Wij bestellen al jaren bij raamfolieonline vanwege het grote aanbod, de uitstekende kwaliteit en prijs maar ook de snelle verzending. De folie wordt altijd uitstekend verpakt en komt onbeschadigd en z... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
De gebruiksaanwijzing voor het door mij bestelde type folie was (voor mij) onduidelijk. Moest ik het raam nu wel of niet nat maken? De folie was zelfklevend en had dus een transparante beschermlaag.... Ver mais
In (de grootste) raamfolie die we hadden aangeschaft zat een foutje in het motief. Na 1 mailtje met foto werd er direct een nieuwe rol folie geleverd. Kortom een keurige service dus. De raamfolie... Ver mais
Ben altijd erg tevreden. Vaker hier folie besteld. Heb al een paar jaar op 1 raam folie zitten wat er nog steeds top uitziet. Snelle levering, overzichtelijke site en veel info te vinden over het hant... Ver mais
Detalhes da empresa
Raamfolie nodig? Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland. Bekijk onze ruime assortiment en bestel voordelig online!
Informações de contato
Brinkhorst 25, 7207 BK, Zutphen, Holanda
- info@raamfolieonline.nl
- raamfolieonline.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 95% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ben altijd erg tevreden
Ben altijd erg tevreden. Vaker hier folie besteld. Heb al een paar jaar op 1 raam folie zitten wat er nog steeds top uitziet. Snelle levering, overzichtelijke site en veel info te vinden over het hanteren.
folie is slecht netjes te plakken

Ziet er goed uit
Ik heb het nog niet opgeplakt maar de levering was snel en netjes. Alleen het mesje wat ik er bij heb gekocht voor 4 euro kan je ook voor 1-2 euro bij de action kopen.
Foto’s op de site zijn internet foto’s…
Foto’s op de site zijn internet foto’s en de geleverde materialen komen totaal niet overeen met de bestelde producten.
Contact met de klantenservice is ronduit arrogant en ver beneden maat.
Dan zit er nog een reclame in de levering van de vriendenloterij waar ik niet om gevraagd heb.
Beter ergens anders bestellen

Het is een B KWALITEIT
Het is een B Kwaliteit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ik heb op een ongebruikt stuk folie, met een waterpas er langs laten zien dat de print niet recht is. Krijg je het antwoord u had het nog niet moeten gebruiken. Ze bedoelen U HAD HET NIET MOETEN KOPEN. dan waren ze duidelijk geweest.
Ik heb het laten zien op een nieuw stuk folie, lees ongebruikt.

Ondermaatse service
Ik wou via de chat meer info over de folie die ik nodig had.
De chatbot kon mij niet helpen en er werd menselijke hulp ingeroepen.
De menselijke hulp is mij echter nooit ter hulp gekomen.

Resposta da Raamfolieonline
Folie is een B-kwaliteit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De folie is naar mijn idee een B kwaliteit. Blokjes in de folie liggen niet recht achter elkaar. Als je het dan gaat plakken op het raam zie je dat de lijnen niet recht lopen maar in een boog. Dan schrijf je de firma antwoord, dan moet je het niet gebruiken. Maar dit zie je pas als je het plakt. Jammer geld KWIJT. JE LAAT HET NOG ZIEN MET EEN FOTO, MET EEN WATERPAS ER LANGS DAT HET NIET RECHT IS. Jammer geen reactie meer.
Echt een slecht product B KWALITEIT

Resposta da Raamfolieonline
Snelle levering, raambekleding is heel precies op maat te knippen. Mooi dat je wel naar buiten kunt kijken, maar een ander niet naar binnen.
Bestel hier niet, weggegooid geld
Voor twee ramen spiegelfolie besteld. Met 3 mensen en een hele middag de tijd alle instructies stap voor stap opgevolgd. Bij het eerste raam van ongeveer 1x1m ging dit redelijk, bij het tweede raam van 2x1m ging dit helemaal niet. Over grote oppervlakten is het folie ondanks nat maken heel moeilijk te verschuiven en daardoor is het onmogelijk om het strak aan te brengen, zelfs met 3 personen. Of het aan de instructies ligt of aan het product zelf weet ik niet, maar met deze instructies is het onmogelijk te gebruiken voor een groot raam. Contact opgenomen met het bedrijf, zij nemen geen enkele verantwoordelijkheid. Weggegooid geld dus! Erg kwalijk dat ze zo veel geld vragen voor zo'n waardeloos product.

Resposta da Raamfolieonline
Snel geleverd geen account nodig…
Snel geleverd geen account nodig raamfolie makkelijk te gebruiken
Raamfolie
Raamfolie. Gekocht volgens de website top voor Hr++ glas. Heel lastig aan te brengen en mooi strak niet te doen. Echt rotzooi. Maandag halen we het er weer af en gaan we ergens anders nieuwe kopen.

Duidelijke website snelle levering
Duidelijke website snelle levering
Precies zoals beschreven
Wat een flop dit bedrijf
Wat een flop dit bedrijf ! Had 2 stuks raamfolie besteld met patroon krijg je 2 verschillende stukken ook had ik een mesje erbij besteld van 4.95 die ik er niet bij heb ontvangen ze doen niks met je klacht en word afgescheept alsof het ze niks interesseert nooitniks bestellen

Resposta da Raamfolieonline
folie net er op geplakt.ziet er goed…
folie net er op geplakt.ziet er goed uit en scheelt al meteen aan warmte.Wel goed voorbereiden met plakbandjes op de punten , om folie plakkant te verwijderen.Ook veel water met sopje gebruiken
Perfecte service uitleg en uiteindelijk…
Perfecte service uitleg en uiteindelijk ook de folie is van uitstekende kwaliteit
Ander product dan op website
De bestelde folie bleek heel ander dan op de foto te zien. Nu wordt er door ze verwezen om eerst proefstukjes te bestellen. Het lijkt me eerlijker gewoon duidelijke fotos op de website te zetten. Honderden euros weggegooid omdat het niet terug kan. Ik zou hier niet bestellen.

Resposta da Raamfolieonline
De bestelling was binnen 1 dag binnen.
De bestelling was binnen 1 dag binnen.
Aparte webshop en klantenservice
Tijdens openen doos kwam ik erachter dat ik het verkeerde type folie had besteld (dacht zelfklevend, maar had voor statisch gekozen)
Ik vroeg de klantenservice het om te ruilen, dat kon niet omdat de folie op maat was gesneden.
Het zijn gewoon de maten van de webshop. Niks groters of kleiner, geen maatwerk dus.
Het leek me dat die maten op voorraad liggen.
Ik had maar een proefstaaltje (waarvoor je trouwens ook moet betalen) moeten aanvragen. Maar dan kun je toch nog steeds een fout maken tijdens je bestelling?
Ben nu geld kwijt voor iets wat ik niet kan gebruiken. Dan is het heel duur.

Zeer slechte raamfolie
Zeer slechte raamfolie! Je koopt dit voor privacy en kan door beide kanten doorkijken. Je laat dit op maat snijden en je krijgt een langer stuk! Ik zou hier nooit meer bestellen! We zijn hier veel uren en geld mee kwijt! Alles voor de vuilbak

Resposta da Raamfolieonline
Snelle levering en duidelijke…
Snelle levering en duidelijke instructie op de website.