Raw Organics Ltd Avaliações 644

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har brugt jeres produkter i flere år, anbefalet det til flere venner, givet produkter til dem, så de kan prøve det selv. Har selv haft stor gavn af jeres CBD olier, især hjælp til at tage toppen af kr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Denne anmeldelse går ud til Brian 🥰 Igår havde jeg den mest behagelige samtale med Brian, som mødte mig så venligt og jordnært over tlf. Det var som at snakke med en god ven! Varene kom skisme... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I'm now ordering the second time from Portugal (free shipping). It takes some time to figure out how much and how often to use CBD and also if/when to use it in conjunction with such things as ibuprof... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Produkterne i creme serien er en oplevelse. Jeg har i mange år brugt mirakel cremen til rifter, brandsår, insigtstik m.m. og det er en mirakel creme. I den nye serie er det mere for pengene og i utr... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Farmácia

Escrito pela empresa

Raw Organics was established in 2017 and is a distributor of CBD products, which is derived from European grown industrial hemp. All products are of the highest quality obtainable and third party tested free of pesticides, solvent residues and heavy metals – just as Mother Nature intended,

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De har altid god tid til at rådgive

De har altid god tid til at rådgive, en god rådgivning og er virkelig flinke og sætter sig ind i ens situation.
Produkterne er fine og kommer altid som lovet og virkelig hurtigt med DAO.

15 de dezembro de 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Thomas 🌿
Det betyder meget for os at høre, at du oplever, at vi tager os god tid til rådgivning og sætter os ind i den enkelte situation – det er netop sådan, vi ønsker at være.
Dejligt også at høre, at både produkterne og den hurtige levering med DAO lever op til dine forventninger.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service. Blev hjulpet professionelt. Nemt at bestille.

3 de dezembro de 2025

Resposta da Raw Organics Ltd

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Det glæder os at høre, at du har oplevet god og professionel hjælp, og at bestillingen var nem og overskuelig. Det er netop den oplevelse, vi gerne vil give alle vores kunder.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback.

Fik det forkerte produkt

Fik det forkerte produkt. Fejlen på lageret blev rettet med det samme og fik produktet sendt med refusion af pris. God service og venlig og god kommunikation.

1 de dezembro de 2025

Resposta da Raw Organics Ltd

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Vi er glade for, at fejlen hurtigt blev rettet, og at du oplevede god service og kommunikation hele vejen igennem. Tak for din forståelse og for at dele din oplevelse.

Fred og ro

Jeg er fuldt ud tilfreds med effekten på mit 10% dråber.
Fred og ro i hjernen og en god søvn juhu

5 de dezembro de 2025

Resposta da Raw Organics Ltd

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🙏
Det glæder os virkelig at høre, at 10 % dråberne giver dig både ro i hovedet og en god søvn – det er skønt at læse 😊

Sover fantastisk nu

5 de dezembro de 2025

Hej Tove,
Det er vi rigtig glade for at høre :)
Vi håber det fortsætter.

Alt det bedste din vej.

Hilsen Team Raw Organics

Super hurtig levering

Super hurtig levering, som altid.
Om produktet virker er lidt for tidligt at sige noget om. Men det håber jeg da det gør på sigt.

26 de novembro de 2025

Kære Anne,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de venlige ord om vores levering – det betyder meget for os 🙏

Det er helt naturligt, at det kan tage lidt tid før man mærker effekten, da alle reagerer forskelligt. Vi håber selvfølgelig, at produktet kommer til at gøre en positiv forskel for dig, og du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du ønsker hjælp til dosering eller valg af produkter.

Tak fordi du handler hos os 💚

Hurtig levering 10-4.

Kære Søren,
Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord om vores levering – det sætter vi stor pris på 🙏

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis vi kan hjælpe med noget på din rejse med vores produkter.

Tak fordi du handler hos os 💚

God hjælp og hurtig levering

God hjælp og hurtig levering

20 de novembro de 2025

Hej Merete,
Tusind tak for din anmeldelse – det betyder meget for os.
Dejligt at høre, at både hjælp og levering har levet op til dine forventninger. 💚

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God kundeservice og fine produkter

Hej Lars,
Tusind tak for din anmeldelse – det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både kundeservice og produkter. 💚

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og godt produkt.

Hej Bent,
Mange tak for din anmeldelse – dejligt at høre, at du både er tilfreds med levering og produktet. 🌿

Hurtig og glat levering

Hurtig og glat levering. Glad for Jeres produkter 😊

21 de novembro de 2025

Hej Gudrun,
Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at både levering og produkter lever op til dine forventninger. 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super dejlig køb- tilfreds og glad for…

Super dejlig køb- tilfreds og glad for mine hurtig sendte varer

18 de novembro de 2025

Hej Monica,
Hvor er det dejligt at høre – tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du både er tilfreds med købet og den hurtige levering.

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt. Min mor tager cbd olie 5% dagligt og hun er på 8. år uden epilepsianfald og øjenabcenser. 5 ⭐️herfra 🙏

24 de novembro de 2025

Hej Diana,
Wow – tusind tak for din varme og rørende anmeldelse. Det betyder virkelig meget at høre, at din mor har haft så stor gavn af CBD-olien gennem så mange år. Hvor er det fantastisk, at hun har været uden epilepsianfald og øjenabcenser så længe.

Tak fordi du deler jeres oplevelse – og for de 5 stjerner ⭐️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fin levering har ikke brugt ingefær…

Fin levering har ikke brugt ingefær piller længe nok til at vide om de virker optimalt

Kære Tina,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at leveringen var fin. Det er helt normalt, at det kan tage lidt tid at mærke effekten af ingefærpiller – giv det gerne lidt længere tid, så kroppen kan reagere optimalt.

Behagelig samtale

Behagelig samtale, hurtig levering.
Vh.Niels

Kære Niels,

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en behagelig samtale med os, og at leveringen var hurtig.

Jeg elsker jeres produkter.🌹

Jeg elsker jeres produkter.🌹
Jeres produkter er billige i forvejen, så at der er Black F tilbud, gør det da endnu bedre.
Det er lidt svært at finde ud af ,hvad forskellen er på Ansigts lotion og ansigts cremen. Men begger produkter er rigtig fine.

Kære Helle,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🌹 Vi er glade for at høre, at du elsker vores produkter, og at Black Friday-tilbuddene gør oplevelsen endnu bedre. Vi tager også din feedback til os angående forskellen mellem Ansigts Lotion og Ansigts Creme – det er vigtigt for os, at det er let at finde rundt i produkterne.

Fantastisk gode produkter

Nu har jeg handle hos Raw Organics det sidste års tid. Jeg er så tilfreds med deres produkter. Kan kun anbefale at handle hos dem...☺️

19 de novembro de 2025

Tak for din varme anmeldelse, Liselotte 🙏
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er tilfreds – og vi glæder os til at sende mange flere gode produkter din vej 🌿

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nemt at bestille og varerne kommer…

Nemt at bestille og varerne kommer hurtigt. Er vild med mine magnesium piller der giver meget mere rolige nætter

10 de novembro de 2025

Tak for din fine anmeldelse, Anne 💚
Skønt at høre, at vores magnesium hjælper dig til mere rolige nætter – præcis som vi håber, det vil 🌙

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt OK indkøb og levering :-)

Helt OK indkøb og levering :-)

20 de outubro de 2025

Tusind tak for din anmeldelse, Lars Peter 🙏
Det glæder os, at både indkøb og levering har været helt OK – vi håber, produkterne også lever op til dine forventninger 🌿

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er virkelig glad for Whitey og den…

Er virkelig glad for Whitey og den virker bedst for mig

7 de novembro de 2025

Tak for din fine anmeldelse, Anette 🙏
Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for Whitey – det betyder meget for os!
Tak fordi du deler din oplevelse 💚

Fra team Raw Organics

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais