Helemaal super....was eerst naar dealer geweest en zij gaven aan dat het een hele plus was voor hun en zo'n €160 zou gaan kosten omdat de hele radio er uit gehaald moest worden om serienummer te zien.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik was al 2 weken bezig om de code via de Nissan dealer te krijgen. Uiteindelijk was het zover dat ik eerst mijn adresgegevens moest doorgeven en 25 euro betalen. Nu had ik binnen 20 minuten de code,... Ver mais
Fiat Talento met renault radio. Eerst bezoek gebracht hoofddealer in wijnegem, auto moest worden binnengebracht om code op te sporen, 1,5 huur × +/_ 90 euro. Dit om blijkbaar radio te demonteren... Ver mais
Auto gekocht met af fabriek radio, helaas geen code. Beetje gegoogled en bij deze site uitgekomen. Eerst beetje reviews gelezen en daarna zelf geprobeerd . Gegevens ingevuld en foto geüpload met model... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Bent u niet meer in het bezit van de code van uw radio of kunt u deze niet meer vinden. Wij bieden u de service aan om de originele radio code op afstand op te vragen. Het enige wat wij van u nodig hebben is het serienummer van uw autoradio, deze is te vinden na demontage van de radio op de witte sticker of deze is in de behuizing gestanst. Ook ondersteunen sommige modellen de weergave van het serienummer op het scherm zelf. U kunt de radio code bestellen met behulp van onze webwinkel. Betaling verwerken wij via een veilige verbinding via PayPal, iDEAL of Bancontact/MisterCash. Kies het merk waarvan u de code kwijt bent en vul dan het serienummer in. In de meeste gevallen hebben wij binnen 24 uur de originele radio code voor u. De radio code ontvangt u per mail en per sms.
Informações de contato
Engenlenland 6, 6932 PD, Westervoort, Holanda
- info@radio-code.nl
- radio-code.nl
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Doen wat ze beloven
Doen wat ze beloven! En ook nog uitermate snel. 's Ochtends een uitdaging. Een formuliertje invullen, een IDEAL linkje betalen en net na de lunch de code, een werkende radio en een zeer tevreden klant.
s'morgens code opgevraagd 2uurtjes…
s'morgens code opgevraagd 2uurtjes later de goede code ontvangen voor schappelijke prijs.
Top geregeld
In tegenstelling tot sommige recensies heb ik mijn radiocode snel ontvangen! Top!
Accu van auto leeg,(Nissan juke),radio…
Accu van auto leeg,(Nissan juke),radio geblokkeerd, geen radiocode te vinden.
Naar dealer geweest,code laten genereren,code ingevoerd,verkeerde code!!!
Opnieuw code laten genereren, weer verkeerd!!!
Bij radio-code.nl uitgekomen,code aangevraagd, 2uur later code ontvangen ingevoerd in radio, voilla!radio werkt weer supertof hartstikke bedankt
Betrouwbare service
Serienummer naar Radio-Code.nl geupload en binnen 24 uur de juiste radiocode ontvangen. Prima service.
Toppers
Gegevens ingevult via de site, binnen 2 uur de code.
De Radio doet het weer, super.
Ik heb de code opgevraagd en kreeg…
Ik heb de code opgevraagd en kreeg binnen 3 uur een antwoord. En het werkte meteen. Super dus!
Snelle en perfecte service
Snelle en perfecte service! Code werkt!
Snelle service had het modelnummer VP 312 7
Snelle service had het modelnummer niet.
Afbeeldend van sticker gestuurd.
Ze gaven aan waar de qr code van de fabrikant stond gemaild naar autocodes binnen een paar uur de code ontvangen.
Super snel kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Heel tevreden helemaal top
Joop Hoppenbrouwers
Snelle service juiste code
Verkeerde code gekregen daarna heel snel de juiste code gekregen via whatsapp contact
Heel fijn bedrijf!

Resposta da Radio-Code.nl
geluid uit de radio
Binnen 12 uur weer geluid uit de radio, en dat voor een schappelijke prijs top en bedankt
Dit werkt echt!
Dit werkt echt!
Tweedehands radio laten installeren in mijn VW Caddy, zonder code.
Dankzij Radio-Code.nl heb ik goedkoop een originele VW radio.
Snelle service!
Helaas werkte het niet,
Om 2 radio codes gevraagd verschillende radio's, maar wel betaald met pay-pal just in case, beide radio's code's niet beschikbaar, helaas, maar wel netjes geld retour zonder kosten, goede communicatie, en ook erg ecologisch, minder elektro schroot als ik zo de reviews bekijk en je weer een radio in je auto hebt zonder een nieuwe te kopen, top service, al werkte het bij mij even niet, toch bedankt,

Resposta da Radio-Code.nl
Radiocode kwijt
Bij het demonteren van mijn autoradio totaal geen erg in gehad dat ik de radio spanningsloos maakte. Bij het terug monteren vroeg de radio om een code. nergens een code in de auto gevonden. Op internet gekeken, en toen kwam ik uit bij Radio-code.nl binnen 24 uur kreeg ik de code gemaild. En deze werkte. Toppie
Super Service
Super service! krijg eerst helaas de verkeerde code, maar ik denk dat dat een typfout van het serienummer was vanaf mijn kant. 1 mail gestuurd en kreeg gelijk een nieuwe code. Deze bleek wel de juiste te zijn. Heel erg bedankt!
prima duidelijke en snelle service
prima duidelijke en snelle service! wat wordt aangegeven wordt gedaan en dat heel snel, perfect, dikke duim naar boven
radiocode vw caddy…
Code voor MIB radio voor mijn vw caddy opgevraagd, binnen 24 uur de radiocode ontvangen. heel erg bedankt.
Zeer goede ervaring
Zeer goede ervaring
Snel en gedaan wat er beloofd wordt
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.