QualityKitsNLAvaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had mijn bestelling op 15 juni geplaatst. Door drukte duurde de levering iets langer dan verwacht: ik ontving de Track & Trace op 26 juni en mijn bestelling werd op 29 juni bezorgd. De communi... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

4 weken gewacht op mijn bestelling, er werd aangegeven dat als je je bestelling in 4 weken niet ontvangt je geld terugkrijgt, is niet gebeurd. Vervolgens is zojuist mijn pakketje je gekomen, totaal ni... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Komen hun woord niet na jammer genoeg. Antwoorden zeer laat en onduidelijk/met tegenzin op simpele vragen. Meer uit op geld van de klant dan op tevredenheid. Influencers/celebrities behandeld hij met... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

QualityKits raad ik zeker aan. Top kwaliteit sportshirts die tijdens het sporten goed ademen. Vriendelijke klantenservice die heel snel reageren en met de klant meedenken! Levertijd mag sneller, maa... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de roupas esportivas

"QualityKits – Specialist in voetbalshirts en trainingspakken. Wij leveren complete voetbalsetjes, retro shirts en gepersonaliseerde tenues in heel Europa. Bekende namen als Josylvio, Charbonn, IliasVietto, KleineJohn, Chavante, Moeman en Bokke8 hebben met trots onze unieke designs gedragen. Of je nu een teamoutfit nodig hebt of een opvallend shirt voor jezelf – wij staan voor kwaliteit, stijl en snelle levering. 100% personaliseerbaar en altijd met de juiste uitstraling. QualityKits – Voetbalstijl. Op jouw manier."

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

77 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

70 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

19 dagen

Heb duurde precies 19 dagen tot me pakketje binnenkwam, wat al jammer was. Had een setje met bedrukking besteld, kreeg een paar dagen erna te horen dat het uitverkocht is, mocht een trainingsetje op directe voorraad uitkiezen, had iets uitgekozen, weekje erna blijkt het ook uitverkocht te zijn. Zou 1 mysterie shirt krijgen ter compensatie, niet binnen gekregen. En dat trainingsetje mocht ik zelf niet eens uit kiezen. Voor de rest is het wel best goed kwaliteit.

15 de julho de 2025

Resposta da QualityKitsNL

Broeder jammer dat dit jouw ervaring is, wij geloven dat er iets is gebeurd vandaar dat we dit willen oplossen. Bericht ons graag via ons nummer ‪+31 6 57671609‬, dan zouden we dit graag met je bespreken. QualityKits

Goede klantenservice

Er was iets misgegaan met het leveren van mijn pakket, de klantenservice gaf me een kortingscode en was snel en vriendelijk. 🙏

11 de agosto de 2025

Quality kits 🐐

Kwaliteit aanwezig, klantvriendelijkheid aanwezig, positief gevoel bij bestellen. Ik zeg het nogmaals haal jullie truitjes bij quality kits

11 de agosto de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik vind het jammer dat wanneer je een…

Ik vind het jammer dat wanneer je een mistery shirt zou moeten krijgen en dat shirt niet binnen krijg dat je een kortingscode krijgt voor de volgende keer. Het gaat erom dat ik mijn shirt wil hebben geen kortingscode. Voor de rest was de levering en kwaliteit van het shirt dat ik had besteld goed.

17 de julho de 2025

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

Shirts allemaal qua kwaliteit helemaal prima, missen alleen wat kleinere details. Het duurde ongeveer 2,5 weken voordat ze kwamen. Prima shirtjes voor een goeie prijs

8 de agosto de 2025

Heel onprofessioneel

Heel onprofessioneel

3 de agosto de 2025

Top bedrijf

Bestelling ontvangen goede communicatie super blij🙂🙂

21 de julho de 2025

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ze hadden vertraging maar dat is goed…

Ze hadden vertraging maar dat is goed opgelost en me setje is in goeie staat binnengekomen en ze compenseren het met een gratis mysterie shirtje, kwaliteit is top ook!

27 de junho de 2025

Resposta da QualityKitsNL

Bedankt voor je geduld en je positieve woorden! Het spijt ons dat je verpakking vertraging opliep, maar wat fijn om te horen dat we het goed hebben kunnen oplossen en je setje in perfectie is aangekomen. We hopen dat het gratis mysterie­shirtje een leuke verrassing voor je is en dat je er veel plezier van hebt!

Met sportieve groet,

Team QualityKitsNL

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Er was nochtans een vertraging met m’n…

Er was nochtans een vertraging met m’n bestelling , maar over het algemeen is de service fantastisch goed en vriendelijk , en zijn erg zorgzaam voor hun klanten . Prijzen zijn top en kwaliteit is super . Aanrader

5 de julho de 2025

Resposta da QualityKitsNL

Bedankt voor je eerlijke en warme review! 🙏

We vinden het oprecht jammer dat er een vertraging was, maar des te blijer zijn we dat je zo tevreden bent over onze service en kwaliteit. 💚

We zetten onze klanten altijd op de eerste plaats en doen er alles aan om jullie zo goed mogelijk te helpen.

Bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden – hopelijk mogen we je snel weer blij maken! 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service & kwaliteit!

Door de drukte van de actie, was de levering langer dan normaal. Netjes op de hoogte gehouden dat er vertraging was. Al met al ben ik blij met mijn bestelling, kwaliteit is echt top! Zal zeker weer bestellen!

23 de maio de 2025

Resposta da QualityKitsNL

Hey, wat leuk om te lezen dat je ondanks de vertraging zo blij bent met je bestelling! 😊 Goed om te weten dat de kwaliteit naar wens is—daar doen we het allemaal voor. Dankjewel voor je begrip tijdens de drukte en voor je mooie woorden.

Ik kijk ernaar uit om je hier weer terug te zien. Tot de volgende keer! ⚽💫

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.