Vi kørte fra København til Horsens, da RAF Motors havde den absolut med konkurrencedygtige pris ift. kilometerstand og pris den MG Marvel R, som vi købte. På alle måder en professionel og meget... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg købte en brugt Hyundai Ioniq 5 af Thomas i februar, og det var en virkelig god oplevelse fra start til slut. Thomas var nede på jorden og guidede os trygt gennem hele processen på en både profe... Ver mais
Der har bare været god service helt fra start og god hjælp hele vejen igennem! SINDSYGE søde medarbejdere! Helt oplevelsen med at lease en bil, har bare været super indtil videre! :)
Vi fik en Super venlig og Flot behandling , ved Nicolai , da vi en lørdag formiddag var ude og kikke på biler , vi var flere steder inden , men med den flotte og venlige behandling endte vi med at... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Familie ejet virksomhed etableret tilbage i 1996, som sætter en ære i en god kundeoplevelse. Virksomheden er i dag blandt landets største, med forhandlingen af Nissan samt et stort udvalg af brugte biler. Vi holder til huse på Vejlevej 160 i Horsens. Landsdækkende service og reperation af biler. Altid gratis levering af biler i hele Danmark.
Informações de contato
Vejlevej 160, 8700, Horsens, Dinamarca
- nkh@rafmotors.dk
- rafmotors.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Har handlet bil hos RAF 3-4 gange
Har handlet bil hos RAF 3 - 4 gange nu og har aldrig haft noget at klage over. Tvært imod så brokker de sig nok lidt over mig, da jeg er typen der stiller en hulens masse spørgsmål. Altid god og venlig service
Bilkøb ved RAF Motors
Jeg købte i mandags bil ved RAF motors, og jeg må sige at jeg er ekstremt tilfreds med både bilen og min samlet oplevelse.
Fra første øjeblik jeg trådte ind ved forhandleren blev jeg mødt af venligt og hjælpsomt personale. Stor tak til Thomas, som gjorde hele købsprocessen let og behagelig.
Jeg har fået en god oplevelse
Jeg har fået en god og behagelig behandling. God hjælp til at finde ud af hvordan de forskellige funktioner fungerer på bilen.
Alt i alt kan stedet kun anbefales
Som altid superflot kundeservice fra…
Som altid superflot kundeservice fra Thomas og Nicolai og Matias
Vi har handlet bil med raf motors siden Per startede i Horsens for rigtig mange år siden og har altid
Lavet nogle gode handler og blevet
Godt behandlet.
Keep up the good work
Hanne og Søren
Fantastisk oplevelse
Fantastisk god oplevelse, hele vejen igennem.
Det kan helt klart anbefales at handle bil hos raf motors
Fantastisk rådgivning og service
Stort tak til RAF for en fantastisk rådgivning og service. Følte mig tryg hele vejen igennem købsprocessen. Stor anbefaling herfra.
Kan varmt anbefale
Rigtig gode medarbejder og god service. Ham Thomas Graugaard Nielsen er den bedste sælger. Kan varmt anbefale 😃
Hilsen Kaveen
Køb af brugt bil
Fik leveret vores brugte bil den 12/7 2024, vi har fået god rådgivning af sælger, både før og efter køb. Vi har været i dialog efterfølgende, og de ting som der har været, har vi fået udbedret af værkstedet. En anbefaling herfra
vi har kun rosende ord om stedet.
vi har kun rosende ord om stedet.
Vi købte en brugt volvo hos Raf Motor.
vi fik en god rådgivning inden købet, men endnu vigtigere, fik vi også god rådgivning og service efter købe.
vi er glade for at have handlet hos RAF motor
Rigtig gode medarbejder og god service
Rigtig gode medarbejder og god service. Kan varmt anbefale 😃
Imødekommende og effektiv behandling
Imødekommende og effektiv behandling, syn, aftale og levering 👍
Behagelig oplevelse
Vi har købt vores Nissan Arya hos RAF motors i Horsens og blev mødt af Marcus Brøgger. Uroligt behagelig mand og der var god humor fra start. Kan kun anbefale at handle bil hos dem. Fik god og professionel behandling fra start til slut.
Hilsen Pia og Steen Rasmussen
Super og kompentent service vores nr
Super og kompentent service vores nr. 2 bil købt hos RAF.
Kan kun anbefale RAF.
Helle og Poul Nielsen
Godt tilfreds med min nye brugte bil.
Godt tilfreds med min nye brugte bil.
Rar og behagelig sælger (Marcus)
Så godt tilfreds med handlen
Bil til en god pris.
Bil til en god pris.. sælger (Marcus) havde virkelig styr på det og sørgede for det hele... og jeg kan varmt anbefale at handle bil der
Hurtig betjening, god service af Andreas, imødekommende, glad køber
Super god service med råd og…
Super god service med råd og vejledning. Kompetent sælger Thomas Graugaard-Nielsen, RAF Horsens
Fik fremragende service i butikken og…
Fik fremragende service i butikken og instruktion i bilens funktioner. Køber helt sikkert bil ved RAF i Horsens igen. Det er 2 gang vi køber bil ved RAF.
Super god betjening generelt
Super god betjening generelt. Altid til at snakke med og de gør alt hvad de kan for at få tilfredse kunder som kommer igen.
Bilhandel i særklasse
Vi skulle købe bil, valgte tre forhandlere og raf motors, Horsens var den første. Der mødte vi så sælgeren over alle sælgere, nemlig Thomas Graugaard-Nielsen. Vi følte os som noget særligt og kemien var helt i top. Det endte med at vi købte en særdelses lækker bil. Og allerede nu kan vi sige, at skal vi sætte bil om igen, ja, så er vi ikke i tvivl om at vi gerne kører til RAF Horsens og håber på at den samme sælger er der.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.