiding en ook niet op internet.

14 de dezembro de 2022

Beste Kim,

Wat vervelend om te horen dat jouw kachel sinds een paar dagen niet meer na behoren werkt. Normaliter gaat de oil indicator branden als het brandstofniveau laag is, de kachel gaat dan inderdaad op een lage stand branden. Ik begrijp uit jouw review dat de oil indicator gaat branden terwijl de kachel nog gewoon vol is. Dat hoort inderdaad niet. Op basis van de informatie in jouw review is het lastig om hier de oorzaak en oplossing voor te vinden. Mag ik je vragen contact op te nemen met onze klantenservice? Zij kunnen het probleem beter achterhalen en op zoek gaan naar een oplossing. Je kunt ze bereiken op qlima.nl/contact. Dankjewel.

Compliment

De klantenservice van Qlima wil ik graag een groot compliment geven. Ze nemen uitgebreid alle tijd voor elke vraag en geven antwoorden die in de praktijk de oplossing brengen.

6 de dezembro de 2022

Beste Olivier,

Bedankt voor je compliment, dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Een qlima laserkachel gekocht vorig…

Een qlima laserkachel gekocht vorig jaar. Deed het prima tot nu toe temperatuur 24 room temperatuur 13 hoe krijg ik die room temperatuur omhoog hij slaat af bij 17 graden

7 de dezembro de 2022

beste Ron,

Jammer om te horen dat kachel dit jaar niet perfect werkt. Krijg je een foutcode wanneer de kachel afslaat? Die zou moeten beginnen met een E, bijvoorbeeld E10. Mag ik je vragen wat die foutcode is? Op basis daarvan kunnen we de oorzaak achterhalen. Dankjewel.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Afstandsbediening van de sfeerhaard na…

Afstandsbediening van de sfeerhaard na een jaar stuk.
Sfeerhaard efe2018.
Slecht geholpen na tel contact. Service 0,0.
Nooit meer iets kopen bij dat bedrijf. Qlima.

Helaas nog niets vernomen van qlima. ( Datum 20/12)
Nog steeds geen contact gehad met Qlima.( datum 22/12)
Klacht nog niet verholpen ( 17/01)

8 de dezembro de 2022

Beste Ineke,

Inmiddels heeft onze klantenservice contact met je opgenomen en is er gezorgd voor een passende oplossing. Ik hoop dat je hierdoor weer tevreden bent met je Qlima sfeerhaard.

Qlima SRE3230TC-2, een ongeleid projectiel

Vandaag een Qlima SRE3230TC-2 gekocht. Het eerste wat opvalt is de herrie van de ventilator ook als de ingestelde temperatuur bereikt is, blijft deze maar doorgaan. Ik kan nergens vinden of dit ook zo hoort. Bij het bereiken van de ingestelde temperatuur zou je verwachten dat de kachel het rustiger aan gaat doen, hij blijft maar in vol vermogen doorstoken.
Kortom het lijkt wel of er niets te regelen valt qua temperatuur.

4 de dezembro de 2022

Beste Jaap,

Bedankt voor je aankoop. Je kan inderdaad de ventilator horen als de kachel aan het werken is, deze blaast de warmte lucht de kamer in waardoor het extra snel warm wordt. Dit zou geen herrie moeten zijn, maar is wel hoorbaar met een dB van 28-35 wanneer de kachel aan het het werken is.

Bij de SRE-3230TC-2 is de temperatuur tot de graad nauwkeurig in te stellen. Als dit bij jou niet het geval is kan het zijn dat er iets mis is met de kachel. Op basis van jouw review is het lastig voor mij te bepalen wat dat zou kunnen zijn, mag ik je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice? Zij staan je graag te woord en kunnen op zoek gaan naar de oorzaak en oplossing van het probleem. Je kunt ze bereiken op qlima.nl/contact.

Qlima SRE 4035 TC

Beste Qlima. Ik heb nu 3 maanden een 4035TC en was daar diep gelukkig mee tot afgelopen week. Ik krijg nu elke keer na een minuutje draaien storingscode E 13 in beeld en de kachel slaat uit. Maanden vlekkeloos gedraaid en nu heb ik er niets meer aan. Wat kan ik doen dit euvel te verhelpen?

11 de novembro de 2022

Beste,

Wat fijn om te horen dat je zo lang tevreden bent geweest met een kachel van Qlima, en wat jammer om te horen dat hij sinds kort niet meer naar behoren werkt.

Onze kachels hebben een veiligheidssysteem dat ervoor zorgt dat hij afslaat wanneer er te veel Co2 opbouwt in de ruimte. Bijvoorbeeld wanneer er niet genoeg geventileerd wordt. Op dat moment slaat de kachel af en vertoont hij foutcode E13.

Kan het zijn dat de kachels afslaat nadat hij in een kleinere ruimte is gezet? De 4035TC heeft een verwarmcapaciteit van 22m² tot 56m², het kan zijn dat hij afslaat in een ruimte kleiner dan 22m² door de opbouw van Co2.

Of is de ruimte waarin hij gebruikt wordt niet goed geventileerd? Bijvoorbeeld in de vorm van een klein raampje dat open staat. Mag ik je vragen om de ruimte goed te ventileren, de kachel uit en weer aan te zetten. Dit zou het moeten oplossen.

Eventueel kun je bevestigen of uitsluiten dat dit het probleem is door de kachel even buiten te zetten en aan te zetten. Slaat hij niet af, dan is ventilatie het probleem. Slaat hij buiten wél af, dan kan het zijn dat er iets anders aan de hand is. Mag ik je in dat geval vragen contact op te nemen met onze klantenservice? Deze kun je bereiken via Qlima.nl/contact. Zij zullen je vanaf daar verder helpen.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Qlima kachel SRE 3230TC2 kachel geeft…

Qlima kachel SRE 3230TC2 kachel geeft aan dat de brandstof op is terwijl de tank vol is en gaat na ongeveer 20 minuten uit. Dit is waardeloos. De tijd dat hij brand wordt doeet hij het goed

29 de novembro de 2022

Beste Hanneke,

Vervelend om te horen dat de kachel niet volledig naar behoren lijkt te werken. Mag ik je vragen om hierover contact op te nemen met onze klantenservice? Zij staan je graag te woord en kunnen samen met jou op zoek gaan naar een passende oplossing. Je kunt ze bereiken op Qlima.nl/contact.

Qlima R8128S

Qlima R8128S gekocht via bol.com voor in onze living. Had speciaal gekozen voor dit model omdat dit op batterijen werkt en niet op elektriciteit. Hij verwarmt idd wel prima maar valt regelmatig uit, soms na een half uur, soms na 2 uur. Onze terrasdeur staat zo'n 10 cm open om te verluchten. Langs de ene kant verwarming van de kachel maar langs de andere kant komt er koude lucht binnen, niet echt efficiënt. Het stinkt ook verschrikkelijk, tot in de gemeenschappelijke delen. Als ik de lift uitkom op mijn verdiep, ruikt heel de gang naar petroleum. Had gelezen dat er enkel reuk is bij op en afzetten maar dat is niet zo, het stinkt constant. Bij het uitzetten moeten we de terrasdeur echt helemaal openzetten om de geur wat te doen verdwijnen wat als resultaat geeft dat alle warmte ook meteen weg is. Had ik het op voorhand geweten, had ik het niet gekocht

29 de novembro de 2022

Beste Pascale,

Vervelend om te horen dat de kachel niet naar behoren werkt. Het klopt inderdaad dat er alleen kort een geur te ruiken hoort te zijn bij opstarten en afsluiten. Als dit niet het geval is kan dit meerdere oorzaken hebben. Mag ik je vragen contact op te nemen met onze klantenservice? Zij kunnen dan voor jou op zoek naar het probleem en een oplossing. Je kunt ze bereiken via qlima.nl/contact.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beste koop ooit dat ik heb gedaan

Beste koop ooit dat ik heb gedaan . Heerlijke warmte en heel zuinig met brandstof.
Absoluut geen geur. Aanrader.

27 de novembro de 2022

Beste Ruud,

Fijn om te horen dat je de Qlima kachel met zo veel plezier gebruikt. Geniet van de warmte!

Qlima kachel aangekocht SRE 3230TC2

Qlima kachel aangekocht SRE 3230TC2, hij brand altijd 20 minuten en dan hoor ik piep en geeft hij aan de oil indicator aan terwijl deze vol is...ik zou graag weten wat ik ..nu moet doen..zeer vervelend..want hij gaat dat terug naar de laagste stand n houd hem daarin..

28 de novembro de 2022

Beste Lemmens,

Vervelend om te horen dat het de kachel niet perfect voor je werkt. Ik kan op basis van deze informatie helaas niet direct een oplossing bieden. Mag je ik vragen om contact op te nemen met onze klantenservice? Deze kunnen het probleem met je doorspreken en je helpen aan een oplossing. Je kunt ze bereiken op qlima.nl/contact.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

We hebben nu de QLima SRE 3220 TC-2 een…

We hebben nu de QLima SRE 3220 TC-2 een maand of 3 in huis. In September/Oktober was dit perfect. Klein, stil en gaf genoeg warmte af om het huis te verwarmen met een blauwe vlam.

De laatste weken volledig onbruikbaar, zodra de luchtvochtigheid toeneemt is de vlam rood, ruik je het best wel sterk en neemt de hoeveelheid CO2 snel toe en gaat mn alarm af. Met het raam open hou je wel de luchtkwaliteit onder controle maar met een buiten temperatuur van 5c is het effect van verwarming dan compleet weg.

Overal: Bruikbaar in de periodes als het niet regent maar als het koud en nat is heb je er niets aan.

22 de novembro de 2022

Beste Erwin,

Vervelend om te horen dat jouw kachel het niet op ieder moment even goed doet. Mag ik je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice en daar het probleem voor te leggen? Dan kunnen die voor jou op zoek naar een passende oplossing. Je kunt ze bereiken op qlima.nl/contact.

Ventilatie

De SRE3230TC-2 gekocht maar slaat erg vaak uit terwijl er goed word geventileerd kan toch niet de bedoeling zijn dat je alle ramen en deuren open zet

Beste Lucia,

Jammer om te horen dat jouw kachel vaak uitslaat. De ruimte waarin de kachel staat moet inderdaad geventileerd worden om opbouw van co2 te voorkomen. Maar je hoeft inderdaad niet alle ramen of deuren open te hebben, vaak volstaan een klein raampje al.
Heb je het idee dat de kachel onterecht afslaat, dan kan het zijn dat er een defect is. Mag ik je vragen in dat geval contact op te nemen met onze klantenservice? Zij helpen je hier graag mee verder. Je kunt ze bereiken via qlima.nl/contact.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik heb de qlima R 8128s c-2 gekocht…

Ik heb de qlima R 8128s c-2 gekocht afgelopen zomer maar gebruik hem nu pas.
De knop die ik moet draaien pakt vaak niet en net toen hij al een half uur uit stond begon hij een ratelend geluid te maken.
Wat klopt er niet?

Beste Tirzah,

Jammer om te horen dat jouw Qlima kachel niet direct perfect werkt. Ik kan op basis van de informatie die jij hebt gegeven in je review helaas niet bepalen wat de oorzaak of oplossing kan zijn van jouw probleem. Mag ik je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice? Zij zullen je helpen met een passende oplossing. Je kunt ze bereiken via Qlima.nl/contact.

Floris

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

9046 tc qlima blijft lawaai van een…

9046 tc qlima blijft lawaai van een föhn maken alook is hij op temperatuur. Mensen schrijven dat hij geruisloos verwarmt? 🤔 Is er iets mis? Heeft iemand ervaring hoe hij moet klinken? 🤔
Ik merk ook dat hij in de spaarstand uit gaat als je hem 3 a 4 graden lager zet. Dat is vervelend. In de winkel zeiden ze dat hij dan aanblijft en alleen minder warmte afgeeft. Met opstarten geeft hij namelijk opnieuw de geur af.

Beste Jeanette,

Wanneer de kachel werkt blaast hij de warmte lucht de ruimte in, hierdoor maakt hij het snel warm, maar het kan wel zijn dat je dit hoort. Bij de SRE9046TC kan dit tot 39dB zijn. Is het geluid luider dan dat? Dan kan het zijn dat er iets aan schort, je kan dan contact opnemen met onze klantenservice, dan kijken zijn naar de eventuele oorzaak en oplossing. Je kunt deze bereiken op Qlima.nl/contact.

Team Qlima

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.