Vi indledte en polterabend for voksne med en virkelig dejlig champagnesmagning hos Rebel Vin. Det er et super hyggeligt lokale og fantastisk søde mennesker. Og ikke mindst virkeligt lækre bobler. Jeg... Ver mais
A empresa respondeu
Der er åbnet denne skønne perle af en vin butik - Rebel vin! Der er ALLE mulige fantastiske vine i forskellige prisklasser,lækreste specialiteter,pasta,olier fra Made by Mama,snaps fra Bornholm og... Ver mais
A empresa respondeu
Hyggeligste og sjoveste Bobler og Bingo aften. 5 skønne glas bobler, 3 spil Bingo, masser af hygge og grin, præsentation af boblerne, hyggelige anekdoter, flotte præmier til vinderne og de sødeste 2... Ver mais
A empresa respondeu
Privat vinsmagning Jeg havde inviteret mine veninder til privat vinsmagning i anledning af min fødselsdag, og jeg må bare sige - vi kunne ikke have haft en bedre aften. De skønneste værter, de lækre... Ver mais
A empresa respondeu
Rebel Vin er historien om venner der går sammen om at lave en lille lokal butik med dejlige vine og lækre delikatesser. Kærligheden til produktet fornægter sig ikke og vi har en stor passion for den daglige luksus, hvor dagen bare bliver det bedre med lidt ekstra forkælelse som en god flaske vin, en god kop kaffe eller lækre delikatesser. Efter mange rejser til syden opstod ideen at vi skulle skabe en hyggelig butik med nærvær og hvor alle er velkommen. Intet snobberi her, det er vin uden dresscode! Vores mission er at alle gæster går i bedre humør end da de kom.
Sønder Boulevard 87 Kld., 1720, København V, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Her sner det hele året, dejligt personale og super dejlige produkter, til fornuftig pris

Resposta da Rebel vin
Fantastisk sted med passionerede og behagelige ejere. Alt de serverer er super lækkert og nøje udvalgt. Virkelig en god oplevelse!

Resposta da Rebel vin
Vi fik tapas og tilhørende spanske vine, både hvid og rød. Det fungerede perfekt og alle blev meget mætte. Der var både snacks, fisk, kød og grøntsager, men der er mest for dem, der kan lide kød.

Resposta da Rebel vin
Rigtig god vinsmagning med snacks/let tapas. Søde mennesker og rar stemning :)

Resposta da Rebel vin
Der er altid en hyggelig atmosfære med søde ejer der altid har en flaske eller to åben som man kan smage. Jeg kommer igen

Resposta da Rebel vin
Virkelig fantastisk udvalg af delikatesser, sodavand mm. 10/10 i recommend.

Resposta da Rebel vin
Ualmindelig lækker vinbutik og udvalget er både stort og alsidigt🍷priserne er også til at tale med👍

Resposta da Rebel vin
Der er åbnet denne skønne perle af en vin butik - Rebel vin!
Der er ALLE mulige fantastiske vine i forskellige prisklasser,lækreste specialiteter,pasta,olier fra Made by Mama,snaps fra Bornholm og SÅ meget andet af det allerbedste!!
Kig ned!!
Giv dem et like - det er det hele værd!! #rebelvin #madebymama #bornholmssnaps

Resposta da Rebel vin
Superhyggelig butik, med gode vine, lækre specialiteter og dejlig behagelig betjening.
Helt klart et besøg værd.

Resposta da Rebel vin
Jeg købte både bobler, hvidvin og rødvin til mit fødselsdags selskab. Det var en stor succes.
Man mærker straks passionen for både vin og service når man træder ind i butikken ..og så er priserne rigtig gode.
Jeg kommer igen!
🍷🍷🍷🍷🍷

Resposta da Rebel vin
Lækkert, hyggelig og midt på Vesterbro .
Det bedste sted, at finde rigtige god gave til dem du holder af. Delikatesser, gode vine/bobler til en god pris og helt igennem passioneret sødt personale.
Vi kommer igen og igen.

Resposta da Rebel vin
Og så kan man tage sin vin med ud i solen på Boulevarden og nyde den.

Resposta da Rebel vin
Hyggelig butik, med skøn og engageret personale. Flot udvalg i vine og forskellige delikatesser.

Resposta da Rebel vin
Fantastisk sted med et virkelig dejligt udvalg og skøn service

Resposta da Rebel vin
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.