Top bedrijf super service!
Top bedrijf!
Geweldige service,klantvriendelijk en probleemoplossing gericht!
Ik raad iedereen dit bedrijf aan!
Top bedrijf!
Geweldige service,klantvriendelijk en probleemoplossing gericht!
Ik raad iedereen dit bedrijf aan!
top kwaliteit gevlochten lijn, sinds kort vis ik met de groene gevlochten lijn van raptor zinkt goed en is sterk. Producten netjes verpakt en snelle levering, kortom zeer tevreden!
Praten we hier over dezelfde raptor boats?
Service 10
Kwaliteit 10
Bezorging 10
Sorry ik snap die negatieve reacties niet kwaliteit is top..
Am 02.09.25 ein 160er Boot mit Luftboden bestellt, Lieferung war schnell alles gut.
Der Luftboden verliert leider so viel Luft, dass er nach 12 Stunden platt ist, kann passieren immer noch alles gut. Mir wurde ein Reparaturset geschickt mit Anleitung, dass habe ich so erledigt aber es verliert trotzdem noch Luft und ist nach 12 Stunden platt... Seitdem habe ich 5 Mails geschrieben und bis heute keinerlei Antwort bekommen... Eigentlich coole Produkte aber das war nichts...
Een paar weken terug raptor boot besteld 2.70 x wide deze levering was zo slecht geen versoenlijke track en trace dit ook aan geven enige wat ze zeiden wij kunnen er niks aan doen en maar de schuld bij de bezorger leggen week later boot gekregen geen excuses niks mensen die daar werken hebben geen respect voor de klanten ook familie van mij waadpak besteld nu al meer dan een week aan het wachten en ook hij heeft hun via live chat gevraagt en precies de zelfde verhaal weer de bezorger die dat schuld is kort om deze bedrijf is zeer teleur stellend ook de kwaliteit is niet zoals hoort voor dat geld
Ik had een aantal karperloodjes besteld, deze kwamen beschadigd aan. Deze heb ik teruggestuurd, alleen reken er maar niet op dat je je verzendkosten terugkrijgt.
Al met al betaald voor helemaal niks. Daarbij is het contact ook waardeloos.
Laatste keer voor mij
Raptor boot laat op de naden los, 6 keer mee gevaren. Lekt na anderhalf jaar, nu zegt de medewerker dat de muizen er aan geknaagd hebben hahaha moet niet mooier worden! Met andere woorden GARANTIE KOMEN ZE NIET NA.
Precios competitivos y envío muy rápido a españa. Todo perfecto.
Zeeer slecht beloofd van alles en komt niks na echt zere slechte kwaliteit alles komt zo uit China echt en hij antwoord nergens op die Bram echt slecht
Eigen merk driedelige kijkemmer besteld bij deze firma, die bij ontvangst met geen mogelijkheid in elkaar te draaien was, door meerdere mensen met technische achtergrond.
Retour verzonden, waarop Raptor aangeeft dat zij hem wel in elkaar gedraaid krijgen.
Ik werd voor de keuze gesteld: geld terug of deze kijkemmer terug. Tevens werd aangegeven dat andere kijkemmers wel goed in elkaar draaien, maar deze toevallig wat minder. Ik zou denken, stuur je klant dan een goedwerkend nieuw product retour, maar dat was geen optie.
Twee maal verzendkosten armer, want die werden ingehouden, en geen product retour gekregen. Zeer teleurstellend.
Zag dat er nog geen review was dus contact opgenomen met Raptorboats. Blijkt een normaal bedrijf te zijn. Heb de gok genomen en besteld op zondag. Krijg ik maandag een belletje ben je thuis we moeten bij je in de buurt zijn zullen we de motor afgeven. Positief verbaasde klant kan je zeggen.
Ook mijn vraag hoeveel Ah batterij ik nodig had voor mijn bellyboat werd binnen een paar uur (in het weekeinde) beantwoord met een duidelijke berekening.
Ik zou hier zeker weer andere spullen kopen gezien de snelheid van handelen en de reactie op vragen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.