Vi indledte en polterabend for voksne med en virkelig dejlig champagnesmagning hos Rebel Vin. Det er et super hyggeligt lokale og fantastisk søde mennesker. Og ikke mindst virkeligt lækre bobler. Jeg... Ver mais
A empresa respondeu
Der er åbnet denne skønne perle af en vin butik - Rebel vin! Der er ALLE mulige fantastiske vine i forskellige prisklasser,lækreste specialiteter,pasta,olier fra Made by Mama,snaps fra Bornholm og... Ver mais
A empresa respondeu
Hyggeligste og sjoveste Bobler og Bingo aften. 5 skønne glas bobler, 3 spil Bingo, masser af hygge og grin, præsentation af boblerne, hyggelige anekdoter, flotte præmier til vinderne og de sødeste 2... Ver mais
A empresa respondeu
Privat vinsmagning Jeg havde inviteret mine veninder til privat vinsmagning i anledning af min fødselsdag, og jeg må bare sige - vi kunne ikke have haft en bedre aften. De skønneste værter, de lækre... Ver mais
A empresa respondeu
Rebel Vin er historien om venner der går sammen om at lave en lille lokal butik med dejlige vine og lækre delikatesser. Kærligheden til produktet fornægter sig ikke og vi har en stor passion for den daglige luksus, hvor dagen bare bliver det bedre med lidt ekstra forkælelse som en god flaske vin, en god kop kaffe eller lækre delikatesser. Efter mange rejser til syden opstod ideen at vi skulle skabe en hyggelig butik med nærvær og hvor alle er velkommen. Intet snobberi her, det er vin uden dresscode! Vores mission er at alle gæster går i bedre humør end da de kom.
Sønder Boulevard 87 Kld., 1720, København V, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Herlig uformel glas-smagning med lækre vine og indsigtsfuld viden, men aldrig prætentiøst. Lige som det skal være. Kan klart anbefales.

Resposta da Rebel vin
Rebel Vin arrangerede en privat glassmagning med tilhørende tapasmenu for vores lille vinklub. Gode vine, lækker tapas og fin borddækning. Derudover søde, servicemindede og vidende værter.
Selve glassmagningen var meget interessant og kan anbefales.

Resposta da Rebel vin
God rådgivning, super flinkt personale og god vin. Kan anbefales!

Resposta da Rebel vin
Tydeligvis et con amore projekt, og det afspejler sig både i priser udvalg og service som er topklasse.

Resposta da Rebel vin
Vi havde en super oplevelse på Rebel Vin. Dejligt sted og lækker tapas til vores selskab, og de har meget forstand på vin. Kan varmt anbefales.

Resposta da Rebel vin
Fantastisk vinsmagning med tapas.
Vi var 18 passionerede herrer der havde en vandvittig god aften med super gode vine, god tapas, og ikke mindst overtruffen betjening.
De bedste anbefalinger herfra.

Resposta da Rebel vin
Havde arrangeret en privat vinsmagning med tapasmenu hos de skønne folk hos Rebel vin. Det var den mest fantastiske aften med det lækreste mad og de bedste vine. Den lille butik emmer af charme og varme - det samme gør folkene bag Rebel vin.
De har min største anbefaling!

Resposta da Rebel vin
Perfekt dag! Vi var 8 fyre der skulle afholde årets OL. Rebel Vin blev valgt som dem der skulle stå for mad og vin og det fortrød vi ikke. Nemt at planlægge med dem inden, de lavede vinsmagningen som en konkurrence som passede lige til vores koncept. Søde, venlige og nede på jorden, tog de også sikkert gennem dagen med virkelig lækker mad og vin. Vi kommer helt sikkert igen. Aldrig har det været så nemt at give 5 stjerner.

Resposta da Rebel vin
Super service. Skabte rammen for en fantastisk aften

Resposta da Rebel vin
Super hyggeligt sted med god stemning og kyndig vejledning

Resposta da Rebel vin
Jeg fik lovet jer en trustpilot Review baseret på hvor imponerede mine venner blev, af den vin jeg købte nede hos jer. Som I kan se, så får i velfortjente 5 stjerner :)
Vinen blev nummer #1 til aftenens vinsmagning og jeg fik en hæderlig klapsalve da det er første gang jeg har flottet mig så meget til en vinaften. Godt klaret med jeres anbefaling.

Resposta da Rebel vin
Min veninde holdt sin fødselsdag hos Rebel Vin og det var en fantastisk oplevelse! Maden, vinene, omgivelserne og ikke mindst de to søde værter var helt i top! Kæmpe anbefaling her fra!

Resposta da Rebel vin
Jeg var i marts 2023 til 30 års fødselsdag, hvor fødselaren havde valgt at afholde det hos Rebel Vin. Der var stillet to borde op i lokalet, hvor vi alle sad, og fik den bedste service hele aftenen!
Der blev serveret den lækreste mad, de lækreste vine og de to værter var helt fantastisk søde! Vi fik også lov til at bruge køkkenet til at forberede lege og indslag, og de hjalp os endda med at styre musikken i quizzen.
Helt fantastisk service, og værterne var både nærværende og hyggelige, og rigtig søde at sludre med i løbet af aftenen.
Alt i alt en fantastisk aften, som jeg kun kan anbefale andre! :-)

Resposta da Rebel vin
Jeg holdt min fødselsdag hos Rebel vine, som var med til at sørge for den bedste aften! De perfekte rammer i hyggelige omgivelser, service i topklasse, og absurd lækker mad og vin tilpasset mine ønsker og budget, så meget tilfreds og intet at sætte en finger på :)

Resposta da Rebel vin
Fantastisk sted at holde fødselsdag for de nærmeste. Hyggeligt, informativt, intimt og ikke mindst en masse god vin og bobler.

Resposta da Rebel vin
Helt fantastisk sted! Var til vinsmagning med arbejdet, og alt spillede bare: Lækker mad, god vin og rigtig god betjening! Kan klart anbefales.

Resposta da Rebel vin
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.