Har brugt jeres produkter i flere år, anbefalet det til flere venner, givet produkter til dem, så de kan prøve det selv. Har selv haft stor gavn af jeres CBD olier, især hjælp til at tage toppen af kr... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Denne anmeldelse går ud til Brian 🥰 Igår havde jeg den mest behagelige samtale med Brian, som mødte mig så venligt og jordnært over tlf. Det var som at snakke med en god ven! Varene kom skisme... Ver mais
A empresa respondeu
I'm now ordering the second time from Portugal (free shipping). It takes some time to figure out how much and how often to use CBD and also if/when to use it in conjunction with such things as ibuprof... Ver mais
A empresa respondeu
Produkterne i creme serien er en oplevelse. Jeg har i mange år brugt mirakel cremen til rifter, brandsår, insigtstik m.m. og det er en mirakel creme. I den nye serie er det mere for pengene og i utr... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Raw Organics was established in 2017 and is a distributor of CBD products, which is derived from European grown industrial hemp. All products are of the highest quality obtainable and third party tested free of pesticides, solvent residues and heavy metals – just as Mother Nature intended,
Informações de contato
Trindsøvej 6. 1, 8000, Aarhus, Dinamarca
- +4589883216
- help@raworganics.dk
- raworganics.es
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
De har altid god tid til at rådgive
De har altid god tid til at rådgive, en god rådgivning og er virkelig flinke og sætter sig ind i ens situation.
Produkterne er fine og kommer altid som lovet og virkelig hurtigt med DAO.

Resposta da Raw Organics Ltd
God service. Blev hjulpet professionelt. Nemt at bestille.

Fik det forkerte produkt
Fik det forkerte produkt. Fejlen på lageret blev rettet med det samme og fik produktet sendt med refusion af pris. God service og venlig og god kommunikation.

Fred og ro
Jeg er fuldt ud tilfreds med effekten på mit 10% dråber.
Fred og ro i hjernen og en god søvn juhu

Super hurtig levering
Super hurtig levering, som altid.
Om produktet virker er lidt for tidligt at sige noget om. Men det håber jeg da det gør på sigt.

God hjælp og hurtig levering
God hjælp og hurtig levering

Resposta da Raw Organics Ltd
God kundeservice og fine produkter

Resposta da Raw Organics Ltd
Hurtig levering og godt produkt.

Hurtig og glat levering
Hurtig og glat levering. Glad for Jeres produkter 😊

Resposta da Raw Organics Ltd
Super dejlig køb- tilfreds og glad for…
Super dejlig køb- tilfreds og glad for mine hurtig sendte varer

Fantastisk produkt
Fantastisk produkt. Min mor tager cbd olie 5% dagligt og hun er på 8. år uden epilepsianfald og øjenabcenser. 5 ⭐️herfra 🙏

Resposta da Raw Organics Ltd
Fin levering har ikke brugt ingefær…
Fin levering har ikke brugt ingefær piller længe nok til at vide om de virker optimalt

Behagelig samtale
Behagelig samtale, hurtig levering.
Vh.Niels

Jeg elsker jeres produkter.🌹
Jeg elsker jeres produkter.🌹
Jeres produkter er billige i forvejen, så at der er Black F tilbud, gør det da endnu bedre.
Det er lidt svært at finde ud af ,hvad forskellen er på Ansigts lotion og ansigts cremen. Men begger produkter er rigtig fine.

Fantastisk gode produkter
Nu har jeg handle hos Raw Organics det sidste års tid. Jeg er så tilfreds med deres produkter. Kan kun anbefale at handle hos dem...☺️

Resposta da Raw Organics Ltd
Nemt at bestille og varerne kommer…
Nemt at bestille og varerne kommer hurtigt. Er vild med mine magnesium piller der giver meget mere rolige nætter

Resposta da Raw Organics Ltd
Helt OK indkøb og levering :-)
Helt OK indkøb og levering :-)

Resposta da Raw Organics Ltd
Er virkelig glad for Whitey og den…
Er virkelig glad for Whitey og den virker bedst for mig

Resposta da Raw Organics Ltd
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.