Bestilte tagbøjler til min tagboks, og det var super nemt at finde de rigtige, fordi man bare kunne indtaste nummerpladen og kun fik vist produkter, der passer til bilen. Kan klart anbefales.
Veja o que dizem as avaliações
Havde bestilt tagbøjler der skulle passe til min bil. Da jeg skulle montere dem i dag, passer de IKKE til min bil. Jeg skal først købe tagrælinger til bilen. Det anede jeg ikke. Det burde stå at produ... Ver mais
Heute wurde an meinem Wagen eine AHK,von der Bestellung der Kupplung bis zum Einbau lief alles wie am Schnürchen. Beratung am Telefon vor dem Kauf professionell, Terminabsprache 1a. Am Montagetag Übe... Ver mais
A empresa respondeu
Det er efterhånden ved at blive en forventning mere end noget andet med hurtigt levering. Men ganske fint med denne service. Som forbruger er det rigtige godt. Selve produktet virker som godt kvalitet... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Over 85.000 produkter i sortimentet Den største online shop for anhængertræk, el-sæt, cykelholdere og tagbøjler. Hos os kan du nemt finde den rigtige anhængerkobling til dit køretøj. Den største onlineshop for anhængertræk, elsæt, cykelholder og tagbøjler i Danmark Hvem er Rameder? Rameder Anhängerkupplungen und Autoteile GmbH er en mellemstor virksomhed, der blev grundlagt i 1996 og som har specialiseret sig i salg af anhængertræk og kabelsæt til alle køretøjer, ligemeget om det er personbil, van, SUV eller varebil. Virksomheden har i fortiden opnået en årlig salgsvækst på 20-40 procent. Med omkring 240.000 afsendte anhængertræk om året, er Rameder i området eftermontering af anhængertræk, komplette sæt og elsæt, markedsleder i Europa og siden et par år repræsenteret i Danmark. Hvorfor skal du købe anhængertræk, cykelholder og autotilbehør på rameder.dk? Hvis du forventer et konkurrenceløs stort udvalg og top priser af anhængertræk og elsæt fra kendte mærkeproducenter, som fx fra Westfalia, Bosal Oris, GDW, Brink, Autohak eller Thule, ligesom en intuitiv betjenelig produktsøgning via registreringsnummer, så er du hos Rameder netop rigtigt. Desuden har vores kunder, for at få flere informationer og rådgivning, mulighed for at henvende sig til vores service hotline eller kontaktere os per e-mail. Køb nu anhængertræk, fordi Rameder som markedsleder sælger omkring 60 procent af alle anhængertræk af det samlede aftermarket – det er mere end 200.00 stk pr. år. Konsekvens: Ingen anden forhandler af anhængertræk har mere erfaring og kan forhandle bedre priser hos leverandørerne til dig. For udvalget gælder det, at Rameder ikke kun tilbyder de typiske produkter, men nogle trækanordninger bliver med stor opbydelse og eksklusiv produceret til Rameder. Dine fordele ved onlinekøb hos rameder.dk I vores overskuelig designede shop under rameder.dk, finder du med, indtastning af dit køretøj, med det samme de passende produkter – ligemeget om du køber cykelholder, anhængertræk eller tagbøjler. På grund af vores størrelse og markedsleder position i Europa, kan vi, hos et stort antal af mærkeproducenter, forhandle for dig bedre betingelser og tilbyde produkter til top priser. Best price garanti på anhængertræk og elsæt 4 ugers fuld returneringsret Rabatkupon på 75 kroner ved abonnering af nyhedsbrev Hurtig og billig forsendelse med UPS indenfor 72 timer Meget billig fragt Mange betalingsmuligheder Registreringsnummer søgning til nem køretøjsudvalg Support ved montering igennem uddannede mekanikere Kunderådgivning før og efter købet Vi fører alle TOP mærker som Thule, Westfalia, Brink etc. Stor kundetilfredshed Anhængertræk og elsæt? Hvilke artikler har vi ellers i programmet? Rameder står som det første for billige og af høj kvalitet bestående anhængertræk og elsæt. For at supplere vores produktsortiment har vi spurgt ogs, hvad der fornuftig passer til forventingerne af vores kunder og vores kompetence. At et anhængertræk også byder fordele uden anhænger, stilles under bevis med vores store udvalg af passende cykelholdere. Her er vi nemlig også den første adresse når det gælder pris, service og kvalitet. Vi fører produkter af mange renommerede producenter, men vi kan også tilbyde fordelagtige mærker. Anængertilbehør og biltilbehør, ligesom fodmåtter, bagagerumsbakker, tagbøjler, cykelholder til montage på taget og bagklapholdere, tæller desuden til tilbudet på rameder.dk. Er der kvalitets forskel hos producenterne af anhængertræk? Rameder fører ved siden af anhængertræk af renommerede OEM mærker, som Bosal, Brink, Oris eller Westfalia også produkter fra GDW, MVG eller Autohak. Dette giver vores kunder sikkerheden og præcisionen af mange års erfaring og højeste kvalitets standard. Billigprodukter fra fjernøsten fremstår for det meste ikke kun med en dårlig korrosionsbeskyttelse, men desuden også med en dårlig passform og skal ved monteringen bearbejdes med stor opbydelse. Det kan koste meget tid og nerver – eller dyre værkstedstimer. Til test formål monterer Rameder mange produkter selv, for dermed at garantere en nemmere montering. Kvalitet gør sig på lang tid også betalt ved slitagen: Rameder sætter pris på, for eksempel, belastningstæsten CARLOS TC. Hos denne simuleres den fuldstændige livscyklus af et anhængertræk. Hvorfor skal jeg købe et anhængertræk forholdsvis komplet sæt online og ikke i værkstedet? Når ønsken til en trækanordning opstår, er rameder.dk det perfekte kontaktsted. Her får kunden med få klik at vide, om det ønskede anhængertræk kan eftermonteres på sin bil og om trækket er på lager. Skulle der mod forventning, ikke være et passende produkt tilgængelig, så kan der for det meste, heller ikke nogen anden leverandør tilbyde et passende produkt i samme kvalitet. Rameder er desuden ofte billiger end eftermonteringsløsningerne fra bilproducenterne og underbyder for det meste også andre aftermarket leverandører. Hvis du nu støder på dine grænser ved montering af et anhængertræk og dog alligevel tør montagen selv, så kan du tage fat på vores egen support, bestående af uddannede mekanikere, igennem en separat teknik hotline. Du foretrækker til montage af anhængertræk, heller et professionelt værksted? Igennem det meget udbredte reservedels managementsystem TecDoc, har bilværksteder tilgang til alle Rameder produkter og kan, takket abejdstids angivelser, afgive et præcist tilbud på en montage. Rameder Service 4 ugers fuld returret Support fra uddannede bilmekanikere hurtig og fordelagtig forsendelse Kunderådgivning før og efter købet Nummeret 1 Nummer 1 inden for anhængertræk 250.000 solgte anhængertræk pr. år. Bedste prisgaranti på anhængertræk og elsæt TOP-mærker som Thule, Westfalia, etc.
Informações de contato
Am Eichberg Flauer 1, 07338, Leutenberg / OT Munschwitz, Alemanha
- +49 3 67 34 / 35 416
- info@rameder.dk
- rameder.dk
Respondeu a 61% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hurtig levering. Håber at produktet passer til min bil

Resposta da RAMEDER.DK - anhængertræk,cykelholdere,tagbøjler
Hurtig levering og effektiv levering.
Hurtig levering og effektiv levering.

Nie wieder!Wir haben Dachträger bestellt
Wir haben Dachträger bestellt, die leider nicht passen.
Das Rücksenden gestaltet sich soooo schwierig, dass wir sicher nie mehr bestellen!
Es wird erwartet tagelang zu Hause zu warten, bis jemand das Paket wieder abholt und natürlich gibt es das Geld bis dahin nicht zurück!Gar nicht zu empfehlen!!!

Mangler stadig en vare efter 44 dage
Mangler stadig en vare, hvor pengene blev trukket for 44 dage siden.
Bestilte 1 vare med 2 stk tilbehør den 28/11-2024. 2/12-2024 blev pengene trukket på min konto. Kort tid efter kom de 2 stk tilbehør. Selve varen, som er forudsætningen for at kunne bruge det allerede leverede tilbehør, har jeg endnu ikke set skyggen af, her 44 dage efter pengene blev trukket.
Når jeg kontakter Rameder, får jeg det samme standard svar, at varen er sendt, og at de vil undersøge hvor det er, og vende tilbage. Det er endnu ikke sket...
Gad vide om mine små 9000 kr. er spildt?

Resposta da RAMEDER.DK - anhængertræk,cykelholdere,tagbøjler
Hurtig levering. Varen var i orden, samleanvisningen nem at forstå.

Dakdragers besteld
Dakdragers besteld. 3 keer gemaild met de vraag welke ik nodig heb voor mijn auto. Zelfs mijn kenteken erbij gedaan. Ze verwezen me continu naar de zelfde. Deze besteld die natuurlijk niet goed zijn. Ik mag ze terug sturen maar de verzend kosten zijn voor mij.
Aantal mails gestuurd maar verwijzen me elke keer terug dat de kosten voor mij zijn. Lijkt mij geen nette service als ze zelf 3 keer fout zitten. En aangeven dat het goed komt.

En meget hurtig levering
En meget hurtig levering. Fin service

Nem og hurtig levering
Nem og hurtig levering
Det eneste minus var at man ikke kan betale med mobilpay eller appel pay.

Resposta da RAMEDER.DK - anhængertræk,cykelholdere,tagbøjler
Rimelig hurtig levering men den var…
Rimelig hurtig levering men den var ikke pakket ordentligt. Pakken var gået op i den ene ende. Heldigvis manglede intet.

perfekt product og levering
perfekt product og levering ! tagbøjler

Manglede Dansk brugveledning
Jeg havde gerne set at der var noget dansk vejledning som,I pligt til medsende.

alt var i orden

Resposta da RAMEDER.DK - anhængertræk,cykelholdere,tagbøjler
Leveringstiden er alt alt alt for lang
I skrivende stund kan jeg ikke svare på om produktet er god, fordi varen stadig er under levering. Det er nu ca 10 dage siden jeg bestilte og har stadig ikke modtaget noget. Måske I skulle vælge en anden kurrer, feks DHL eller gls. DHL var i stand til at levere en pakke på lige over 24 timer, som også kom fra Tyskland. Syntes det meget dårligt at leveringstiden er så ringe

Resposta da RAMEDER.DK - anhængertræk,cykelholdere,tagbøjler
Det hele forløb nemt og smidigt

Resposta da RAMEDER.DK - anhængertræk,cykelholdere,tagbøjler
Det var en god oplevelse og et godt…
Det var en god oplevelse og et godt produkt af god kvalitet

Resposta da RAMEDER.DK - anhængertræk,cykelholdere,tagbøjler
Nem og overskuelig hjemmeside.
Nem og overskuelig hjemmeside.
Stort udvalg til fornuftige priser.

Skift PostNord ud
Alt var ok, indtil pakken overgik til PostNord...så gik det i stå, og kun dårlige undskyldninger derfra..Nb. notat vedr levering overføres ikke ifølge PostNord. Nbb. Rameder kan ikke skrive specialtegn så som æøå på pakkeseddel/label, måske også et problem når levering er til Øberg i Dragør ... skift PostNord ud..

Hæver penge 2 måneder før levering
Bestilte 29. september 2024 en Thule Arcos bagageboks med forventet levering 9. oktober 2024.
30. september hæver Rameder hele beløbet (ca. 9.500 danske kr./1.300 EUR).
9. Oktober sender Rameder en besked om at leveringen er udskudt til 4. december.
Forsinkelsen kan jeg leve med, da produktet er i restordre fra producenten (så andre butikker har også svært ved at levere varen).
Men alle andre seriøse webshops hæver først penge for varen, når varen bliver afsendt og ikke 2 måneder før forventet levering. Det er simpelthen ikke godt nok...

Resposta da RAMEDER.DK - anhængertræk,cykelholdere,tagbøjler
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.