A empresa respondeu
Vi fik en meget kvalificeret rådgivning inden projektet. Selve udførslen af radon sug var meget effektiv, og kvaliteten og grundigheden fra montøren var helt i top. Der var virkelig fokus på at lev... Ver mais
A empresa respondeu
Totalt värdelösa och inte alls behjälpliga. Köpte ett test för 549kr och skickade in testet. Jag fick aldrig ett svar tillbaka. Till sist glömde jag bort det och 8 månader senare kom jag på igen att j... Ver mais
A empresa respondeu
AGX Nordic har været på det nordiske marked i mere end 10 år og har flere gange været Gazelle-virksomhed, hvilket vi selvfølgelig er stolte af. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel rådgivning, laboratorie- og gør-det-selv test, analyser/rapport og håndværksydelser indenfor bl.a. indeklima, sanering og ventilation. Blandt vores specialer er test, rådgivning og udbedring af radon og skimmelsvamp, desinficering af bygninger og enkeltrum, TVOC-måling og -udbedring, formaldehyd-målinger og -rådgivning, indeklima-undersøgelser og rådgivning samt etablering og vedligehold af ventilation. Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri og dermed omfattet af Byg Garanti. Desuden har vi alle lovpligtige godkendelser og certifikater.
Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vi fik installeret to radondræn, som aldrig kom til at virke pga. grundvand – og blev alligevel opkrævet betaling.
Frank anbefalede to radondræn for at reducere radon i vores kælder. Vi gravede to ca. 2 meter dybe huller, hvorefter installationen blev udført. Allerede efter få uger stod det klart, at løsningen ikke havde nogen effekt. Det viste sig, at rørene var fuldstændigt fyldt med grundvand og derfor aldrig kunne fungere.
Problemet er, at risikoen for højt grundvand aldrig blev nævnt – hverken mundtligt eller i kontrakten – selvom offentlige data (dingeo -> kort -> grundvand), som vi har fundet ud af nu, tydeligt viser, at grundvandsstanden i området ligger mellem 1 og 2 meter. Samtidig fortalte hans kollega om tidligere sager med samme problem og viste billeder af dem.
På trods af dette afviste Frank ethvert ansvar og fastholdt, at han ikke kunne have forudset problemet. Det fremstår ikke troværdigt, særligt når han selv oplyser at have 15 års erfaring i branchen. Hullerne indeholdt endda vand allerede ved installation, hvilket blev bortforklaret som regnvand – noget vi dog nemt kan afkræftes ved hjælp af historiske vejrdata.
Han var venlig og forsøgte at finde en alternativ løsning ved at installere vægventilatorer (derfor 2 stjerner), men insisterede samtidig på betaling for de ubrugelige radondræn og truede med inkasso.
Vi endte med at betale for ventilatorerne samt 8.500 kr. for en radondræn uden effekt – plus udgifter til udgravning og reetablering. Samlet tab ca. 12.000 kr. samt betydelig tid brugt på sagen.
Efter min vurdering er dette uacceptabelt og uprofessionelt.
Opdateret den 13. april 2026:
Vi finder det nødvendigt at tilføje en opdatering, som reaktion på dit svar fra i dag, da flere af dine udsagn ikke er korrekte. Alt dette er veldokumenteret og vi vil bede dig holde dig til fakta.
1. 'Ca. 1-2 måneder efter installationen, hvor du fortsat ikke havde betalt vores faktura, skrev du til os, at du vurderede, at grundvandet var for højt.'
Præcis tre uger og én dag efter installationen havde din kollega og vi sammen kigget på installationen og konstateret, at hullerne er fyldt med vand, og at installationen derfor ikke fungerer og at det godt kunne skyldes grundvand. Derfor har vi fået vist billederne og hørt historier om tidligere sager samme dag. Der er således ikke tale om, at vi først pegede på grundvand som en mulig årsag “ca. 1-2 måneder efter installationen” og dermed bevidst forsinkede processen. Vi har tilbageholdt betalingen, fordi der opstod en tvist om, hvem der bærer ansvaret for vandet i rørene.
2. '... insisterede du på, selv at sørge for udgravning, hvilket du gjorde en uge inden, arbejdet skulle udføres.'
Vi gravede om lørdag, og hullerne var klare lørdag aften. Frank kom mandag morgen, dvs. ca. 1,5 dag senere, for at ‘godkende’ hullerne, hans kollega tirsdag morgen for at lave installationen - så ikke en uge. Det regnede mandag, men ikke i hele weekenden (det kan dokumenteres via historiske vejrdata).
3. 'Du havde dog ikke dækket hullerne til, og de var derfor fyldt med regnvand, da vi ankom for at løse opgaven.'
Vi fulgte præcis dine instruktioner for klargøring af hullerne, og du spurgte på intet tidspunkt os om at dække dem til, heller ikke på mandag da du tjekkede hullerne. Men det regnede jo ikke hele weekenden alligevel—først mandag.
4. 'Alligevel tilbød vi dig - helt ekstraordinært og uden beregning – at installere en pumpe, så vandet kunne ledes væk. Dette ønskede du ikke, da du mente, det ville blive for dyrt i strøm.'
Dette passer heller ikke. Det ønskede vi ikke, fordi dit forslag lyder som en lappeløsning, som I forresten aldrig har prøvet før. Derfor kunne I ikke sige noget meningsfuldt om, hvorvidt det ville fungere. For resten, ville alle udgifterne til pumperne og den permanente installation have været på vores regning.
'... og må vi påpege, at vi ikke er kvalificerede til at foretage ingeniørberegninger på grundvand'
Nej og der er ingen som forventer det. Vi mener dog stadig at du burde have informeret os, før du overhovedet gik i gang med arbejdet, om at grundvandsniveauet kunne være et problem, men senest før i gik i gang med at udføre installationen. På den måde kunne vi have målt grundvandsstanden i en periode. Når et rør ligger under vandet så fungerer et radonsug ikke. Så enkelt er det faktisk og det kræver ingen yderlige ingeniørberegning.
Vandstanden i rørene påvirkes i øvrigt kun marginalt af vejret. Vi har prøvet både med og uden overdækning i perioder med og uden regn, og resultatet var altid det samme: rørene var fyldt med vand. Så nej, det skyldes ikke regnvand.
Vi har svært ved at forstå, hvordan du fortsat kan påstå dette, selv med alle de oplysninger og fakta, der er blevet fremlagt.

Resposta de AGX
Vi havde fået målt radonniveauet i vores hus til en årsmiddelværdi på 410 Bq/m3 og kontaktede AGX Nordic for at få rådgivning om hvordan vi kunne få niveauet ned. Frank var hurtig til at kigge forbi og rådede os til at starte med at få installeret radonsug under huset. Vi var selv af den overbevisning at vores hus ikke var egnet til radonsug, da der under størstedelen af huset ikke er kapillarbrydende lag. Frank kunne dog fortælle at man stadig kan reducere radonniveauet, men kunne ikke garantere hvor meget. Ugen efter vores snak installerede AGX 3 stk. radonsug imens vi var på ferie. Da vi kom hjem og startede for suget, faldt niveauet hurtigt helt ned til mellem 50 og 100 Bq/m3 (målt i januar 2026 imens der var frostvejr).
Dette er langt bedre end vi kunne have turde håbe på og vi er yderst tilfredse med den rådgivning vi fik af Frank og den løsning AGX kom med.

Resposta de AGX
Vi har fået foretaget radonsug hjemme ved os, og jeg kan her på det kraftigste anbefale agx. Ekstraordinær god service og hjælp fra start til slut, i en proces hvor man som kunde kan føle sig på udebane. Især har Frank været meget hjælpsom med at besvare alle vores spørgsmål og hjulpet selv efter installationen. En stor anbefaling herfra.

Resposta de AGX
Meget tilfreds med den rådgivning jeg har fået.

Resposta de AGX
Super tilfreds med service, håndværk og resultat på faldet i vores radon-niveau

Resposta de AGX
Jeg havde brug for hjælp til at læse og forstå resultatet af min lufttest, hvilket Frank hjalp mig meget fint med over telefonen. Da jeg ønskede en laboratorieundersøgelse af resultatet og havde brug for at få den inden weekenden, var de meget behjælpelige, og jeg fik analysen samme eftermiddag, efter jeg havde kørt ind med prøven. Tusind tak for god service og for at prioritere min sag, når der var brug for det.

Resposta de AGX
Vi fik en meget kvalificeret rådgivning inden projektet.
Selve udførslen af radon sug var meget effektiv, og kvaliteten og grundigheden fra montøren var helt i top. Der var virkelig fokus på at levere en løsning som virkede, men også passede ind i huset.
Dagen efter monteringen kunne vi se på vores måling, at radon niveauet faldt fra meget højt til næsten nul, hvor den har ligget siden. Så den leverede løsning virker meget effektivt.

Resposta de AGX
Lätt att använda och fick ett nytt test när Bring skickade tillbaka testet utan att ens leverera det. Väldigt bra service

Resposta de AGX
Jeg havde en god snak med Frank Hallenslev over tlf efter en lufttest i min bolig der slog kraftigt ud, og jeg beskrev loft hvor der er konstruktions fejl, som giver kondens og mulig skimmelsvamp...efter nogle overvejelser bad jeg om faglig vurdering heraf, for evt sag ved ejerskifte forsikringen...det ville han gerne hjælpe med. Da han kom beskrev jeg endnu engang loftkonstruktionen og han konstaterede også at det var muligt at komme derop. Hvorefter han gik rundt med fugtmåler på samtlige vægge konstaterer også at det er en vel ventileret bolig...(til sidst fandt han dog en væg der meldte om fugt nederst...så skulle jeg fjerne tapet, lave omfangsdræn...ok, efter at have fjernet blomsterkummer der stod op af væggen lige præcis der og stikprøver i væg bag og ny fugtmåling, så var fugt procent nede..andre faggrupper er også i besiddelse af en sådan.) jeg spurgte igen ind til loft, så fik jeg det svar at jeg jo bare kunne tage 6 uger til Ibiza og få det lavet i mens eller sælge huset...jeg funderede lidt over det og kunne således ikke ikke få nogen faglig vurdering vedr loft, og så var analysen faktisk ikke brugbar, så ville gerne undgå for stor en udgift, jeg skulle så bare overføre 4400 på mobilepay, jeg spurgte ind og spurgte ind, først da jeg havde betalt på mobilepay, fortalte han at der var lavet 2 test...og det også kostede, hvilket han på intet tidspunkt tidligere havde nævnt... Og han vil ikke høre på at det var udredning og dok for skimmelsvamp på loft, eller måske en dårlig TEST fra begyndelsen...det var penge lige ud af vinduet...og han vil på ingen måde se at udgangspunktet for bestilling af hans ekspertise slet ikke foregik...

Resposta de AGX
Agx Nordic installerede vores radondræn, som har reduceret radonniveauet i vores kælder virkeligt meget. Arbejdet er udført pænt og professionelt, og håndværkerne var flinke og informative. Det var tydeligt, at de vidste, hvad de lavede.
Det er svært at finde gode håndværkere, men dem Agx Nordic har sendt, har været glimrende, og den rådgivning vi har fået fra deres eksperter, har ligeledes været glimrende. Vi bruger dem helt sikkert også næste gang.
Allt fungerade bra, bra kontakt och rimlig svarstid. Kan rekommendera AGX
Beställde ett mögeltest och det var verkligen smidigt från start till mål. Leveransen gick snabbt och testet var enkelt att använda med tydliga instruktioner.
Snabb leverans av testet. Det var lätt att använda och jag fick ett tydligt svar på min mögelsituation. Rekommenderar deras mögeltest.
Beställde ett mögeltest och hygrometer för vi ska renovera källaren som fungerade jättebra.
Fik min test og den virkede upåklageligt. Hurtig levering og fin service, da jeg skulle have lidt hjælp med at få testet. Kan varmt anbefales.
Jag beställde ett luftmögeltest. Det var superlätt att använda och gav snabbt svar. Helt nöjd härifrån!
AGX løste mit problem med skimmelsvamp og desinficerede hele bygningen på ingen tid. Meget tilfreds med deres service. Varmeste anbefaling herfra.
Jeg havde en fantastisk oplevelse. Gode priser, fin vejledning og hurtig levering. Kan varmt anbefale at købe her.
Insufficient instructions resulting in a wasted test and no sort of compensation
VARNING! Köp EJ något från detta oseriösa företag. Köpte en formaldehydmätare som visade ett bra resultat och jag var nöjd till en början. Till jag insåg att mätaren visade samma resultat i alla miljöer inomhus såsom utomhus. Kontaktade företaget och jag skulle till slut skicka tillbaka mätaren. Jag fick betala närmare 300 kr i returfrakt. Fick sedan efter ett tag ett mail om att mätaren fungerade när de testade och att jag fick stå för frakten själv. Riktigt dåligt. Hur ska man egentligen kunna lita på att resultaten stämmer? Det värsta är att agx aldrig reglerade fakturan som låg hos klarna på 1275 kr. Jag kontaktade företaget via telefon och en kvinna sa gång på gång att jag skulle bli kontaktad av någon ansvarig men så blev aldrig fallet. Via mail fick jag heller inget svar. Så 1500 kr har jag nu betalat eftersom jag inte vill få betalningsanmärkningar och jag har inte ens någon produkt. Kommer definitivt gå vidare med detta om inget händer inom de närmsta dagarna!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.