Reclameland.be Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een heel klantvriendelijke user interface om zaken te bestellen, en de levering was sneller dan verwacht. Een aan te raden webwinkel !

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik bestelde een foto op golfkarton met contour. Hiervoor moesten bepaalde lijnen op de foto staan. Nog altijd geen idee welke lijnen. Dus dat lukte niet. Ik nam telefonisch contact op met Reclameland... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Really bad experience: we ordered a set of banners for our event which was on a Saturday and they were supposed to arrive on Friday. We made maybe 10+ calls to their call center, emailed them, filled... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tien boeken besteld met harde cover. Deze waren van perfecte kwaliteit, zowel de druk als de afwerking van de cover. Nieuwe bestelling gedaan voor 10 andere boeken met softcover. Werd vakkundige bijge... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Gráfica
  2. Fornecedor de Diesel
  3. Estamparia

Reclameland B.V. is een online drukkerij. Vanaf één locatie produceren wij, in tegenstelling tot andere online drukkers, al het bestelde drukwerk zelf. We werken met de beste offset en digitale drukpersen en onze medewerkers hebben jarenlange ervaring. Drukwerk leveren we dan ook altijd in hoogwaardige kwaliteit. Over Reclameland Bij de online drukkerij is automatisering het sleutelwoord. De opties en mogelijkheden in het gebruiksvriendelijke bestelproces zijn eindeloos en omdat het productieproces zo efficiënt mogelijk is ingericht, kan het drukwerk snel gedrukt en geleverd worden. Dankzij het continu meegaan in de laatste innovaties mag Reclameland zich de snelste en meest innovatieve drukkerij van België en Nederland noemen. In ons traffic centrum wordt uw order verwerkt en controleren we uw bestand(en). Onze dtp-afdeling controleert of uw aangeleverde bestand voldoet aan de aanleverspecificaties. Als onze dtp'ers de bestanden hebben goedgekeurd, zetten zij deze klaar voor de productiemedewerkers. Wij produceren ons drukwerk op Komori en Heidelberg offset persen die zowel full colour als PMS drukken. Uw digitale drukwerk drukken wij op onze HP Indigo pers, de beste digitale drukpers ter wereld. Voor ons drukwerk gebruiken wij mild solvent ultra inkt. Dit is de nieuwste inkt op de markt die is doorontwikkeld op het gebied van milieu, kleurechtheid, duurzaamheid en krasvastheid. Hebt u uw drukwerk bij ons besteld? U ontvangt bij elke handeling van uw bestelling een e-mail. Hierin leest u alle informatie over de status. Deze informatie vindt u overigens ook in uw account. Daarnaast krijgt u een e-mail of sms als uw bestelling wordt verzonden. DHL haalt dagelijks alle bestellingen op en bezorgt het de volgende dag al bij u. Zo zijn we u altijd snel van dienst.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

288 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

93 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Leveringstermijjnen

De beloofde leveringstermijnen worden helemaal niet nagekomen. Spoedleveringen (waarvoor betaald is) worden als gewone levering aanzien. En de gewone leveringen zijn dikwijls té laat geleverd zonder ook maar enige verwittiging.

7 de maio de 2021

GOEDKOOP IS DUURKOOP

GOEDKOOP IS DUURKOOP
Schandalig hoe dit bedrijf met zijn klanten om gaat. Via het online portaal heb ik 1000 insert cards besteld. Tijdens het uploaden van mijn ontwerp waren nergens witte kaders te zien en zat het ontwerp volledig op het kaartje. Vervolgens krijg je kaartjes thuis gestuurd die witte kaders om het ontwerp hebben en niet eens gelijk zijn. Als je normaal met de klantenservice naar een oplossing zoekt krijg je doodleuk te horen dat het je eigen schuld is en dat ik het zelf zo heb aangeleverd. Verder staat dit bedrijf absoluut niet open voor oplossingen of met het meedenken met de klant. Klanten"service", het stukje service mogen jullie wel uit de naam halen, want iedere vorm van service en inlevingsvermogen mist bij reclameland.

7 de maio de 2021

Boven verwachting!

Onze bestelde spandoek en magneetstickers zijn heel mooi en goed van kwaliteit, het was echt boven verwachting. Ook zeer vlotte en aangename communicatie i.v.m. ontwerp van het logo (bedankt Lotte!).
Levering van de producten was ook zeker in orde, het werd goed verpakt en binnen de beloofde termijn verzonden. Mooie bijkomstigheid is dat ze ook nog eens zeer betaalbaar zijn.
Wij zullen zeker nog bestellen, dit bedrijf is een aanrader!

21 de janeiro de 2021

Resposta da Reclameland.be

Hartelijk dank voor de mooie review. We zijn blij te horen dat jullie zo tevreden zijn! We geven de complimenten zeker door aan Lotte en we kijken er naar uit weer iets moois voor jullie te mogen maken.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Te weinig geleverd + slechte service

Oplage van 500 kaartjes besteld om een klant te leveren met een bedrukt product. Helaas te weinig kaartjes ontvangen maar reclameland wil het tekort niet opnieuw toesturen aangezien zij volgens de algemene voorwaarden een marge hanteren van 10%. Dit betekent dat ze op een bestelling van 500 stuks, 50 stuks te weinig mogen leveren. Aangezien de staffel van 500 naar 1000 stuks kies je als klant niet snel voor zoveel extra kaartjes en als klant verwacht je ook gewoon het bestelde aantal stuks geleverd te krijgen zoals mijn klant ook gewoon doet. Kortom: super slechte ervaring betreft levering en oplossingen vanuit klantenservice

20 de janeiro de 2021

1 ster is al teveel

Ze zijn experts om hun eigen fouten naar de klant door te schuiven, zeer slechte klanten service, als u elende en geld wil besparen koopt u uw drukwerk best ergens anders

13 de outubro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Echt een goed en snel en vakkundig bedrijf

Echt een goed en vakkundig bedrijf. Ze begeleiden je altijd bij de juiste keuze en nemen over wat je graag in je uitstraling wil. Al vele malen menu boekjes en nu kaarten laten drukken en elke keer is het weer een feest hoe het eruit ziet. Ook onze gasten zijn iedere keer blij verrast. Het hele team doet vreselijk zijn best en Lotte spant voor ons de kroon met haar design en lay out kunsten! Bedankt mensen!

24 de setembro de 2020

Resposta da Reclameland.be

Nou, hier doen we het voor! Heel graag gedaan. Het is zo leuk als we samen echt mooie dingen mogen maken. We kijken alweer uit naar de volgende opdracht.

Welke service

Welke service! De poster is vanmorgen aangekomen! Op tijd voor het transport naar Corsica! Nogmaals bedankt voor uw efficiëntie.
We zullen aan je denken op de bruiloft :-) !

Bedankt aan de TEAM !

6 de agosto de 2020
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit, mooi drukwerk op semi glad en vast papier. Cover is goed en de afwerking naar wens alleen de levering duurde langer dan aangegeven. Voorts zaten er ook sporen in alle boeken van aandrukrollers van de drukpers, waarschijnlijk had iemand die te vast aangedraaid. (10 jaar in een offset drukkerij gewerkt)

29 de julho de 2020

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit! Zwaar ontgoocheld in de naservice en komen zeer onprofessioneel over. 2 Dagen na het plaatsen van het order verschillende mails krijgen op een voormiddag met de melding dat de bestanden niet goed zijn met de vraag van Marleen S of ik deze opnieuw wil uploaden , volgende mail dat mijn order verzonden is, daarop volgend dat het order niet betaald is (wat achteraf blijkt dat ik het toch al betaald had en dus een tweede keer betaald heb), daarop terug een mail dat ze wachten op mijn bestanden, 2 uur later wordt het order geleverd en is het slecht van kwaliteit. Mail gestuurd en krijg je het antwoord dit had je maar moeten zien! Geen oplossing, niets!!

25 de junho de 2020

Beste Liesbet,

Bedankt voor uw bericht en goed dat we elkaar nog even telefonisch hadden gesproken.

In uw bericht geeft u aan dat de kwaliteit slecht is. Wanneer het bestand wordt aangeleverd via onze uploadtool, dan komen er aandachtspunten naar voren wanneer er iets niet goed is. Om de bestelling alsnog te willen doorzetten, dienen die aandachtspunten eerst aangevinkt te worden. Zijn daar twijfels over, dan kan er contact met ons opgenomen worden via de verschillende communicatietools die wij aanbieden.

Ondanks de meldingen (aandachtspunten), is de bestelling geaccordeerd en afgerond. Bij het bekijken van uw bestellingen, zien wij dat er twee dezelfde bestellingen zijn geplaatst vlak achter elkaar. Nou doen onze collega's van de bestanden afdeling hun uiterste best om alle bestanden te controleren ook al wordt er niet gekozen voor een "uitgebreide bestandscontrole". Bij de eerste bestelling (waarvan de betaling later was binnengekomen, inmiddels geannuleerd en gecrediteerd) heeft onze collega Marleen een nette mail gestuurd waarin wordt aangegeven dat de resolutie (12 en 16 DPI) laag is. In de mail wordt ook aangegeven dat we voor het bestelde product een resolutie hanteren van 150 DPI. Dit is ook de enige oplossing om het product dat u heeft besteld te kunnen leveren met de juiste kwaliteit.

De bestelling die later was besteld (waarvan wij de betaling eerder hadden ontvangen) was al doorgezet naar het productieproces. Wellicht dat dit voor verwarring heeft gezorgd en 2 uur later het product al in huis had terwijl wij de andere bestelling hadden afgekeurd vanwege de resolutie. Dit kunt u nakijken door de order/factuurnummers met elkaar te vergelijken.

Bij beide bestellingen zijn de aandachtspunten naar voren gekomen en alsnog doorgezet. Om deze redenen kan het inderdaad kloppen dat de kwaliteit van het bestelde product slecht is. Wij vinden het daarom ook jammer dat er een herdruk wordt verwacht met hetzelfde bestand, maar een beter kwaliteit wil wat we helaas niet voor elkaar kunnen krijgen.

Mocht u toch een bestand hebben met de juiste resolutie van 150DPI, dan willen we deze heel graag voor u produceren met een 'uitgebreide bestandscontrole' op onze kosten!

Prachtige service

Prachtige service, sneller geleverd dan aangegeven. Zeker een aanrader

22 de outubro de 2019

Hoi Brigitte,
Fijn te lezen dat de flyers met de heerlijke taarten zo goed is ontvangen. Ontzettend goed dat de opbrengst van de verkoop van de taarten ten goede komt aan Vasse Kweek. Een heel mooi initiatief!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Als het goed is zeggen we het ook

Als het goed is zeggen we het ook. We hadden voor een klant een banner ontworpen en die in spoedbestelling geplaatst bij Reclameland. Dat werkte het order keurig op tijd af en de banner werd ook binnen de termijn verzonden... helaas had onze klant zich van postcode vergist: 9860 ipv 9680.

Na een maand kregen wij het bericht van onze klant dat de banner nog niet was geleverd. Helpdesk even gebeld, een zekere Koen aan de lijn gehad die zeer gedienstig was en de geretourneerde banner op snorde en die ging nu wel de juiste richting uit. Vriendelijkheid en wederzijds respect helpen dus wel. Bedankt Koen!

4 de setembro de 2019
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Loze beloftes die extra kosten

Ik bestelde mijn drukwerk met spoed en betaalde hier meer dan €10 extra voor. Uiteindelijk ontving ik mijn drukwerk later dan wanneer ik een standaard bestelling geplaatst zou hebben! Meermaals contact proberen op te nemen, maar nooit antwoord gekregen... Een terugbetaling van het bedrag voor de spoedbestelling had toch het minste geweest qua geste. Slechte klantenservice! Door mails en berichten te negeren, verdwijnt het probleem niet zomaar (!).

3 de setembro de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Door een fout van mezelf kon mijn…

Door een fout van mezelf kon mijn bestelling niet op tijd geleverd worden en dat was gisteren 27/06/2019,mijn bestelling ging dus maar 1 juli 2019 geleverd worden,toch hebben de mensen van reclameland er voor gezorgd en kreeg ik vandaag 28/06/2019 mijn 2 backdrops.Wat een service,een dikke dikke pluim voor de mensen van reclameland,en ik heb nu al een paar bestellingen gedaan en ben ook nog heel erg tevreden van de kleuren en kwaliteit,
Bedankt reclameland,jullie verdienen een grote 5 sterren.grtjes Frieda

28 de junho de 2019

Prima service

goede communicatie, snelle antwoorden op vragen. Bestelling geleverd zoals besteld.

19 de junho de 2019
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sponsoring schoolfeest valt in het water dankzij veel te late levering en geen communicatie

De banner die volgens jullie op 1 mei geleverd zou worden is helaas nog steeds niet aangekomen. Na meerdere malen telefonisch contact over het al dan niet leveren op een feestdag werd ons verzekerd dat de banner op 1 mei aanwezig zou zijn. Deze banner zou uithangen op ons schoolfeest van afgelopen
zaterdag om onze sponsors te bedanken, dat hebben wij helaas niet kunnen waarmaken. Erger nog... met klachten tot gevolg want mensen betalen 50 euro per logo ! Wij eisen een compensatie en stellen jullie en DHL in gebreke vanwege slechte /geen communicatie.

8 de maio de 2019

Beste Kayleigh,

Enorm vervelend dat jullie voor het schoolfeest de banner niet tijdig hebben mogen ontvangen. We hebben dit samen met onze vervoerder helaas niet sneller kunnen verzorgen. We hebben je hierover een mail gestuurd. Heb je deze mogen ontvangen?

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

vlot bereikbare en prima service

Ik heb een boekje laten printen op A5-formaat. Het uploaden lukte niet zo goed en ik had wat vragen over de cover. De mensen van Reclameland waren vlot bereikbaar, reageerden snel en handelden alles feilloos af. Ik ben zeer tevreden!

18 de abril de 2019