Had beter moeten weten en eerst reviews moeten lezen. Ook hier geen reactie op feit dat foutief produkt is geleverd. Ik zal eveneens aangifte doen. Wat leven er toch trieste mensen op deze aardkloot!... Ver mais
Ramboo Roosendaal
Veja o que dizem as avaliações
Koop hier niet, het zijn oplichters!!! Na 7 weken(!) de bestelling ontvangen en compleet anders dan wat besteld was. Uiteraard reageert de klantenservice niet meer…
Zoals iedereen hier gewoon door deze lui belazerd. Ik heb zojuist op politie.nl aangifte gedaan van internetoplichting/fraude. Ik zou iedereen willen vragen hetzelfde te doen. Kleine moeite en hopelij... Ver mais
Oplichterij. Zeggen en met foto's verkopen Ralph Lauren truien maar nappe namaak verkopen. We hadden beter moeten weten. Trap er niet in!! Klantenservice reageert uiteraard niet meer.
Oplichters
Pas op! Oplichters! 2 Ralph Lauren truien besteld maar twee merkloze truien ontvangen die er niet eens op lijken. Weggegooid geld!
-5 sterren OPLICHTERS!!!
-5 sterren deze eikels sturen je truien van 5 euro en adverteren met ralphlauren etc waardeloze dropshipper oplichters! hoe
Niet bij bestellen ! Kat in de zak verkopers!
Ook ik, die geregeld online besteld was net te snel met bestellen. Dom, dom, dom, ik heb idd de goederen ontvangen, maar ze leken in geen enkel opzicht op de artikelen die ze op hun webshop laten zien. Gewoon oplichting. De moraal van het verhaal, check ALTIJD vooraf bij wie je eigenlijk van plan bent om te kopen!
Zijn oplichters
Zijn oplichters, geleverde spullen zijn goedkope truien had Ralph Lauren besteld. Geen mogelijkheid om spullen terug te sturen. Schoften zijn het....
Nooit bestellen!
Scam, 4 merktruien besteld, maar 4 totaal andere broltruien die er niet eens op lijken gekregen. Nooit bestellen!
KOOP HIER NIETS!!
KOOP HIER NIETS!!! Zijn oplichters. Gebreide zip truien zijn goedkope fleeze truien. Werkelijk schandalig.
Rotzooi
1 ster is nog te veel! Je krijgt een totaal ander product van rotzooi kwaliteit! Bestel hier niet!!
Vreselijk = horrible
Helaas net zoals de andere reviews : complete troep zonder retour mogelijkheid
Frauduleuze bestelling
Hetgeen ik had besteld komt alles behalve overeen met hetgeen de website aangeeft.
Als je dan vraagt voor een retour komt men dan met een korting van 10% waar ik niets aan heb, want dat artikel zal dan ook niet kloppen.
€70 gewoon in de vuilbak & geen respons meer van de klantenservice.
Triestige bedoeling. Koop hier niets!
Niks bestellen bij deze site!
Niks bestellen bij deze site!!
Een en al oplichting!
Sturen iets totaal anders op dan je besteld hebt wat van een merk moet zijn en vervolgens geven ze niet meer thuis.. 80 euro lichter door ze.
1 ster is nog te veel net als ander 2…
1 ster is nog te veel net als ander 2 Ralph Lauren truien besteld en 2 nep truien in verkeerde kleur ontvangen.
na veel gemail retoursformulier ontvangen of ik het even naar Maco op de Philipinnes wil sturen.
En zelf de kosten betaal. heb ze toen gemaild dat ik dat niet doe en ze ingebreken heb gesteld daarna niets meer gehoord.
Inderdaad oplichting
Inderdaad oplichting
Zelfde ervaring als alle andere reviews. Jammer dat ik ze achteraf pas lees.
Dit moet niet kunnen, ik ga nader onderzoeken waar ik dit nog meer kan melden
Oplichters
Helaas, niet goed gecheckt, maar Ramboo Roosendaal is een stomme dropshipper in Hongkong. Leveren troep en retourneren wordt heel moeilijk gemaakt. Zeker niks kopen dus.
Scam
Scam! 2 ralph lauren truien besteld en goedkope chinese rommel gekregen. Email adres is niet bereikbaar
OPLICHTERS tot en met!
OPLICHTERS tot en met!
Hier niet bestellen, je krijgt een paar alieexpress truien die nergens op lijken en je krijgt het niet retour gestuurd. Probeer nu al dagen een retourformulier te regelen, maar ik krijg elke keer weer 2-3 standaardmails met kortingscodes op de volgende aankoop.
Misleidend
Misleidend, bewust merk kleding aanbieden, en troep verzenden
Liever 0 sterren - pure oplichting
Liever 0 sterren
verkeerde artikels geleverd. dan de standaard-mail gekregen na 2x duidelijk aandringen.
Goedendag!
Bedankt voor je bericht, ik help je graag. Het spijt me te horen dat u het pakket wilt retourneren.
Je kunt gebruik maken van onze 14 dagen tevredenheidsgarantie. Dit betekent dat je het product aan ons kunt retourneren. Als je de aankoop wilt retourneren, moet het product inclusief alle geleverde accessoires, onbeschadigd en in originele staat en verpakking aan ons worden geretourneerd. Beschadigde of zichtbaar gebruikte goederen worden niet geaccepteerd.
Om je herroepingsrecht in te roepen, gebruik je het retourformulier.
Je kunt het retourformulier downloaden via de bijlage in deze e-mail.
Wij adviseren je vriendelijk om je retourzending met track & trace code te versturen. Zonder deze code kunnen wij je pakket helaas niet volgen. Je kunt deze track & trace code opvragen bij het postkantoor bij het versturen van je pakket.
De kosten van een retourzending zijn voor rekening van degene die een retourzending verstuurt.
Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om deze e-mail te beantwoorden.
We helpen je graag verder!
Het beste,
Anna
retourneren kan :
Als je niet tevreden bent over de door jou bestelde artikelen dan heb je de mogelijkheid om
deze binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Stuur het ingevulde retourformulier mee
met de zending. Indien dit formulier niet volledig is ingevuld, kunnen we de retouraanvraag
niet in behandeling nemen. De retourkosten zijn voor de verzender.
Een retourzending dient te zijn voorzien van track & trace code. De verzender is altijd
verantwoordelijk voor de verzending. De retourkosten zijn altijd voor de verzender.
Retouradres:
Goodiesforyou Limited
Shark Motorparts, Purok 5
Hijo, Compostela Valley
8806, Maco
The Philippines
Nep producten/ extreme hoge retourkosten
Advertentie merkkleding, realiteit nep producten en slechte kwaliteit. hoge kosten retour. Bestelling moest geretourneerd worden naar de Filipijnen. Kosten, 50,-.
Dit is de reinste oplichting
Dit is de reinste oplichting.
Je besteld een zogenaamde ralph Lauren truien, en je krijgt twee vodden die totaal niet lijken nog de kleur hebben wat je besteld heb, en het antwoord van Ramboo ?
Hallo,
Bedankt dat je ons hebt gebeld en dit onder onze aandacht hebt gebracht. We stellen uw feedback zeer op prijs.
We bieden onze oprechte excuses aan voor eventuele verwarring of teleurstelling die dit heeft veroorzaakt. Wees ervan verzekerd dat de afbeeldingen op onze website een representatie zijn van de artikelen. Hoewel we streven naar nauwkeurigheid, kunnen er soms verschillen in uiterlijk zijn.
Om onze waardering voor je begrip te tonen, willen we je graag een kortingscode van 10% aanbieden op je volgende aankoop. Als je geïnteresseerd bent, laat het ons dan weten, dan genereren we een speciale code voor jou.
Daarnaast hebben we een disclaimer toegevoegd op onze website om dit te verduidelijken voor onze klanten.
Bedankt voor je begrip en we kijken ernaar uit om je weer van dienst te zijn!
Anna
Medewerker Klantenservice
Oplichters
Ze geven aan dat je je aankoop binnen 24 uur kan annuleren. Niets van waar. Zelfs niet binnen 1 uur. Zeer slecht bedrijf, sterker dit is oplichterij en hier wordt niets aan gedaan. Blijkbaar is dit toegestaan en zal je je recht zelf moeten halen. Maar een goed advies lees eerst de reviews en koopt hier niets