Ida er min ansigts fe👌 Hun har passet og plejet min hud og sørget for den får lige det den har brug for. Hun er dygtig, meget vidende, sød og skæg. Jeg kunne ikke undvære hende og anbefaler hend... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Super sød ,kompetent ,ærlig !! Ida er helt fantastisk!!! følte mig i fuldstændig trygge hænder ,allerede til forsamtalen. Er sååå glad for mit resultat ,og tænker det kun bliver bedre. Stadig lid... Ver mais
Kan Varmt anbefale at få lavet filler her, specielt hvis det er første gang og du er lidt nervøs, eller også bare hvis du syntes det gør mega undt ligesom jeg gør😅 så er Ida virkelig god til både at... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg er en non binær person, som er født mand, og som går hér for laserbehandling af hår i ansigtet. Jeg har aldrig følt mig så accepteret som her, hvor laser for mænd og kvinder koster det samme... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
- Salão de Beleza
- Centro de Saúde e Beleza
- Serviço de depilação a laser
- Enfermeira registrada
- Clínica de Dermatologia
- Clínica especializada
Sobre Qlinique Facit
Escrito pela empresa
Vi er en klinik der sørger for din udstråling og selvtillid, så du kan se ud som du ønsker inderst inde. Vi er din vej til den perfekte udstråling.
Hos Qlinique Facit går vi højt op i dig og dine ønsker. Det sætter vi en stor ære i, så du føler dig 100% tryg i dit behandlingsforløb. Ved hjælp af kompetente, erfarne og godkendte behandlere, udfører vi behandlinger hvor resultatet er over forventning.
Du er velkommen til at komme forbi til en gratis og uforpligtende samtale, hvis du har spørgsmål eller tvivl om behandlinger. Vores kompetente behandlere er klar til at tage imod dig, samt høre om dine ønsker og forventninger. Ud fra vores samtale skræddersyr vi et behandlingsforløb til lige præcis dig og dine ønsker.
3 vigtigste grunde til at vælge Qlinique Facit: *Professionelle behandlere *Kompetente behandlere *Fokus på dine behov.
Nyhed! Optjen bonus point & få rabat, som du kan benytte til behandlinger i vores klinik.
Qlinique Facit er godkendt og registreret af Styrelsen for patientsikkerhed.
Informações de contato
Roskildevej 337, 1 sal., 2610, Rødovre, Dinamarca
- info@qliniquefacit.dk
- qliniquefacit.dk
Elsker mine oxygenbehandlinger hos Ida.
Elsker mine oxygenbehandlinger hos Ida.
Det føles helt igennem fantastisk. Som altid får man den bedste behandling og resultaterne taler for sig selv.
Professionel behandling
Tusind tak for god professionel og meget omhyggelig behandling. Jeg har fået BOTOX i panden (2 områder), hvilket jeg er utrolig taknemmelig for. Ida er sød, hjælpsom, omsorgsfuld og imødekommende. Mvh. Tanya
Super god behandling!
Super god behandling!
Indtil videre har jeg været 2 gange hos Ida - første gang til carbon behandling og nu til oxygen behandling. Hver eneste gang var jeg meget tilfreds ved resulataterne, de informationer jeg får og hyggelig, afslappende tid.
Jeg vil varm anbefale Ida! :)
Super Go og professionel 🤩
Super Go og professionel 🤩
Jeg ser de bedste resultater hver gang jeg har fået en hårfjernings behandling.
Jeg vil trygt anbefale Ida til mine nærmeste!
Helt igennem fantastisk oplevelse
Helt igennem fantastisk oplevelse!
Har fået lavet min hage med Infini Filler og er utrolig glad for det!
God service, behageligt og dejlig oplevelse
Super godt sted
Jeg har været et smut forbi, da jeg skulle have en diamantslibning samt oxygenbehandling - jeg er virkelig glad for resultaterne.
Ida er super flink og meget påpasselig, hun er super dygtig til sit arbejde!
Kan klart give en varm anbefaling!
Hej Ida. Tak for svar. Jeg har da været hos dig efter min 6. behandling. Nemlig ved den 7. Behandling, hvor jeg viste dig mærkerne og du tog billeder. Jeg holdte mig fra klor i 14 dage, som aftalt,
Brændemærker!
Selvom Ida fra Clinique Facit er veluddannet og virker kompetent har hun desværre givet mig flere brændemærker ifm. hårfjerning, og nu vil hun efterfølgende ikke kendes ved disse og påstår, at det må skyldes min kost.
Inden behandlingen havde vi flere gange talt om risikoen for brændmærker og Ida forsikrede mig om, at det ikke ville ske for mig.
Jeg er meget ked af det over mine brændemærker, som jeg kommer til at have resten af livet. Jeg er skuffet over, at Ida ikke vil indrømme hendes fejl og undskylde, eller tilbyde mig en eller anden form for erstatning.
Jeg fortryder, at jeg valgte at blive behandlet hos Clinique Facit og jeg vil ikke anbefale dem til nogen.

Ida super dygtig
Ida er super dygtig. Man føler sig velkommen i klinikken, og tryg under behandlingen.
Ida er super sød og imødekommende
Ida er super sød og imødekommende, helt nede på jorden, ingen "snopperi" omkring klinikken. Jeg følte mig meget godt behandlet, det er første gang jeg har prøvet Oxygenbehandling og Botox (i bekymringsrynken) og Ida var meget rolig, forklarende og tryg at være hos. Dejlig energi, vil varmt anbefale stedet til andre.
God professionel og meget omhyggelige…
God professionel og meget omhyggelige ydelser. Har kun haft gode oplevelser, og altid følt mig i trygge omsorgsfulde hænder.
Verdensklasse
Sindsyg dygtig. Ida er dybt seriøs og vejleder rigtigt godt. Tak for god og effektiv behandling. 😊
Meget glad for resultatet.
Super behandlinger
Jeg har fået foretaget fjernelse af en tatovering, samt permanent hårfjerning, på ansigtet omkring hår og skæglinje. Man får rigtig god introduktion, før behandlings start, og efter det får man super behandlinger. Anbefaler Qlinique Facit til alle!
Helt igennem en god oplevelse
Helt igennem en god oplevelse.
Professionel, imødekommende og til meget fair priser.

Resposta da Qlinique Facit
Qlinique facit er en virkeligt dygtig klinik
Ida som jeg går hos er fantastisk dygtig til sit arbejde, og jeg føler at jeg har været mødt med en utrolig accept.
Hun er effektiv til sit arbejde, sikrer en høj effektivitet, og er meget opmærksom på sikkerheden i det hun gør.

Resposta da Qlinique Facit
Professionel, imødekommende og rigtig gode resultater
De varmeste anbefalinger herfra til
Qlinique facit og Ida.
Virkelig sød, imødekommende og yderst professionel. Jeg har nu fået behandling hos Ida 3 gange og har på ingen tidspunkt været utilfreds.
Hun tager virkelig tid til en og yder sit bedste for at give en det bedste resultat.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.