Quicknienumber Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

5🌟, i was a bit nervous at the start do deliver personal data to a unknow gestor. But after reading reviews i decided to give it a go. I choose the option of getting my NIE by POA fully remote.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Begin 2025 besloot ik om naar Spanje te emigreren. Al snel kwam ik erachter dat ik een NIE-nummer nodig had. Toevallig kwam ik op social media Quicknienumber tegen en de jongen daarachter wek... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

NIE nummer hadden we al maar om diverse redenen hadden wij (echtpaar 65+) beide een residentiepas nodig. Het maken van de afspraken hiervoor werd keurig en snel geregeld. Ook de begeleiding bij het v... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hebben voor ons gezin zowel NIE als residentie geregeld. Prettige contact en niet te beroerd om indien gewenst aanvullend advies te geven over andere zaken. Denk aan het kiezen van een Spaanse bank, z... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de Meditação
  2. Centro de Aconselhamento ao Cidadão
  3. Serviços de advocacia
  4. Cartório de registros

Quicknienumber is jouw betrouwbare partner voor het aanvragen van een NIE-nummer in Spanje. Wij maken het proces snel, eenvoudig en volledig zorgeloos. Of je nu kiest voor een NIE-nummer aanvragen online of NIE-nummer op afstand, wij regelen alles voor je. Van het verzamelen van documenten tot het maken van afspraken bij de Spaanse autoriteiten. Onze diensten zijn perfect voor wie het uitbesteden van een NIE-nummer wil en volledig ontzorgd wil worden. Met regelmatige updates via WhatsApp of e-mail houden we je op de hoogte. Kies voor efficiëntie en gemak, en laat ons jouw NIE-nummer aanvraag vlekkeloos afhandelen!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

135 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

18 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Aanrader

Behulpzaam, vriendelijk, en snel geregeld Thanks!

25 de abril de 2025

Resposta da Quicknienumber

Hallo Jesse, Bedankt voor het delen van je ervaring.

Perfect!

Ondanks de eerste reacties op trustpilot toch dit Nederlandse bedrijf vertrouwd en dat heeft heel goed uitgepakt! Binnen 2 weken heb ik mijn NIE nummer binnen en Sam heeft ondertussen meerdere keren contact opgenomen om te checken of alles goed verliep. Heel erg tevreden!

16 de abril de 2025

Resposta da Quicknienumber

Hallo Roos, heel erg bedankt voor het delen van je mooie recensie, ik wens je al het geluk toe in Spanje!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super tevreden , echt een hoop stress minder

Het aanvragen van een NIE-nummer leek zo ingewikkeld, maar QuickNIEnumber deed alles voor me. Ik hoefde bijna niets zelf te doen. Heel tevreden met hun service!

17 de novembro de 2024

Resposta da Quicknienumber

Dag de jager, bedankt voor het delen van je ervaring, fijn om te horen dat het je goed is bevallen.

Snelle en goede service

We werden goed op de hoogte gehouden, NIE was keurig op tijd binnen.
Ik vond het wat spannend, je maakt toch een aardig bedrag vooraf over maar het was het zeker waard!!!
Deze ronde was het voor mijn ouders, maar volgend jaar ga ik eea voor mezelf regelen en doe dit absoluut weer via dit bedrijf. Bedankt vd goede service !!!

17 de abril de 2025

Resposta da Quicknienumber

Hallo Jeannette, Super bedankt voor het achterlaten van je ervaring met ons. Ik zie je graag volgend jaar weer terug en we zullen het dan nog sneller voor je fixen!

Sam je bent een topper

Sam je bent een topper, regelde onze N.I.E. in 2,5 week, echt je bent goud waard.

En voor die andere 2 reviews, doe eerst onderzoek naar een bedrijf voordat je wat neerzet.

Grt Fam van Esveld

11 de abril de 2025

Resposta da Quicknienumber

Dag Familie van Esveld, super bedankt voor het delen van jullie ervaring. En het is fijn om te zien dat ons werk om vertrouwen te krijgen beloond word door jullie als fijne klanten!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Neppe trustpilot reviews

Opgepast! Hebben neppe trustpilot reviews op hun website staan, klopt niks van!

27 de março de 2025

Resposta da Quicknienumber

Hallo *anoniem*, Wij hebben voorheen altijd onze reviews via Google reviews gedaan, we hadden daar ruim 80+ 5 sterren ervaringen. Helaas heeft google dit verwijderd en moeten we nu het harde werk weer opnieuw doen. Zoals je ziet heb ik al mijn al afgeronde klanten opnieuw benaderd om mij een handje te helpen en dit word ook gedaan waar ik hen erg dankbaar voor ben. Jammer dat je ons gemiddelde zo omlaag haalt, als je ons een mail kan sturen naar info@quicknienumber.com wil ik je graag bewijs aanleveren van al onze activiteiten en je vertrouwen winnen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen review?

Er wordt een hoge Trustpilot score aangegeven op hun website echter is er nog geen enkele review gegeven volgens Trustpilot, hoe kan dat nou?

11 de março de 2025

Resposta da Quicknienumber

Hallo Pieter, Wij hebben voorheen altijd onze reviews via Google reviews gedaan, we hadden daar ruim 80+ 5 sterren ervaringen. Helaas heeft google dit verwijderd en moeten we nu het harde werk weer opnieuw doen. Zoals je ziet heb ik al mijn al afgeronde klanten opnieuw benaderd om mij een handje te helpen en dit word ook gedaan waar ik hen erg dankbaar voor ben. Jammer dat je ons gemiddelde zo omlaag haalt, als je ons een mail kan sturen naar info@quicknienumber.com wil ik je graag bewijs aanleveren van al onze activiteiten en je vertrouwen winnen.