RAMEDER.DK - anhængertræk,cykelholdere,tagbøjler Avaliações 1.373

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte tagbøjler til min tagboks, og det var super nemt at finde de rigtige, fordi man bare kunne indtaste nummerpladen og kun fik vist produkter, der passer til bilen. Kan klart anbefales.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Havde bestilt tagbøjler der skulle passe til min bil. Da jeg skulle montere dem i dag, passer de IKKE til min bil. Jeg skal først købe tagrælinger til bilen. Det anede jeg ikke. Det burde stå at produ... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heute wurde an meinem Wagen eine AHK,von der Bestellung der Kupplung bis zum Einbau lief alles wie am Schnürchen. Beratung am Telefon vor dem Kauf professionell, Terminabsprache 1a. Am Montagetag Übe... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er efterhånden ved at blive en forventning mere end noget andet med hurtigt levering. Men ganske fint med denne service. Som forbruger er det rigtige godt. Selve produktet virker som godt kvalitet... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Atacadista de Peças para Carros
  2. Loja de Autopeças

Escrito pela empresa

Over 85.000 produkter i sortimentet Den største online shop for anhængertræk, el-sæt, cykelholdere og tagbøjler. Hos os kan du nemt finde den rigtige anhængerkobling til dit køretøj. Den største onlineshop for anhængertræk, elsæt, cykelholder og tagbøjler i Danmark Hvem er Rameder? Rameder Anhängerkupplungen und Autoteile GmbH er en mellemstor virksomhed, der blev grundlagt i 1996 og som har specialiseret sig i salg af anhængertræk og kabelsæt til alle køretøjer, ligemeget om det er personbil, van, SUV eller varebil. Virksomheden har i fortiden opnået en årlig salgsvækst på 20-40 procent. Med omkring 240.000 afsendte anhængertræk om året, er Rameder i området eftermontering af anhængertræk, komplette sæt og elsæt, markedsleder i Europa og siden et par år repræsenteret i Danmark. Hvorfor skal du købe anhængertræk, cykelholder og autotilbehør på rameder.dk? Hvis du forventer et konkurrenceløs stort udvalg og top priser af anhængertræk og elsæt fra kendte mærkeproducenter, som fx fra Westfalia, Bosal Oris, GDW, Brink, Autohak eller Thule, ligesom en intuitiv betjenelig produktsøgning via registreringsnummer, så er du hos Rameder netop rigtigt. Desuden har vores kunder, for at få flere informationer og rådgivning, mulighed for at henvende sig til vores service hotline eller kontaktere os per e-mail. Køb nu anhængertræk, fordi Rameder som markedsleder sælger omkring 60 procent af alle anhængertræk af det samlede aftermarket – det er mere end 200.00 stk pr. år. Konsekvens: Ingen anden forhandler af anhængertræk har mere erfaring og kan forhandle bedre priser hos leverandørerne til dig. For udvalget gælder det, at Rameder ikke kun tilbyder de typiske produkter, men nogle trækanordninger bliver med stor opbydelse og eksklusiv produceret til Rameder. Dine fordele ved onlinekøb hos rameder.dk I vores overskuelig designede shop under rameder.dk, finder du med, indtastning af dit køretøj, med det samme de passende produkter – ligemeget om du køber cykelholder, anhængertræk eller tagbøjler. På grund af vores størrelse og markedsleder position i Europa, kan vi, hos et stort antal af mærkeproducenter, forhandle for dig bedre betingelser og tilbyde produkter til top priser. Best price garanti på anhængertræk og elsæt 4 ugers fuld returneringsret Rabatkupon på 75 kroner ved abonnering af nyhedsbrev Hurtig og billig forsendelse med UPS indenfor 72 timer Meget billig fragt Mange betalingsmuligheder Registreringsnummer søgning til nem køretøjsudvalg Support ved montering igennem uddannede mekanikere Kunderådgivning før og efter købet Vi fører alle TOP mærker som Thule, Westfalia, Brink etc. Stor kundetilfredshed Anhængertræk og elsæt? Hvilke artikler har vi ellers i programmet? Rameder står som det første for billige og af høj kvalitet bestående anhængertræk og elsæt. For at supplere vores produktsortiment har vi spurgt ogs, hvad der fornuftig passer til forventingerne af vores kunder og vores kompetence. At et anhængertræk også byder fordele uden anhænger, stilles under bevis med vores store udvalg af passende cykelholdere. Her er vi nemlig også den første adresse når det gælder pris, service og kvalitet. Vi fører produkter af mange renommerede producenter, men vi kan også tilbyde fordelagtige mærker. Anængertilbehør og biltilbehør, ligesom fodmåtter, bagagerumsbakker, tagbøjler, cykelholder til montage på taget og bagklapholdere, tæller desuden til tilbudet på rameder.dk. Er der kvalitets forskel hos producenterne af anhængertræk? Rameder fører ved siden af anhængertræk af renommerede OEM mærker, som Bosal, Brink, Oris eller Westfalia også produkter fra GDW, MVG eller Autohak. Dette giver vores kunder sikkerheden og præcisionen af mange års erfaring og højeste kvalitets standard. Billigprodukter fra fjernøsten fremstår for det meste ikke kun med en dårlig korrosionsbeskyttelse, men desuden også med en dårlig passform og skal ved monteringen bearbejdes med stor opbydelse. Det kan koste meget tid og nerver – eller dyre værkstedstimer. Til test formål monterer Rameder mange produkter selv, for dermed at garantere en nemmere montering. Kvalitet gør sig på lang tid også betalt ved slitagen: Rameder sætter pris på, for eksempel, belastningstæsten CARLOS TC. Hos denne simuleres den fuldstændige livscyklus af et anhængertræk. Hvorfor skal jeg købe et anhængertræk forholdsvis komplet sæt online og ikke i værkstedet? Når ønsken til en trækanordning opstår, er rameder.dk det perfekte kontaktsted. Her får kunden med få klik at vide, om det ønskede anhængertræk kan eftermonteres på sin bil og om trækket er på lager. Skulle der mod forventning, ikke være et passende produkt tilgængelig, så kan der for det meste, heller ikke nogen anden leverandør tilbyde et passende produkt i samme kvalitet. Rameder er desuden ofte billiger end eftermonteringsløsningerne fra bilproducenterne og underbyder for det meste også andre aftermarket leverandører. Hvis du nu støder på dine grænser ved montering af et anhængertræk og dog alligevel tør montagen selv, så kan du tage fat på vores egen support, bestående af uddannede mekanikere, igennem en separat teknik hotline. Du foretrækker til montage af anhængertræk, heller et professionelt værksted? Igennem det meget udbredte reservedels managementsystem TecDoc, har bilværksteder tilgang til alle Rameder produkter og kan, takket abejdstids angivelser, afgive et præcist tilbud på en montage. Rameder Service 4 ugers fuld returret Support fra uddannede bilmekanikere hurtig og fordelagtig forsendelse Kunderådgivning før og efter købet Nummeret 1 Nummer 1 inden for anhængertræk 250.000 solgte anhængertræk pr. år. Bedste prisgaranti på anhængertræk og elsæt TOP-mærker som Thule, Westfalia, etc.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 61% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har for en uge siden bestilt et sæt…

Har for en uge siden bestilt et sæt tagbøjler. Pakken er registreret og sendt - men pakken har ikke flyttet sig siden 4 april. Skrev til kundeservice igår, men intet svar. Ingen varet modtaget, men pengene er trukket. Første gang jeg handler her og desværre nok også sidste gang.

3 de abril de 2025

Kære kunde

Mange tak for din besked. Vi vil gerne oprigtigt undskylde for de ulejligheder, du har oplevet. Din tagbøjle blev på bestillingsdagen straks overgivet til DPD. Desværre har vi herefter ikke længere indflydelse på forsendelseshastigheden. Normalt leveres pakken inden for 72 timer. Vi beklager meget, at det i dit tilfælde tager længere tid.

Tagbøjler

Købte tagbøjler, der fuldt ud levede op til forventningen. Hurtig levering fra Tyskland.

21 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Defekt vare, tagbøjler der ikke passer, og dårlig service

jeg bestilte tagbøjler og cykelholder til min bil ved at bruge nummerplade funktion.

Jeg modtager cykelholderen først, den havde en skrue uden gevind hvilket betød at den ikke kunne monteres sikkert.
Kundeservice telefonen står til at være åben 8-15, men lige meget hvornår jeg har ringet kommet jeg ikke igennem før kl. 11-12. Man får ikke noget kønummer eller callback, så man har ingen idé om hvor langt man er i køen.
Når man så trykker 2 for en engelsk talende, så bliver telefonen alligevel taget på tysk.
Derudover er de også langsomme til at svare på mail, og ofte svarer de slet ikke. Jeg får dog efter noget tid tilsendt en ny skrue, efter igen over 1 uges ventetid.

Da jeg så får tagbøjlerne over 1 uge senere, så finder jeg ud af at de slet ikke passer til min bil på trods af at jeg har brugt deres nummerplade funktion. Beslaget der medfølger er et universal beslag der på ingen måde kan passe til så mange forskellige biler inkl. min egen.

Jeg anmoder så om at sende det hele retur til rameder. De kan ikke bare lave et retur label. Istedet er jeg tvunget til at blive hjemme så Postnord kan hente det. Vi aftaler at det bliver hentet tirsdag d. 11 marts, men istedet får jeg pludeslig 2 bookinger. En til d. 11 marts og en til d. 12 marts. Efter igen at bøvle med at få konkret svar på mail og vente i evigheder på deres telefon, ved de ikke hvorfor jeg har modtaget 2 bookinger, men det var d. 11 marts som jeg skulle gå ud fra.

Jeg bliver hjemme hele dagen d. 11 marts, men der kommer ingen og i postnord appen står der bare "forsendelse ikke tilgængelig for afhentning". Så jeg har spildt en hel dag på at sidde hjemme og nu skal jeg igen forsøge at sidde hjemme en hel dag og håbe på at der kommer nogen.

Rameder har ikke formået at håndtere det her på en måde som gør det nemt for mig som kunde, og de er simpelthen for dårlige til at kommunikere klart og tydeligt. Hele oplevelsen har været horribel og vil ikke anbefale rameder til nogen.

Hold jer til en dansk forhandler istedet.

EDIT:
Jeg har sidenhen sendt alt tilbage til Rameder. Det er nu over 1 måned siden de modtog det, og jeg har endnu ikke modtaget mine pengeretur eller fået nogen kredit nota. Jeg har rykket dem adskellige gange, men enten svare de ikke eller også bliver de ved med at komme med dårlige undskyldninger

11 de março de 2025

Kære kunde,
Mange tak, fordi du har taget dig tid til at dele din feedback med os. Vi beklager virkelig, at din oplevelse med vores levering, kundeservice og returhåndtering ikke har levet op til dine forventninger. Det er på ingen måde den standard for kvalitet og service, vi ønsker at tilbyde vores kunder.

Vi er kede af, at cykelholderen var defekt, og at du måtte vente længe på en erstatningsskrue. Vi beklager også, at de bestilte tagbøjler ikke passede, selvom du brugte vores nummerpladefunktion. Vi vil undersøge dette internt for at sikre, at vores køretøjsvalg fungerer korrekt fremover.

Vi tager din kritik af vores kundeservices tilgængelighed meget alvorligt. Vi arbejder løbende på at forbedre vores service – både telefonisk og via e-mail. Det er meget beklageligt, at der opstod forvirring og besvær i forbindelse med returneringen. Vi vil tage sagen op med PostNord for at undgå lignende problemer i fremtiden.

Din feedback hjælper os med at optimere vores processer yderligere. Hvis du stadig har ubesvarede spørgsmål eller har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Firmaet gør ikke opmærksom på at…

Firmaet gør ikke opmærksom på at leveringen er en del længere end man er vant til fra firmaer med lokation i Danmark.
Hvilket minder mig om at de slet ikke nævner at dette er et tysk firma som reklamere med at de er Danmarks førende leverandør.
Derudover må man forvente ekstra, ekstra, ekstra lang ekspeditionstid når man returnere sine vare.
Jeg returnerede mine penge vare den 29.01.2025 for knap 1400€ og her den 09.03.2025 afventer jeg stadig godt 1200€. Da varen skal efterses inden pengene kan returneres. Og varen blev aldrig pakket ud, den er blot returneret i original emballage pga. den lange leveringstid, kom varen ikke tids nok.

Til gengæld var de vældig hurtige til at slette alle mine køb som var registeret under mit kundenummer på deres hjemmeside.

9 de março de 2025

Kære kunde,
Mange tak for din feedback. Vi beklager meget, at din oplevelse med vores leveringstider, returproces og kommunikation om vores virksomhed ikke har levet op til dine forventninger.

Ja, vi sælger vores produkter i hele Europa, herunder også til Danmark. Vi forstår, at leveringstiderne kan opleves som længere sammenlignet med lokale forhandlere, og vi vil fremover være endnu mere gennemsigtige omkring dette.

Angående din tilbagebetaling beklager vi forsinkelsen. Vi vil refundere købsbeløbet hurtigst muligt.

Derudover vil vi gerne præcisere, at vi under ingen omstændigheder sletter køb eller ordrer fra kundekonti. Hvis du ikke længere kan se dine ordrer, undersøger vi det gerne for dig.

Vi takker dig for din ærlige feedback og arbejder løbende på at forbedre vores processer.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte communicatie en zeer langzaam in afhandeling

Bij retourneren was erg geen duidelijk beleid. Op mails werd pas gereageerd als er 2 mails achteraan kwamen. Vervolgens krijg je smoesjes waarom alles lang duurt. Na retour 4 weken gewacht en gehaald om te vragen wanneer ze eindelijk je geld terug storten.
Communicatie verloopt eerst gewoon in NL en dan ineens engels en Duits.
Denk goed na voor je hier iets besteld.

19 de fevereiro de 2025

Resposta da RAMEDER.DK - anhængertræk,cykelholdere,tagbøjler

Kære kunde, Vi beklager meget, at du ikke har været tilfreds med vores returproces og kommunikation. Det er vores mål at tilbyde vores kunder en gnidningsfri og gennemsigtig oplevelse. At der i dit tilfælde er opstået forsinkelser, lever ikke op til vores standarder, og vi undskylder oprigtigt for ulejligheden. Vi tager din feedback meget alvorligt og arbejder løbende på at optimere vores interne processer for at forbedre både returhåndteringen og kommunikationen. Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende din tilbagebetaling, bedes du kontakte vores kundeservice igen. Med venlig hilsen, dit rameder.Team

God hjemmeside

God hjemmeside
God info vedr. levering

5 de fevereiro de 2025

Resposta da RAMEDER.DK - anhængertræk,cykelholdere,tagbøjler

Kundetilfredshed er meget vigtigt for os, og vi er glade for, at du har valgt Rameder. Tak for den 5-stjernede bedømmelse.

Hurtigt levering

Hurtigt levering. Gode priser. Nem hjemmeside at finde rundt på

26 de janeiro de 2025

Resposta da RAMEDER.DK - anhængertræk,cykelholdere,tagbøjler

Mange tak for din feedback! Vi er glade for, at du er helt tilfreds.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fejl i produkt, hurtig action fra service

Hurtig levering, men produktet er fejlbehæftet.

Tagbøjler med forskellige monteringsbeslag, enten var de skæve eller forkerte?

Hurtig response og eftersendelse af erstatningsdele

28 de janeiro de 2025

Kære kunde,
Mange tak for din ærlige feedback. Vi beklager, at de leverede tagbøjler ikke levede op til dine forventninger. Vores kunders sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi undersøger gerne din sag og finder en passende løsning. Send os venligst billeder af de skæve eller forkerte beslag til info@rameder.dk. Tak for din hjælp!
Med venlig hilsen, Rameder-teamet

Godt produkt i forhold til pris

Godt produkt i forhold til pris
Levering var som forventet, ingen problemer. Anbefales!

3 de fevereiro de 2025

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Useriøst firma, der ikke levere.

Jeg bestilte et anhængertræk den 28/12 2024. Den 2/1 2025 hævede de pengene og så har de ellers skubbet leverancen gang på gang. Den skulle blive leveret den 27/1, så blev det den 9/3 og nu 15/6.
Dybt useriøst firma, jeg ville holde mig væk.
De er hurtige til at hæve pengene og så kan levering bare flyttes ud i fremtiden. Jeg tænker firmaet kan have brug for penge og jeg håber da virkelig at de kan sende penge retur, lige hurtigt som de er til at indkræve dem.

28 de dezembro de 2024

Kære kunde,
Vi forstår din frustration over forsinkelsen af leveringen og vil gerne oprigtigt beklage. Desværre er vi i dette tilfælde afhængige af vores producent, som gentagne gange har informeret os om forsinkelser. Det ser ud til, at der er uforudsete udfordringer i produktionen af anhængertrækket, som vi desværre ikke har direkte indflydelse på.

Som alternativ kan vi tilbyde dig et fastmonteret anhængertræk. Hvis dette kunne være en mulighed for dig, giver vi dig gerne flere oplysninger. Skulle du i stedet ønske at annullere din ordre, refunderer vi naturligvis det betalte beløb. Venligst send din beslutning sammen med dit ordrenummer via e-mail til info@rameder.dk, så vi hurtigst muligt kan behandle din tilbagebetaling.

Vi beklager endnu en gang de ulejligheder, dette har medført, og takker for din forståelse. Vi håber at kunne tilbyde dig en tilfredsstillende løsning.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt iorden fra og finde rundt på…

Alt iorden fra og finde rundt på hjemmesiden og levering.
Varm anbefaling herfra +++++

21 de janeiro de 2025

Resposta da RAMEDER.DK - anhængertræk,cykelholdere,tagbøjler

Vi takker dig for din positive 5-stjernede bedømmelse og ønsker dig god tur!

Et mærkeligt firma

Bestilte anhængertræk den 19. januar og pengene blev hævet fra kontoen den 21. januar.

Mig bekendt må pengene ikke hæves inden varen er afsendt, og det er først i dag den 27. januar får jeg oplysning om at pakken er overdraget til et fragtfirma.

Der er ingen oplysninger om hvem fragtfirmaet er eller track and trace oplysninger.

27 de janeiro de 2025

Kære kunde,
Vi forstår din frustration og vil gerne beklage ulejligheden. Desværre har producenten flere gange meddelt os om forsinkelser i leveringen af dit anhængertræk, hvilket vi desværre ikke har indflydelse på. Vi sørgede dog for at informere dig om, at produktet forventeligt først ville være tilgængeligt den 29. januar.
Derfor er vi ekstra glade for, at vi allerede modtog varen den 27. januar, så din ordre nu er på vej til dig. Forsendelsen sker med GLS, og vores kunder modtager normalt automatisk en forsendelsesbekræftelse med trackingnummer. Hvis du ikke har modtaget disse oplysninger, så kontakt os endelig – vi hjælper dig gerne!
Tak for din forståelse og tålmodighed.
Dit rameder. team

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais