RaskRask Avaliações 1.547

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk oplevelse fra start til slut! Det var utrolig nemt og bekvemt, at massøren kom hjem til mig og havde alt med – briks, olier og hvad der ellers skulle bruges. Jeg skulle bare slappe af o... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Per R var SÅ professionel, behagelig og dygtig. Han tog fat i lige de udfordringer, jeg havde behov for og min krop føles bare SÅ fantastisk efter behandlingen.💪🙌 Kæmpe anbefaling herfra. Jeg book... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tine K er den mest imødekommende, behagelige og omsorgsfulde massør med hænder, som virkelig ved, hvad de gør. Hun er ALTID fuldt tilstede og udfører massagen ud fra dagens ønsker. De varmeste anb... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vil du gerne have en massage, der kommer kroppen igennem fra top til tå, så skal du vælge Julien. Jeg oplevede ved første gang massage, at kroppen lige skulle vænne sig til at tage imod. Anden gang va... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Massoterapeuta
  2. Day Spa
  3. Massagista esportivo

Escrito pela empresa

RaskRask tilbyder massage i hjemmets trygge rammer - skræddersyet til dine behov. Vores professionelle og passionerede massører hjælper dig til en hverdag med mere velvære. Vi tilbyder en ekstraordinær service til en god pris. Du booker din foretrukne massør online og kan nemt danne dig et overblik gennem brugeranmeldelser og profiler. Her kan du også læse mere om de forskellige massagebehandlinger. Når du booker gennem RaskRask, sparer du besværet med rejse- og ventetid. På den måde kan du nyde din behandling, hvor du føler dig bedst tilpas. Det er velvære, på dine vilkår!

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Gry er utrolig dygtig

Gry er utrolig dygtig, og fik virkeligt løsnet op for de spændinger jeg havde i ryg, skuldre og nakke.

20 de novembro de 2025

Hej Lars

Mange tak for anmeldelsen og de 5 stjerner! 🌿 Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og fik løsnet op for dine spændinger. Vi håber, at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Professionel og dygtig massør

Divin gav en behagelig og grundig dybdegående massage. Divin er professionel, forstår dine ønsker og skaber nemt kontakt. Jeg giver Divin mine bedste anbefalinger.

19 de novembro de 2025

Hej Bente

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! 🌸 Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med Divin. Din anbefaling betyder meget for os, og vi glæder os til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Dygtig og effektiv massage

Det var en rigtig god oplevelse og vil klart booke igen. Kan anbefale Ingeborg som er dygtig, rar og lyttende.

13 de novembro de 2025

Maria

Tusind tak for de søde ord og de 5 stjerner! 💆‍♀️ Vi er glade for, at du havde en dejlig oplevelse med Ingeborg, og vi håber at kunne hjælpe dig igen fremover.

En rigtig god oplevelse.

En rigtig god oplevelse.
Christian R er super dygtig og meget professionel.
Er der til tiden og deler gerne ud af sin erfaring og viden.

12 de novembro de 2025

Hej Rune

Tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre! 🌸 Vi er glade for, at du nød din behandling med Christian R. Vi håber, at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var som at vågne efter en god nat…

Det var som at vågne efter en god nat søvn. Helt fantastisk.

Dorte

Mange tak for anmeldelsen!🌿 Dejligt at høre, at du havde en så god oplevelse. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med endnu flere gode behandlinger 💆

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God til at fortælle lidt om hvad der…

God til at fortælle lidt om hvad der skulle ske og fremgangsmetoden. Dejlig massage.

Hej Lizzie

Tusind tak for den gode anmeldelse! 🌿
Vi er glade for, at du nød massagen, og vi ser frem til næste gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Joyce is good at what she’s doing and…

Joyce is good at what she’s doing and has a very winning personality.

Hi Hans-Henrik

Thank you so much for your kind words! 💆‍♀️ We're happy to hear that you had a great experience, and we hope to help you again in the future.

Best regards,

Fuldstændigt fremragende

Fuldstændigt fremragende. Smerterne i ryggen er helt forsvundet.

5 de novembro de 2025

Hej Mikkel

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! 🌿 Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse, og at dine smerter er forsvundet. Vi håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kompetent og professionel udført…

Kompetent og professionel udført massage.

4 de novembro de 2025

Hej Ghita

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌸 Vi er glade for, at du nød massagen, og vi ser frem til næste gang.

En super god oplevelse

Har i dag haft besøg af Rolf.
En super god oplevelse.

4 de novembro de 2025

Hej Kim

Tusind tak for de søde ord og de flotte stjerner! 🌟
Det er skønt at høre, at Rolf har givet dig en god behandling. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med endnu flere gode behandlinger 💆

Ryg behandling

God behandling i dybte og behandler der hvor problemet. Er

3 de novembro de 2025

Hej Pia

Mange tak for din flotte anmeldelse! 🙌 Skønt at høre, at du havde en god oplevelse. Vi håber, næste behandling bliver lige så god 💆

God oplevelse

Benedikte er bare sød og effektiv.

31 de outubro de 2025

Rita

Tusind tak for de søde ord og 5 stjerner! 💆‍♀️ Vi er glade for, at du havde en dejlig oplevelse med Benedikte, og vi håber at kunne hjælpe dig igen fremover.

Dygtig massør

Dejlig 1 times massage

30 de outubro de 2025

Hej Johanne

Mange tak for de flotte stjerner 🌸 Vi er glade for, at du nød massagen, og vi ser frem til næste gang.

Dygtig behandler - Nicolai A

God, professionel og utrolig behagelig

29 de outubro de 2025

Lucas

Mange tak for anmeldelsen og de flotte stjerner!🌿 Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med Nicolai A.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Marie var en helt fantastisk massør

Marie var en helt fantastisk massør, både menneskeligt og fagligt.
Punktlig, dygtig, nysgerrig på hendes klient og omhyggelig i arbejdet.
Meget mere end bare en massage, vil bestemt vende tilbage til Marie igen

25 de outubro de 2025

Hej Maja

Tusind tak for de søde ord og de flotte stjerner! 🌟
Det er skønt at høre, at Marie har givet dig en god behandling.
Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med endnu flere gode behandlinger 💆

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har lige fået en behandling af Michala Kropsterapeut ved ManuVision.

Jeg har lige fået en behandling af Michala Kropsterapeut ved ManuVision.
Det er muligvis den bedste og mest effektive behandling jeg nogensinde har fået.
Michala er rar, rolig og meget dygtig indenfor sit område.

23 de outubro de 2025

Hej Sandra

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 🌿
Vi er så glade for at høre, at du har haft en så god oplevelse med Michala. Din anbefaling betyder meget for os, og vi glæder os til at hjælpe dig igen i fremtiden!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde besøg af Søren til en par…

Vi havde besøg af Søren til en par massage! Søren var meget behagelig, og gav en god massage. Han fik fat i steder vi ikke vi var spændte. Søren kan klart anbefales!

25 de outubro de 2025

Hej Markus Emil

Mange tak for den dejlige anmeldelse! 🙏
Det gør os virkelig glade at høre, at du har haft en positiv oplevelse med Søren, og vi håber, vi får mulighed for at hjælpe dig igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hashem var virkelig dygtig og forstod…

Hashem var virkelig dygtig og forstod mit behov👍

24 de outubro de 2025

Kenneth

Mange tak for anmeldelsen og de 5 stjerner!🌿 Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med Hashem.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

vi var to der fik massage

vi var to der fik massage - jeg syntes han masserede alt for hurtigt, og jeg ville have ønsket han fokuserede meget mere på de områder jeg bad om, i stedet for lange strøg i længere tid. Jeg gjorde ham opmærksom på det, og det virkede kort, og havde ikke lyst til at sige det flere gange. Jeg havde forventet en anden måde at massere på.

23 de outubro de 2025

Hej Charlotte,

Jeg beklager igen, at du havde en blandet oplevelse med en af vores massører og ikke var helt tilfreds med behandlingen du fik.

Det er jo selvfølgelig ikke det indtryk, vi ønsker at give af vores koncept, hvor man gerne skal gå fra oplevelsen med en god fornemmelse.

Jeg er dog glad for, at vi siden da har haft en god dialog om din oplevelse og vi har bestemt også taget dine inputs med videre til massøren.

Skulle du have interesse i en ny tid med en af vores andre massører, må du endelig række ud til os igen, så vil vi meget gerne hjælpe med at finde en god løsning.

De bedste hilsner, Kasper
RaskRask.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En rigtig god oplevelse har haft Tine…

En rigtig god oplevelse har haft Tine flere gange hun er virkelig god

22 de outubro de 2025

Hej Birthe

Tusind tak for de søde ord og de flotte stjerner! 🌟
Det er skønt at høre, at Tine har givet dig flere gode behandlinger. Vi ser frem til næste gang!

Julie, RaskRask

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais