Men heeft mij deskundig geadviseerd op een snelle en duidelijke wijze. Ik vond het vervelend om mijn gegevens zoals NAW, e-mail en telefoon achter te laten. Ik had tenslotte maar een simpele, doch b... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik werd zeer goed geïnformeerd door uw medewerkster Celine. Het was een zeer duidelijk gesprek. Ze stelde de juiste vragen waardoor ik ook uiteindelijk besloot om verder met een jurist af te spreken.... Ver mais
Snelle, duidelijke en heldere informatie en uitleg. Vervolgstappen zijn ook gelijk concreet. Ik was nerveus in het begin van het gesprek en ben er met meer zelfvertrouwen uitgekomen. Dank!
Pieter heeft mij vlot en vakkundig geholpen met een juridisch advies. Stelde de juiste vragen, leefde mij en gaf mij professioneel en eerlijk advies. Na het gesprek kreeg ik vrijblijvend de juiste, go... Ver mais
Detalhes da empresa
De Rechtstelefoon heeft als sociaal-maatschappelijke missie om laagdrempelige toegang tot onafhankelijke juridische hulp aan alle particulieren en ondernemers te bieden. We doen dit onder andere door u met één telefoontje een direct advies te geven. Door een deskundige jurist die voor u opkomt.
Informações de contato
Binckhorstlaan 36, 2516 BE, Den Haag, Holanda
- 0900 1966
- rechtstelefoon.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 10% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
alles
alles , ze kunnen niets , ben slachtoffer mensenhandel/arbeidsuitbuiting ten tijde van psychotische depressie als gevolg koolmonoxidevergiftiging, volgens comensha en fairtrade en zelfs politie( jaren geleden) als zijnde mensenhandel beoordeeld en verdommen om iets te doen, oftewel kunnen politie niet aan t werk zetten, een rechtstelefoon waar je niets aan hebt
Ik ben erg goed geholpen
Goede ervaring
Er werd goed geluisterd en na enkele minuten gelijk advies geboden.
Duidelijke en concrete informatie waar je wat aan hebt!
Het was duidelijk heel behulpzaam met…
Het was duidelijk heel behulpzaam met veel geduld en goede uitleg,ik ben hier heel erg mee geholpen en ze was super vriendelijk
Heel goed advies gekregen,duidelijke…
Heel goed advies gekregen,duidelijke uitleg en vriendelijk
Er werd geluisterd

Ik raad het af.
Hun juridische kennis is erg beperkt. Zij hebben ons hierover helemaal niet geholpen of van enige nuttige informatie voorzien. Daarnaast heb ik mij aangemeld en wilde ik de volgende dag mijn lidmaatschap annuleren. Toen werd er een aanzienlijk bedrag van mij gevraagd, terwijl in hun voorwaarden staat dat je binnen 14 dagen kunt annuleren.
Daarom is mijn ervaring negatief. Ik raad deze organisatie niet aan.
ontzettend slecht geregeld dit bedrijf
ontzettend slecht geregeld dit bedrijf, onmogelijk om op te zeggen en klantenservice reageerd niet.
na het posten van een review hier zeggen ze "snel" te zullen reageren, maar de waarheid is ver weg.
bedrijf reageert express niet op tickets, en stuurt vervolgens wel emails dat je moet blijven betalen. Maar als je zelf wat vraagt is de moeite gauw weg.
hier wegblijven!!!!

Nuttig advies
Nuttig advies. Mw Rodenburg luisterde goed en dacht goed mee. Ze behoedde me voor een onverstandige actie, en gaf goede suggesties. Bedankt!
Oplichting!
Oplichting!! Je bent een hoop geld kwijt en geen steek verder
Goed duidelijk uitgelegd
Goed duidelijk uitgelegd. Ik ben niet bekend maar zal misschien vaker de telefoon ervoor pakken
Prima ervaring
Prima ervaring. Ik kreeg duidelijke uitleg op een vriendelijke manier
Ik ben netjes en correct geholpen en…
Ik ben netjes en correct geholpen en van informatie voorzien , kortom heel tevreden
Belachelijk duur gesprek ik ben me…
Belachelijk duur gesprek ik ben me kapot geschrokken waar gaat het heen in dit land je wordt aan alle kanten leeg getrokken nooit meer bellen naar rechts telefoon vragen kun je ook aan chat gpt vragen oplichterij

Resposta da Rechtstelefoon
Ik werd goed te woord gestaan.
Ik werd goed te woord gestaan.
Ook kreeg ik duidelijk uitleg, waar ik mee verder kon