Veja o que dizem as avaliações
A empresa respondeu
Har skimmesvamp- købt ProtexHysan håndværker bestilt til mandag. Desværre er det modtagne næsten 2 måneder for gammelt. Kan holde 1 år efter Prod.dato derfor er det uden korrekt effekt. Dårlig ser... Ver mais
Indtil videre kun positivt at sige
Indtil videre kun positivt at sige. Jeg har tidligere bestilt nogle måleapparater på deres hjemmeside, og jeg har netop taget dem i brug. Udførlige vejledninger, som på ingen måde er til at misforstå. Er spændt på at få resultaterne efter endt måling.
God support og hurtigt hjælp og…
God support og hurtigt hjælp og erstatning vedr. en test der ikke virkede. Thumbs up!

Resposta de Radonhuset
Købte 2 Pico55 ventilationer på deres…
Købte 2 Pico55 ventilationer på deres hjemmeside. Meget hurtig levering. Da tingene ændrede sig, returnerede jeg den ene og pengene kom retur få dage efter.
Radonhuset hjalp os med at nedbringe et…
Radonhuset hjalp os med at nedbringe et meget højt radon niveau i kælderen, så det nu passer til sundhedsstyrelsen anbefalinger. Vi var meget i tvivl om kælderen nogensinde ville blive anvendelig, med de høje værdier vi fik målt. Men idag kan vi bruge kælderen, uden at føle os utrygge, for at indånde for høje radon værdier

Resposta de Radonhuset
Grundig, effektiv og fair pris på sanering og forebyggelse af skimmelsvamp
Fantastisk god hjælp med gennemgang af bygning med skimmel. Fine løsninger med høj faglig ekspertise m, som jeg følte mig helt tryg ved. De var hurtige og effektive og var gode til at forklare hele processen og hvilke muligheder, jeg havde. Resultatet blev over al forventning. Og tilmed til en meget fair pris. De varmeste anbefalinger herfra.

Resposta de Radonhuset
God service og kæmpe hjælp
Fin oplevelse. Vi er nogle energiteknolog studerende som skulle lave en opgave, hvor vi skulle bruge radonmålere. Her fik vi lov til at låne nogle radonmålere af radonhuset helt gratis, så det var en kæmpe hjælp.
Radonhuset (glemt navnet men det var 19.5 kl. 11.20:-) netop fået rådgivning fra…
Jeg har netop fået rådgivning fra Radonhuset på spørgsmål vedr. store udsving i radonmåliinger på min airthings. Selvom den ikke var købt her (ville ønske jeg havde) var de så gode til at give mig rådgivning alligevel - og end ikke prakke mig en eftermåling på, hvad jeg oprindeligt ringede for (og som de kunne have solgt mig på stedet). Tak for det og for den måde at lave kundeservice, selvom man ikke er kunde. Skal lave noget yderligere på min bolig ift. udskiftning af luft bliver det her! Tak
God og venlig rådgivning
God og venlig rådgivning. Dog kunne de ikke hjælpe, da jeg bor til leje.
Jeg er virkelig tilfreds med den…
Jeg er virkelig tilfreds med den service, jeg har fået. Både ifm projektet og også efterfølgende.
Fantastisk ventilations løsning til min krybekælder
Det var en fantastisk ventilations løsning Frank fandt til min krybekælder.
Det var en svær opgave med en del udfordringer men Bo fandt altid på en løsning.
Hjælpsom, professionelt udført arbejde, rigtig positiv oplevelse. Jeg er enorm tilfreds.
Nemt, hurtigt og troværdigt
Nem bestilling, hurtig levering, fornuftig forklaring til registrering af målingerne.
Jeg savnede lidt en anvisning på emballering ved returnering, men fik hurtigt svar, da jeg skrev og spurgte.
Kan afgjort anbefales.
SCAM
Everything regarding AGX:
RadonHuset.dk
SkimmelsvampTest.dk
AGX Byg
AGX Lab
Mögeltest.se
All of it is scam. Either they have 5/5 grades from "customers" or 1/5 from people that actually tried to use their service. Stay away from them. It's astonishing that they are still running this scam.
Flot konduite fra Radonhuset
Jeg bestilte tre dosismetre og modtog hurtigt disse, men havde egentlig forventet, at der fulgte en vejledning med indeholdende nogle generelle informationer om placering m.v., f.eks.
- Kriterier for placering: Hvor og hvor ikke.
- Hvor længe skal de være ophængt.
- Returnering til laboratoriet: Evt. krav til emballering.
Jeg efterspurgte, fik intet svar fra Radonhuset, men fandt de ønskede informationer andet sted på nettet. Efter nedtagning og indsendelse rykkede jeg efter mere end en måned flere gange for svar. Det viste sig, at man tilsyneladende havde smidt min "protokol" væk - eller noget. Data blev fremskaffet fra Eurofins, og jeg fik endelig min rapport.
For al ulejligheden (mere end her beskrevet) refunderede Radonhuset hele beløbet, og det synes jeg er konduite, som det sjældent opleves.
Super hjælpsom og odenligt arbejde…
Super hjælpsom og odenligt arbejde omkring vores Radion problem i Huset, som nu er løst til ug.
Firmaet var super dygtige til at forklare og overholde aftaler. Tak
Stor tilfredshed med Radonhuset
Radonhuset gennemgik for nogle uger siden vores hus, da vi havde mistanke om skimmelsvamp. Vi fik et grundigt og super professionelt tjek af huset og vi fik nogle gode råd til forbedring af indeklimaet. Efter et par dage fik vi en uddybende rapport tilsendt.
Jimmy Khalil
Rigtig god oplevelse
Hjælpsom service og god behandling. Er meget tilfreds.
Har kun haft positiv oplevelse ved…
Har kun haft positiv oplevelse ved telefonisk og mail kontakt. Hurtig svar og venlig service. Hurtig levering af lejede produkter.
Har kun lejet skimmelsvamp og formaldehyd målere, så det er hvad min review bygger på.
Meget dyre lærepenge
Ved en undersøgelse for skimmelsvamp fandt konsulenten fra agx nordic (som firmaet også hedder) ikke noget, så han sendte en støvprøve til DNA undersøgelse. Den viste spor af skimmel, og for at han kunne skrive en meningsfyldt rapport, blev aftalen et "destruktivt indgreb" på medgået tid. Indgrebet viste sig at bestå i komplet demontering af husets 1. sals facadebeklædning på havesiden. Da den lovede rapport kom, havde den ingen konklusion og ikke et ord om fundet skimmel (der var ikke noget at se). Til gengæld indeholdt den tilbud om en lang række forbedringer af huset, herunder genopbygning af facaden. Alene regningen for "rapporten" og den destruktive undersøgelse med efterfølgende sprøjtning var på 40.000 kr. Nu står huset uden facade midt om vinteren, vi er 40.000 kr. fattigere, og skimmelen er vi ikke er blevet meget klogere på.
Svarer ikke på henvendelser
Umulig at komme i kontakt med efter køb. Bekræfter selv at de ikke fandt min henvendelse relevant da "varen alligevel ikke ville kunen retuneres". Den klart ringeste kundeoplevelse jeg har fået til dato.

Resposta de Radonhuset
Umulige at komme i kontakt med.
Umulige at komme i kontakt med.
Jeg bestilte en radonmåling af mit hus, og satte målerne op som anvist. Jeg mistede uheldigvis det fysiske papir der fulgte med, med mine log ind oplysninger. Jeg har forsøgt at få fat i dem for at få mulighed for at indtaste datoer for måling mv. og har derfor lagt besked noget nær 10 gange. Hver gang får jeg at vide at de vil ringe tilbage hvilket de ikke gør. Til sidst sende jeg målerne tilbage med en besked i kuverten, da jeg frygtede at min måling ville blive ubrugelig hvis jeg lod dem sidde længere tid end der stod i anvisningen. Jeg har stadig intet hørt.

Resposta de Radonhuset
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.